Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Mustafa Sarp oynarken Jo'ya sevinmek de bir is. Devam edin boyle bence cok iyi yolda taraftarlar. Ben Jo'nun gelmesine falan sevinmedim. Jo'yu almak is degil. Jo cok sisirilmis bir adam, zaten onu alan da Eriksson ve Taylandli manyak. Avrupa'da oynatamiyacagimiz adam almisiz, Lincoln'den disiplinsiz adam almisiz millet gelip bana kiziyor. :o Iyiymis.

Problemli oyunculari seviyoruz.

yahu bide maaşının % 75 ini City ödeyecekmiş.bedavaya adam aldık vede eger begenmezsek (hic ihtimal vermiyorum ) sezon sonu zaten sozleşme bitiyor.daha napsın Haldun abimiz..?

sizce 007 haldun hangi ülkededir acaba? herkez ingiltere sanıyor ama...

Jo Jo, onun bunun yedeğini değil, ispanyo gol kralına 14 m€ bayılıp getireceksin, bak nasıl tozu dumana katıyor o zaman bu ligin!

Abi her forumda olması gereken bir insan bu. Kızıp üzerine gidilmez, mutlaka olmalı. bunların beşiktaşlı fenerli versiyonları çok daha fazla. burda yine 1,2 tane gibi görünüyor.

Umut SARIKAYA tabiriyle;

''Buranın aykırı çocuğu benim''

''ee napalım yani?''

''hiiç, arada bir tartışın, aykırılığımla uğraşın yeter''

gerçeği;

''bu mahallenin kulağı akan çocuğu benim''

''ee napalım yani''

''hiiç, arada bir gözünüz kulağıma takılsın yeter''

:)

adam topçuları alıp alıp postalıyor uçakla :D kendisi hala yurtdışında bakalım başka kimi getirecek

:):) forzada bır yorum.

Edit...

Mustafa Sarp oynarken Jo'ya sevinmek de bir is. Devam edin boyle bence cok iyi yolda taraftarlar. Ben Jo'nun gelmesine falan sevinmedim. Jo'yu almak is degil. Jo cok sisirilmis bir adam, zaten onu alan da Eriksson ve Taylandli manyak. Avrupa'da oynatamiyacagimiz adam almisiz, Lincoln'den disiplinsiz adam almisiz millet gelip bana kiziyor. :o Iyiymis.

benden pes...:(

Murathan Laleli

Üyeye hakaretten ceza almak istemiyosan kimseye sataşma burada yöneticiler varken size laf düşmez.

'Arry'nin hakli oldugu bir taraf var Jo iyi guzel hos ama adam gibi on libero lazim su takima keske o da olsa...

Ortamını bulursa ki bulacak şuanda arda ıle beraber geleceğimiz.antiu forumuna gırdm oldum gulmekten adamlar kötu diyo kendisı bıle ınanmıyo lafına Allah ezikleri basımızdan eksık etmesin.. Amin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt