Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

ulan biz bedavaya gönderdiğimiz adamı 1 sene sonra kiralıyoruz bütün maaşını biz ödüyoruz üstüne birde klübüne kiralama bedeli diye para veriyoruz (bkz. ibrahim kaş), üstüne kiralık gönderdiklerimizinde maaşını biz ödüyoruz (bkz. gordon-zapo).

adamlar bedavaya kiraldıkları oyuncunun maaşının sadece yüzde 25'ini ödeyecek, o da yetmezmiş gibi 24 milyon euro'ya alınan adamı sezon sonu 8 milyon euro'ya alabilecek.ya bizde var bi terslik ya onlarda çözebilmiş değilim

:):):):)Forza costu.

kim ne derse desin ben bu takımın şimdiki halinden çoook ama çoook memnunum eskisi gibi transfer döneminde ezilmiyoruz tam tersi eziyoruz bu kadar kötü adamdı da yedekti de beş para etmezdi de neden rakiplerin yüreğine korku saldı? İnadına yönetime kulübe haldun üstünele tam destek hep destek Rijkaard'a da tabiki.4ever CİMBOMMMMMMMMM

'Arry'nin hakli oldugu bir taraf var Jo iyi guzel hos ama adam gibi on libero lazim su takima keske o da olsa...

Keske hepsini bi anda yapabilsek ocak ayında böyle transferleri fmde yapamıyorsun.

Ayrıca dedigim gibi arkadaslar sizene yaw niye bu kadar düşünüyorsunuz orda rijkaard var 5 sene imzalayalım floryanın tapusunu verelim diyen biz degilmiyiz bu adamları isteyende rijkaard ee o zaman?

Santos gereksiz olurmus hadi ya nerden biliyorsun olayın icindemisin belki kewell gidiyor belki ardayı iyi paraya satıcaz belki sezon sonu jonun bonservisi alınıp baros satılcak vs vs vs bekara karı bosamak kolay ayrıca atalarımız düşün düşün ... tur işin demiş yani bırakın işleri olanlar düşünsün siz tadını cıkarın görevinizi yapın yeter

Hayri Cund bu konuda kendi düşüncesini söylemiştir ve çok haklı olduğu noktalara değinmiştir. Evet, Jo TSL için güzel transferdir ama Cund başkanın dediklerine de yalan diyemezsiniz.

Galatasaray, Everton'dan büyüktür... Buna neden inanmıyorsunuz ?

ulan biz bedavaya gönderdiğimiz adamı 1 sene sonra kiralıyoruz bütün maaşını biz ödüyoruz üstüne birde klübüne kiralama bedeli diye para veriyoruz (bkz. ibrahim kaş), üstüne kiralık gönderdiklerimizinde maaşını biz ödüyoruz (bkz. gordon-zapo).

adamlar bedavaya kiraldıkları oyuncunun maaşının sadece yüzde 25'ini ödeyecek, o da yetmezmiş gibi 24 milyon euro'ya alınan adamı sezon sonu 8 milyon euro'ya alabilecek.ya bizde var bi terslik ya onlarda çözebilmiş değilim

:asd:valla okuduğum en güzel yorumdu:asd:

Ezük kulübün ezük taraftarlarından haykırışlar :asd:

Hayri'ye genel anlamda katılıyorum ama Jo'yu sonuçta kiraladık. Disiplinsiz bir adamsa yol verirler gider. Sonuçta adama doğru düzgün para da vermeyeceğiz. Biraz ''ya tutarsa'' tarzı bir transfer olduğu doğru. Rijkaard'a güveniyorum bu konuda da. Böyle adamları oynatmayı iyi biliyor..

:) süper yaw.Sabırlı olun arkadaşlar bu adam çok yetenekli.Rijkaard gibi bir hocamız var.Bu cevheri iyi kullanır.

Hayri kardeşim bunları yarın falan yazsaydın keşke.sevincimize resmen limon sıktın.bu senin düşüncen saygı duyuyorum fakat şuan yazdıgın için tepki de alman normaldir..:)

kim karar veriyor kardeşim onun iyi bunun süper Galatasaraylı olduğuna. sen mi karar veriyorsun?

Buradaki neredeyse herkesi tanır , bilirim. Hayri ile 3 senedir tanışmışlığım var. Hayri de iyi bir Galatasaraylıdır fakat oyuncuları zor seçer ve eleştirir. Hakaret boyutuna da getirmez.

Konu kapansın , iyi forumlar.

Renkdaş linki özel mesaj yoluyla gönderirmisin. Bende biraz eğleneyim.

O adam iyi bir Galatasaraylı. Oyuncuyu eleştirir , hakaret göremedim mesajlarında.

İyi forumlar.

O bireyin iyi bir adam olması,eski bir üye olması,yani kısacası etiketi,kimseye hakaret etme hakkı vermez,Ya çıksın özür dilesin kardeşimizden,yada gerekenin yapılmasını talep ediyorum...

Ben çözemiyorum ya.Saçmasapan adamlar alıyoruz sitem ediyoruz.Epl'yi sömürüyoruz,formsuzlar dahi burda coşuyor hala söyleniyoruz.Derdimiz ne bizim? Açgözlü mü olduk 2 yılda?

Keske hepsini bi anda yapabilsek ocak ayında böyle transferleri fmde yapamıyorsun.

Ayrıca dedigim gibi arkadaslar sizene yaw niye bu kadar düşünüyorsunuz orda rijkaard var 5 sene imzalayalım floryanın tapusunu verelim diyen biz degilmiyiz bu adamları isteyende rijkaard ee o zaman?

Santos gereksiz olurmus hadi ya nerden biliyorsun olayın icindemisin belki kewell gidiyor belki ardayı iyi paraya satıcaz belki sezon sonu jonun bonservisi alınıp baros satılcak vs vs vs bekara karı bosamak kolay ayrıca atalarımız düşün düşün ... tur işin demiş yani bırakın işleri olanlar düşünsün siz tadını cıkarın görevinizi yapın yeter

Güncelleme.

O bireyin iyi bir adam olması,eski bir üye olması,yani kısacası etiketi,kimseye hakaret etme hakkı vermez,Ya çıksın özür dilesin kardeşimizden,yada gerekenin yapılmasını talep ediyorum...

Destekçin de var.

Bu transfere sevinmeyen hakkaten ya ayık değil,ya uykusuzdur...

Jo gelmiş yok Lincoln vakası bilmem ne,çok komiğiz ya ciddi diyorum çatlak sesler yaratacak olanlar,onu futbolunu eleştirsin daha gelmeden ön yargıya kapılanları da gördük,Keita Lyon'un yedeği deyip ağzı açık izleyenleri de,sabredin kapaklar Jo'dan!

Dha once de yazdim 'Arry cok onemli bir konuya deginiyor o da bu takima saglam bir on libero sart Ferrari'ye LPG taktirmaya kalkisirsan alirlar o Ferrari'yi elinden parasini da tak diye kucagina koyarlar.

En fazla ceza yiyen üyelerden birisidir Hayri. Adam kayırma gibi bir durumumuz yok. Özür dilenecek bir olay da yok. Ağır tahrik altında yazılmış bir mesajdı ve ben düzelttim. Konuya dönelim artık.

Galatasaray City olduk be :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt