Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Ben çözemiyorum ya.Saçmasapan adamlar alıyoruz sitem ediyoruz.Epl'yi sömürüyoruz,formsuzlar dahi burda coşuyor hala söyleniyoruz.Derdimiz ne bizim? Açgözlü mü olduk 2 yılda?

yok renktaş o ne istediğini bilmemekle alakalı.

"sarışın olsun, çikolatala renginde olsun, mavi gözlü olsun, döşü kıllı olsun" disko kralı.

Kayseri maçında oynar Jo'muz :D

O bireyin iyi bir adam olması,eski bir üye olması,yani kısacası etiketi,kimseye hakaret etme hakkı vermez,Ya çıksın özür dilesin kardeşimizden,yada gerekenin yapılmasını talep ediyorum...

bende katılıyorum bu arkadaşımızın düşüncesine.ayrıca ayrımcılık yapmak yakışmıyor yani.burası askeriye falnmı devrecilik falan mı var ?

Buradaki neredeyse herkesi tanır , bilirim. Hayri ile 3 senedir tanışmışlığım var. Hayri de iyi bir Galatasaraylıdır fakat oyuncuları zor seçer ve eleştirir. Hakaret boyutuna da getirmez.

Konu kapansın , iyi forumlar.

Beyefendi senin kimi iyi tanıdığın,Hakaret ettiği insanların sorunu değil...Bir insana yarım kromozomlu demek ağır bir hakarettir ve bunun geçiştirilecek bir yanı yok,ceza verin demiyorum böyle birşey beni ilgilendirmez ama mademki 3 yıldır tanıyorsunuz, konuşun gelip hakaret ettiği kardeşimizden özür dilesin...

Buradaki neredeyse herkesi tanır , bilirim. Hayri ile 3 senedir tanışmışlığım var. Hayri de iyi bir Galatasaraylıdır fakat oyuncuları zor seçer ve eleştirir. Hakaret boyutuna da getirmez.

Konu kapansın , iyi forumlar.

Açıkcası ben dahil sitede hiç kimsenin Hayriyi sevdiğini düşünmüyorum.

O bireyin iyi bir adam olması,eski bir üye olması,yani kısacası etiketi,kimseye hakaret etme hakkı vermez,Ya çıksın özür dilesin kardeşimizden,yada gerekenin yapılmasını talep ediyorum...

Eğer bana o yorumların üstüne kuş deseydi -ki büyük hakarettir bu bir Galatasaraylıya aynısını bende diyebilirdim.

Hayri sataşmayana sataşmaz. Adam da kayırmıyoruz Hayri'nin aldığı cezalara bakın bakalım...

Ne oluyor yine?

Millet orda ağlar Jo GS de biz ne yapacağız diye bizimkiler burada yedek aldık der rakibi eğlendirir. Sadece şaşırıyorum

Beyefendi senin kimi iyi tanıdığın,Hakaret ettiği insanların sorunu değil...Bir insana yarım kromozomlu demek ağır bir hakarettir ve bunun geçiştirilecek bir yanı yok,ceza verin demiyorum böyle birşey beni ilgilendirmez ama mademki 3 yıldır tanıyorsunuz, konuşun gelip hakaret ettiği kardeşimizden özür dilesin...

Ondan önceki yapılan "kuş" hakaretinde özür dileniyor mu ? Hayır.

Olayı ortasından değil , Başından ölcün tartın.

Ben 3 senedir rusyada yasiyorum, moskovali arkadaslarim hala ah ulan Jo diyolar, adam CSKA'da oynadigi topun 10da birini oynasin bakin gorun ozaman napiyo GS milleti!! Benim asil derdim bu adam Atleticoyu gecersek oynayabiliyo mu yoksa avrupada hic mi oynayamiycak, biri solesin allah askina yaaaa...

En fazla ceza yiyen üyelerden birisidir Hayri. Adam kayırma gibi bir durumumuz yok. Özür dilenecek bir olay da yok. Ağır tahrik altında yazılmış bir mesajdı ve ben düzelttim. Konuya dönelim artık.

Bir insana yarım kromozomlu demek ağır bir hakarettir ve ben sildimle olmaz...Ağır tahrik filan ise suçu hafifletir ama yok etmez...Ayrıca en çok ceza alan üye olması onun ara sıra sınırları aştığını gösterir...Son olarak daha önce ceza almış olması şu anda yaptığı büyük hakaretin cezalandırılmayacağı anlamına gelmez...

Ben 3 senedir rusyada yasiyorum, moskovali arkadaslarim hala ah ulan Jo diyolar, adam CSKA'da oynadigi topun 10da birini oynasin bakin gorun ozaman napiyo GS milleti!! Benim asil derdim bu adam Atleticoyu gecersek oynayabiliyo mu yoksa avrupada hic mi oynayamiycak, biri solesin allah askina yaaaa...

Malasef hiç bir AVL maçında yok :(

Kimseye kendime kucuk kus falan dedirtmem kusura bakmayin, dedigime katilmazsiniz ama ciddiyetle yazdigim seyi hafife alip kucuk kus diye alay ederse bir kisi tepki mi de veririm. Sakin ve adam gibi tartisicaklarla tartisirim ama bu ortamda cevap yazmami beklemeyin.

Avrupada hiçbir şekilde oynayamıyor.

Ağır olun millet ne oluyor ? Düşüncesini söyleyen herkesin üzerine topluca gitmek te nereden çıktı ?

Kaldı ki ;

Hayri Cund'dan bahsediyorsunuz, GSCimbom tarihinin en önemli üyelerinden biridir/en önemlisidir.

Kimseye kendime kucuk kus falan dedirtmem kusura bakmayin, dedigime katilmazsiniz ama ciddiyetle yazdigim seyi hafife alip kucuk kus diye alay ederse bir kisi tepki mi de veririm. Sakin ve adam gibi tartisicaklarla tartisirim ama bu ortamda cevap yazmami beklemeyin.

Konu kapansın lütfen.

adam Galatasarayımıza gelişi güzel sallarsa bende fenerli zannederim.

Eleştirmek var bide yapılan işleri görmezden gelip çekememezlik.

Yarım kromozomlu ile kuş demeyi aynı ölçekte tutuyorsanız diyecek pekte birşey yok,tebrik ederim...İyi günler...

Peki bu pazar oynayabiliyo mu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt