Joe Cole : "Osimhen'in menajerini kınıyorum, Galatasaray'da olmaması lazımdı"

Yok ama bu basketbol değil 1 oyuncu seni alıp götüremez tek başına ..2 tane çok önemli adamını satıp üstüne bir de Sara gibi bir topçu alacağın parayı tek mevkiiye gömmek bizim gibi kulüpler için saçma olur..
Dersen ki zenginler birleşip sponsor oluyor alacaklar 75e eyvallah derim zaten ben taraftarim çok ilgilenmem muhsabesiyle Osimhen bu boru değil yani ..
Yunusun yeri dolar bir tek davinson dan gecmis oluruz davinson ayarinda bir stoper zor buluruz ama bir tane hizli ayagi duzgun stoper bulup kiralarsak vazgecebiliriz belkide

Bende davinson gitmesin isterim ama osimhen gelecekse davinsonun yerini yazin bir sekilde doldurabiliriz gibime geliyor

ağlak chelseali işte siz alamadınız biz aldık osimheni kudurun.

Adam doğru söylemiş; Osimhen’e Real Madrid, Barcelona, Liverpool gibi bir takımda oynamak yakışır.

Kendisi hiç Galatasaray’a karşı oynamadığı için böyle dangalak dangalak konuşabiliyor

Bize de 100 milyon üstü kimse vermedi diye geldi zaten, zorunluluktan olmuş bir durum yani. Menajeri ne yapsın bu joe cole hırbosu laf atıyor adama. Bizde golleri atınca kıymete bindi heriflerin gözünde
Bize Napoli’nin salakligindan geldi. Ben elit bir takımda olmasi görüşüne katıldım. Bence Osimhen Dunya’daki en iyi 3 santrafordan biri.
Bana Osimhen şimdi gidecek ama Avrupa’nın istediğin takimindan istediğin herhangi bir oyuncuyu yerine alabilirsin deseler kabul etmem (belki Vini Jr). Bizim için tam bir piyango oldu.

Bize Napoli’nin salakligindan geldi. Ben elit bir takımda olmasi görüşüne katıldım. Bence Osimhen Dunya’daki en iyi 3 santrafordan biri.
Bana Osimhen şimdi gidecek ama Avrupa’nın istediğin takimindan istediğin herhangi bir oyuncuyu yerine alabilirsin deseler kabul etmem (belki Vini Jr). Bizim için tam bir piyango oldu.
Orası öyle de 1 sezon napoli veya gs de oynaması arasında uçurum yok. Gs nin tek şanssızlığı süper ligde olması. Bu dediğin elit takımların liglerindeki tv yayın geliri bizde olsa birkaç tanesi hariç hepsini toz duman ederdik. Bizim camia ve taraftar gücümüz çoğunda yok

Cole perşembe akşamını ırzına geçilmiş olarak hissetmiş belliki.

Geri
Üst Alt