- 22 Ağustos 2010
- 30.596
- 32.690
- 2.683
aleyküm selam tanrıkut sarper ağbi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aleyküm selam tanrıkut sarper ağbi
Yunusun yeri dolar bir tek davinson dan gecmis oluruz davinson ayarinda bir stoper zor buluruz ama bir tane hizli ayagi duzgun stoper bulup kiralarsak vazgecebiliriz belkideYok ama bu basketbol değil 1 oyuncu seni alıp götüremez tek başına ..2 tane çok önemli adamını satıp üstüne bir de Sara gibi bir topçu alacağın parayı tek mevkiiye gömmek bizim gibi kulüpler için saçma olur..
Dersen ki zenginler birleşip sponsor oluyor alacaklar 75e eyvallah derim zaten ben taraftarim çok ilgilenmem muhsabesiyle Osimhen bu boru değil yani ..
Napoli'de oynamışsa bizde de hayli hayli oynar.Adam doğru söylemiş; Osimhen’e Real Madrid, Barcelona, Liverpool gibi bir takımda oynamak yakışır.
StefanAdam doğru söylemiş; Osimhen’e Real Madrid, Barcelona, Liverpool gibi bir takımda oynamak yakışır.
Napoli çıkış yaptığı yer, kariyerinin zirvesinde Napoli’de de oynamaz.Napoli'de oynamışsa bizde de hayli hayli oynar.
Keşke 10 sene bizde kalsa.Stefan
Ne diyon lan
Bize de 100 milyon üstü kimse vermedi diye geldi zaten, zorunluluktan olmuş bir durum yani. Menajeri ne yapsın bu joe cole hırbosu laf atıyor adama. Bizde golleri atınca kıymete bindi heriflerin gözündeNapoli çıkış yaptığı yer, kariyerinin zirvesinde Napoli’de de oynamaz.
Bize Napoli’nin salakligindan geldi. Ben elit bir takımda olmasi görüşüne katıldım. Bence Osimhen Dunya’daki en iyi 3 santrafordan biri.Bize de 100 milyon üstü kimse vermedi diye geldi zaten, zorunluluktan olmuş bir durum yani. Menajeri ne yapsın bu joe cole hırbosu laf atıyor adama. Bizde golleri atınca kıymete bindi heriflerin gözünde
Orası öyle de 1 sezon napoli veya gs de oynaması arasında uçurum yok. Gs nin tek şanssızlığı süper ligde olması. Bu dediğin elit takımların liglerindeki tv yayın geliri bizde olsa birkaç tanesi hariç hepsini toz duman ederdik. Bizim camia ve taraftar gücümüz çoğunda yokBize Napoli’nin salakligindan geldi. Ben elit bir takımda olmasi görüşüne katıldım. Bence Osimhen Dunya’daki en iyi 3 santrafordan biri.
Bana Osimhen şimdi gidecek ama Avrupa’nın istediğin takimindan istediğin herhangi bir oyuncuyu yerine alabilirsin deseler kabul etmem (belki Vini Jr). Bizim için tam bir piyango oldu.