Joel Campbell mi? Bruma mı? (Anket)

Şuanda Performans olarak tabiki campbell, ama abartısız söylüyorum bruma yaşıtlarında dünyada yetenek olarak ilk 5'te dir . (Bence)

şaka maka ilk defa hücum gücü ilk defa bu kadar yüksek bir siyahi kanat forvetimiz olabilir campbell gelirse :)) normalde ligimize gelen keita olsun yattara olsun hepsi salt kanattı ama bu adam bambaşka bişi ya. yaptığı kesme vuruşlar felan harikulade

Campbell, ama şu şartlar içerisinde.

Şimdi takımda hemen hemen herkesin ortalama ya da üstü bir alternatifi var. Baktığımızda bize sıkıntı yaratması muhtemel bir forvet pozisyonu gözüküyor. Bugün Burak'ı yedek bırakıyorum desen, ortalığı ayağa kaldırır, huzursuzluk yaratır.

Campbell tarzı kanat forvet oynayabilen güçlü, son vuruş becerisi fena olmayan birinin transferi tatsızlık çıkarmadan bizi kotarır olabildiğince. Bruma'ya da çok fazla yük binmez sanıyorum.

Potansiyelleri hakında konuşmak için bir kaç hafta beraber oynadıklarını görmek lazım bana göre.

daha hazır olması itibari ile Campbell. Bu 2 oyuncuyu aynı takımda izleyeceğiz hayırlısıyla.

Joel Campbell bal yapabilen bir arı . Bruma ise bal yapamayan bir arı . O yüzden Campbell daha iyi . Hem Campbell'in fiziği de var ve forvet de oynayabiliyor . Çok yönlü yani .

Campbell ama brumanın potansiyeli çok daha üstün

Şutunu geliştirip birazda mac temposunu alışırsa bruma dağıtır

campbell.......sneijder........bruma

...................adebayor.................

mamamiyaaaaaa :troll:

campbell üst seviye topçu olamaz o potansiyel yok ama iyi bir oyuncu olduğu kesin galatasaray olimpiakos newcastle v.s takımlarda çok iş yapar bruma ise world class yetenek çok büyük oyuncu olabilir şuan için ama bize campbell brumadan daha çok yarar sağlar bu da bir gerçek...

2'si 1 arada şino'yu da koyalım 3'ü 1 arada nescafe olsun... ohhhh misss fenev'de 3'ün 1'ini alsın bu sene :D

Bu kempil bu kadar iyiydi oly niye yeniden talip olmuyor

diğer takımları bilmem ama yunan takımlarında bi oyuncuya 3 milyon € bile Verecek para yok

hatta yunanistan 1.ligi:

TRANSFERBILANZ

Gidenler: 215Gelenler: 238

transfer gelirleri: 5.050.000 €transfer giderleri: 12.570.000 €Toplam: -7.520.000 €

Kulüp başına gelirler: 280.556 €Kulüp başına giderler: 698.333 €Toplam: -417.778 €

Oyuncu başına gelirler: 23.488 €Oyuncu başına giderler: 52.815 €Toplam: -29.327 €

Tercih yapmaya gerek yok. Sağda biri, solda biri...

diğer takımları bilmem ama yunan takımlarında bi oyuncuya 3 milyon € bile Verecek para yok

hatta yunanistan 1.ligi:

TRANSFERBILANZ

Gidenler: 215Gelenler: 238

transfer gelirleri: 5.050.000 €transfer giderleri: 12.570.000 €Toplam: -7.520.000 €

Kulüp başına gelirler: 280.556 €Kulüp başına giderler: 698.333 €Toplam: -417.778 €

Oyuncu başına gelirler: 23.488 €Oyuncu başına giderler: 52.815 €Toplam: -29.327 €

Kanka yunanistanin durumu bizden iyi emin ol. fazla para vermemleri izlenmedigi ve rekabetin olmadigi icindir. gecen midillideydim kucuk bir analiz yaptim :crushed:

Kanka yunanistanin durumu bizden iyi emin ol. fazla para vermemleri izlenmedigi ve rekabetin olmadigi icindir. gecen midillideydim kucuk bir analiz yaptim :crushed:

yok iyi olabilirde futbolcuya cok para sayan bi ülke değil benim gördüğüm , Oraya Lezbiyen adası deniyormuş ne iş yav :DD

Bruma ama Campbell'i de kiralamak şart. Hem Amrabat çapsızı yerine kanat alternatifi olur, hemde forvet oynar. Dünya Kupası'nda izledik ve neler yapabilir onu biliyoruz.

Bruma'nın potansiyeli çok yüksek. Campbell daha hazır oyuncu, skora doğrudan etki yapabiliyor, bitirici oyuncu. Bruma'nın çalım atıp geçemeyeceği adam yok. İnanılmaz hızlı ve teknik ama skora henüz Campbell kadar katkı sağlayamıyor ama gelişecek. İnşallah ikisini de aynı takımda izleyeceğiz.

Geri
Üst Alt