# Joel Campbell

Bundan hiçbirşey olmaz , gelmedi kendi kaybetti. Geçiniz.

Süper Ligde kendini bulabilir.

Olmpiyaskos'ta cok iyi sezon gecirdi arkasından dünya kupasındaki performansı iyiydi. Arsenal ilk 18'ine dahil etti, belki ilk 11 olur dedi ama zor Arsenal'de oynamak her yigidin harcı degil.

Arsenal'de tutmadı die silmemek gerekir. Arsenalde tutsa zaten bize gelme ihtimali kalmaz. Bence bir kanatta Konoplyanka, diğerinde Campell mükemmel olur.

Yönetimin saldırması, Avrupa çapındaki her oyuncuyu yoklaması lazım. Hala Bilal'in vs. peşindeler.

Fm de tam bir balon aynı bu seneki villareal sezonunda oldugu gibi gercekte hic izlemedim ama bizde iş yapar heralde.

Bunu mu aldik simdi Bruma nin yerine?

Bizim takıma şöyle adam geçen top cambazı kanat lazım yaw,ne Campbell'ı alın Dzsudzsak'ı 4-5 Mio € bonservise tam bir fırsat transferi olur.

Hakkaten Jujak gelse süper olur ya bu adamdan bi halt olmaz, geçen sene bu forumda hayranı çoktu ama gerçeği görmüsler anlasılan.

çok büyük balon çıkacak diye düşünüyorum umarım yanılırım.

Fmde beleşe aldım. Sağda içeri kat eden kanat olarak oynatıyorum. Yılda 10 gol 10 asisti net var. Gelsin

Bize genç değil kendini ispatlamış oyuncu lazım. 26 üstü 30 altı oyuncular.

Balon olduğu fikrine katılıyorum. Gelmesin.

Bu cocuk beklentiye göre harbiden balon,ama o kadar maçını izledim bizim ligde çok fazla iş yapar.
Afedersiniz net tabirle Kasesini topla rakip arasına çok iyi koyuyor ve boyundan beklenmeyecek derecede top indiriyodu izledigim maclarda.

Campbell Olympiakosta uçuyordu resmen ama tabi Arsenal seviyesi çok farklıdır yanıltıyor fakat milli takımda da çok etkili bence Bruma'dan 3-4 gömlek üstün bir oyuncu..
Bruma kiralık gidiyorsa en iyi tercih olur.

Olurda alırsak büyük iş olur bunu beğenmeyen taraftar afedersiniz bizim takımda Yasin bile yıldız oldu..

Geri
Üst Alt