GSC Scout # Joelinton

Onur Yücel

10 Numara!
Newcastle United tarihinin en büyük hayal kırıklıklarından biri olabilir. Sezon başı 44M verip aldılar sadece 1 gol atabildi. Maçlarını pek izlemedim ama belli ki uyuşmadı takımla.

Tottenham'a güzel golle başlamıştı halbuki.. 44M verilen adam nasıl gelecek denebilir ama Seri-Nzonzi'de 30M verilmişti. Newcastle yeni sahipleriyle iddialı olmak istiyor. İmmobile ismi geçiyor..

Joelinton'u elden çıkarmak istiyorlardır.. Falcao'nun maaştan çıkıp, Diagne'yi 7-8'e yollasak 1-2 sene kiralık iş yapar.

Newcastle United tarihinin en büyük hayal kırıklıklarından biri olabilir. Sezon başı 44M verip aldılar sadece 1 gol atabildi. Maçlarını pek izlemedim ama belli ki uyuşmadı takımla.

Tottenham'a güzel golle başlamıştı halbuki.. 44M verilen adam nasıl gelecek denebilir ama Seri-Nzonzi'de 30M verilmişti. Newcastle yeni sahipleriyle iddialı olmak istiyor. İmmobile ismi geçiyor..

Joelinton'u elden çıkarmak istiyorlardır.. Falcao'nun maaştan çıkıp, Diagne'yi 7-8'e yollasak 1-2 sene kiralık iş yapar.

Diagneyi 7-8 veren olmaz bundan sonra bence,

en fazla 5m olur onuda veren olursa

bence olur. Geçen sene aldığımız paraya satmak istediğimiz için alan olmadı. 3 senedir baya golü var. Araplar,Çinliler sever böyle istatistiğe bakıp oyuncu almayı.

Bizim orta sahayi sifirdan kurmamaz lazim.

Cyprien - Mendy

Texiera

nasil olur sence?

2021 de cyprienin sozlesmesi bitiyor
Mendy bosa cikiyor
Texeiera bu sene sonu bosa cikiyor

Bizim orta sahayi sifirdan kurmamaz lazim.

Cyprien - Mendy

Texiera

nasil olur sence?

2021 de cyprienin sozlesmesi bitiyor
Mendy bosa cikiyor
Texeiera bu sene sonu bosa cikiyor

iyi isimler ama zor görüyorum saydığın isimleri. Birde mutlaka Avrupalı bir isim olmalı orta alanda. Tamamen atletik oyuncu olunca sıkıntı. Tempo belirleyen biri lazım.

Selçuk İnan'ın genç hali yani. Bu sene en büyük sıkıntılarımızdan biri bu oldu. Oyunu öldüremedik.

Gol atmis bugün. Sezon bitene kadar 3-4 tane daha atar ve orda kalir.

Maçın özetini izledim. Kaçırdığı pozisyon çok amatörceydi.

Birkaç maçına denk geldim gol atanmaması büyük dezavantaj tabi forvet için ama oyun içinde gayet faydalı.. Bizim ligde böyle adamlar her daim iş yapar ama geleceğini pek sanmıyorum

iyi herif ama tek santraforlu sistemlerde iş yapmaz.

Forvet mi kanat mı o mu bu mu denirken orta saha oldu bu arkadaş. Duvar gibi hem de. Barış'ı gördükçe bazen aklıma bu arkadaş geliyor. Nereye koyarsan koy orada rakibi yiyor, garip birisi

Geri
Üst Alt