Haber Joey Veerman'ın Fenerbahçe'ye Transferi İptal Oldu

Sadece onlar icin çekilmedi herkes yapabilir transfer kolundan bağlayan yok sonuçta
Kupa maci icin bukadar onemseyeceklerini sanmam
Bizimkiler niyetini belli etti zaten

Sadece kupa dedigin 2 maca kupa verecekler. Adamlarin son 10 senesinde zaten 1 kupa var. Onlar icin baya önemli yani

Fiziksel özelliği değil pas ve şut özelliği ile ön plana çıkan bir isimdi. Dripling özelliği yok. Aslında Sara'ya benziyor tarz olarak. Ben az izledim tabi izlediğim kadarıyla böyle. Fb için bence iyi transfer adapte olursa geriden oyun kurma işini çözer. Bize daha Lemina tarzı sert bir orta saha lazım..

Saran futboldan anlıyorsa ve vizyonerse fb adına büyük adım olur. Bu çabuk ve kaliteli transfer hamlesi enteresan iş oldu. Biz transferde çok geveleyip yavaş kalıyoruz hep

acilen karşılık verilmesi gerekiyor

ifb'nin yıllardır yaptığı ilk ciddi transfer bu

Ortasahada eziyorduk bunları, dengelerler artık. Lemina bı var bı yok, sara eh işte, İlkay sakatlık sonrası durgun, torreira hamal. Ortasahalari guclendi

Iyi bok gibi hollandali almışlar

Bu kadar iyi oyuncu ise 20‘yi neden başkası gidip basmadi
images.webp

Psv holigan arkadasa sordum veermani.

Cok hirsli bir pasor bir 8 dedi, drippling yok, paslari ve sutlari iyi dedi, fakat cok kaprisli bir adammis. Oyundan cikarken hep el kol hareketleri yapiyor dedi.

Mevzu veerman falan degil, mevzu donem baslamadan SL takimindan orta saha cekebilmeleri.

Bizimkinlerde hala 28 ocak falan desin

beceriksizler
Serbest kalma maddesi olan oyuncuyu astronomik maaş işe ikna edersen sen de alırsın.

Serbest kalma maddesi olmasa kulübüyle anlaşmaları bayağı meşakkatli olacaktı.

Bu kadar iyi oyuncu ise 20‘yi neden başkası gidip basmadi

Yaz doneminde Brighton istedi, kendisi istemedi orayi small club diye.

Daha buyuk takimlardan teklif yok kisaca. Yasi da 27, hem cok iyi maas alacak hem de Istanbul'da yasayacak bu saatten sonra bundan daha iyi bir teklif gelecegine inanmiyor demek.

Yaz doneminde Brighton istedi, kendisi istemedi orayi small club diye.

Daha buyuk takimlardan teklif yok kisaca. Yasi da 27, hem cok iyi maas alacak hem de Istanbul'da yasayacak bu saatten sonra bundan daha iyi bir teklif gelecegine inanmiyor demek.
Sara ayarında bir oyuncu işte. 25 civarı çıkış maddesi 5-6 milyon civarı da maaş vermişlerdir. Fb'nin geriden oyun kurma işini pasla çözer bu arada.

Geri
Üst Alt