Haber Joey Veerman'ın Fenerbahçe'ye Transferi İptal Oldu

Para Peşkeş çekilen Ataşehirden geliyor tabiki..Aksi taktirde bunların artık bu paraları vermesi mümkün değil.Ama farketmiyor bu para olmasada gene alırlar.Kimsenin ses çıkardığı yok.Adamlarda öyle kalabalık kadro varki yıllık ücreleri hep yüksek.Adamlar peynir ekmek gibi her sene onu al onu gönder yapabiliyor.Bunu oyunda bile yaptırmazlar..

Ataşehir Zamanında kadıköy belediyesinin hediye ettiği arazi…aynen kenan evren lisesi gibi topuk yaylası gibi..Ama olur mu bizim stadı devlet yaptı.Devlet Galatasaraya kıyak yaptı..Medyadaki algı bu..Birde ülkenin başındaki adam bunları tutuyor.Düşünün yani.Düşünün yani buna rağmen algı bu.
Bunların yatacak yeri yok…Bir gram onur şeref yok bunlarrda.Spor medyasıda dahil

Bu arada bizimde erkende çözmemiz lazım eksikleri.Bizim daha çok ihtiyacımız var transfere.Ama başımızdakileri düşününce nefret kaplıyorr içimi.

PSV, serbest kalma bedeli 23 m euro'yu peşin istiyormuş limitlerden dolayıda bunlarında parayı tekte veremiyorlarmış eğer taksit işi olmazsa transfer yatar.

23 peşin verirler gayrimenkulden gelecek parayı gömerekten

PSV ve Fenerbahçe, Joey Veerman için 23 milyon euro'ya anlaşma sağladı. Veerman, sözleşme şartları konusunda Fenerbahçe'yle prensipte anlaşmaya varmıştı ve bu da başlangıçta transferi basit gösteriyordu. Kulüp başkanı Sadettin Saran hakkında geçtiğimiz hafta sonu Türk adaleti tarafından soruşturma açıldı ve narkotik soruşturması kapsamında uyuşturucu testine tabi tutulmak zorunda kaldı.

Bu durum nedeniyle Saran'ın odak noktası geçici olarak transferler değil.. Yargıdaki sorun çözülür çözülmez devam eden transfer dosyalarının yeniden başlatılması bekleniyor. Muhtemelen Noel'den sonra, ancak pek çok şey hala belirsiz. [De Telegraaf]

12 senedir şampiyon olamayan ve 18 senedir de CL'ye katılamayan takımın harcadığı paralar kimsenin gözüne batmıyor.

Biz Osimhen'e 75 Milyok verince yer yerinden oynuyor.

Nerden geliyor bu paralar arkadaş. Açıklasınlar da öğrenelim.
!!!!

Transferin iptal olduğu haberleri var.
bu transfer haberi, saadettin saran ile ilgili gündemin ilk patladığı gün ortaya atılmıştı. fabrizio da girmişti hatta. bana bir ihtimal sanki kafaları başka yöne çevirmek amaçlı gibi gelmişti. hatta @Uğur İz 'e de söylemiştim, iptal olursa şaşırma diye. :)

PSV, Joey Veerman’ın yaz dönemine kadar takımda kalacağını açıkladı.

Veerman: "Herkese 2025 yılının harika bir şekilde sona ermesini diliyorum ve yeni yıldan itibaren tüm ekip olarak sezonun ikinci yarısını unutulmaz kılmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yakında görüşmek üzere!!"

Veerman: "İlk temas sonrası bir 2.5 haftalık dönem geçti tam o arada işte herkesin duyduğu o haberler çıktı ortaya Fenerbahçe başkanı hakkında (kokain). Doğrudur veya değildir o kısmı bilemem. Sözlü olarak bir prensip anlaşmasına varmıştık ama sonuçta resmi bir imza yoktu ortada. Tabi bu olay ve başka bir sebepten ötürü daha bu transferden vazgeçtim."

Geri
Üst Alt