Johan Elmander Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Johan Elmander resmen Galatasaray'da

Hayırlı olsun.Lig için müthiş hamle.

Sercan balonu yada Emenike ye 8-10 MN bayılmaktan iyidir.Kalite olarak da maliyet olarakta.Müthiş oldu bu

Yok mu analiz hazırlayacak arkadaşlar?

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 52
  • images2.webp
    images2.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 56

Arkadaşlar bu transfere burun kıvıranlar, bundan önceki yönetim zamanında da gündeme gelmişti Elmander ahhh keşkeee çoook zoor , imkansız diye yorumlar hatırlıyorumben. Ayrıca bu burun kıvırdıgınız adamın peşinde kuşlar baya bi koşmuştu. Biz 2 günde aldık resmen. Acaba Elmanderin yaşı kaç ?

kalströmde alınırısa güzel oalcak ama bu transferleri terimin istediği belli buda bu terim ile çok önceden görüşüldüğünü açıklıyor :)

hayırlı olsun..

Johan Elmander bonservissiz olarak Galatasaray'a geldi. Toulouse'den Bolton'a giderken 8 Milyon Paund'un üzerinde bir rakama transfer olmuştu. Kasım ayında, ayın futbolcusu seçildi. Çok rahat adam geçebilen, yaratıcı ve usta ayaklara sahip bir isimdir kendisi...

tüm camiamıza hayırlı olsun 1981 Alingsas İsveç doğumlu.

Vaybe yeni başkanımıza olan sevgim iyice arttı. Adam söylediği adamı aldı valla. Ha çok büyük bi transfer değil ama olsun yinede ligi götürür Elmander. Sırada Kalström var umarım Kalström de gelir Elmanderden daha önemli onun transferi

Elamnderi Terim HakanŞükür modli oyanatabilir. Elmander pres yapar, geriden gelen adamlar golleri atar.

Demek iyi orta yapiyor... GG77 olmasin? :o

Elmander'e burun kıvırma hakkı var arkadaşların, çok daha iyi bir oyuncu alınabilirdi. Baros'un yedeği olarak alındıysa iyi transfer maliyeti olmadığından dolayı ama çift forvet oynayacaksak sağlam bir transfer beklerdim Aysal yönetiminden, A.Polat transferi oldu bu, kelepir.

Bolton forumlarına bende baktım, "İnşallah dizanteri olur.", "Elmander gittiği için bu gece rahat uyuyacağım.", "Bolton tarihinin en kötü transferi" "Bunca zamanda yaptığı tek olumlu şey Wolves'e attığı goldü." gibi yorumlar yapmışlar.

Bizimle ilgili de orta sıralarda yer alan Türk takımı diye bahsetmişler, iyice bilinirliliğimizi kaybetmişiz. Biri de demiş 9.lar ama Türklerin Avrupa'da en fazla maç oynayan takımı, hala bir umut var.. :)

antu yorumu:

elmander sevidigimiz bir oyuncudur

gs elano yu transfer ettiginde gs li bir arkadas elmander i almisiz demisti ‚ hafif tirsmistim

höheöh ozaman hafif tirstiysa bakalim simdi ne yapacak :D

hayırlı olsun

oldukça iyi bir transfer

özellikle de bonservis bedelinin olmadığı göz önüne alınırsa

takımını kolay kolay yarı yolda bırakmaz

genelde az gol attığı doğrudur, lakin buna kafayı takan arkadaşlar bir de milli takım performansına baksınlar derim ben

bir de kendisiyle aynı ligde top koşturan drogba, rooney ve torres kaç gol atmış birileri lütfen söylesin

baros satılıp, elmander gibi sağlam bir forvet daha transfer edilirse seneye forvet sıkıntımız kalmaz

Hayırlı olsun sonrada bize çok seviniyo diye laf atıyordunuz :)

İyi akşamlar yeni üyeyim transfer dönemi mülteci yazarlarındanım.Elmanderin transfer olduğunu gördüm ve çok sevindim üye olup uzun süredir takip ettiğim elmander hakkında bir kaç şey paylaşmak istedim.Öncelik elmanderin son zamanlardaki istatistiklerine bakarak beğenmiyenler oluyor sanrım ama çok büyük bir yanılgı içinde bu insanlar çünkü istatistikler takımla bağlantılı ligle bağlantılı şeyler örneğin gol kralı guizanın durumu istatistikleri çok iyiydi ama halini biliyorsunuz yada dünya gol kralı,gol makinesi humberto suazo zaragozada tutunamadı istatistikleri çok iyidi.Demek istediğim alex ferguson reyizin dediği gibi istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.

Elmander analizi olarakta elmander genç dönemlerinde bir çok kez kiralık olarak oynadı ve bu kiralık oynadığı takımlardan biride avrupanın en iyi futbol eğitim yapısına sahip feyenoord burdan sonra kendini gerçekten çok geliştirdi tabi herkesinde bildiği gibi en büyük patlamatu toulouseda yaptı fransanın sert futbolundn ayakta kalarak çok iyi ortalamalarla ve bizim takımın en çok aradığı istikrar ile ligleri bitirdi isveçli oyuncuların en büyük özellikleri bana göre istikrar lig ortalamalarına bakın çok az oynamadıkları maçlar vardır bunlarda sakatlıktan çok hoca tercihidir.

Milli takım kariyeri açısından bakarsak her 2 maçtan birinde gol ortalaması ile milli takım kariyerini devam ettirmiştir zaman zaman ibrahimovic ile 2li forvet zaman zamanda 3lü forvetin sağ uc kısmında yer almıştır takım ve ülke kariyerlerindeki en çok göze çarpan özellikleri bana göre yıpratıcı olmasıdır ki ligimiz için altın kelimedir.Bence lig sonunda gol kralı olur mu bilemem ama lig sonunda yapılıcak bi ankette savunma oyuncularına en çok sizi zorlayan oyuncu kim sorusuna çoğunluk elmander diyecektir bu yıpratıcı özelliği çift forvet sisteminde *******ine çok fayda sağlayacaktır doğal olarak tabi bu kadar yazı sonrasında böle iyi oyuncuyduda neden sözleşmesi bitti biz kaptık diye düşünüldüğünde bolton bu adama yaklaşık 8 milyon sterlin gibi bi ödeme yaparak klupleri için rekor bi ücretle transfer ettiler tabikide tutmak istediler anlaşamadıkları için ve yeni yönetimin cazip teklifi ile takıma kazandırıldığını düşünüyorum bence renktaşlar almeida gibi guiza gibi istatistkleri göz boyayan çoğu oyuncudan daha yararlı bi oyuncuyu bedavaya kazandık takımımıza hayırlı olsun çok ümitliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt