Johan Elmander Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Johan Elmander resmen Galatasaray'da

Elmander'e burun kıvırma hakkı var arkadaşların, çok daha iyi bir oyuncu alınabilirdi. Baros'un yedeği olarak alındıysa iyi transfer maliyeti olmadığından dolayı ama çift forvet oynayacaksak sağlam bir transfer beklerdim Aysal yönetiminden, A.Polat transferi oldu bu, kelepir.

Bolton forumlarına bende baktım, "İnşallah dizanteri olur.", "Elmander gittiği için bu gece rahat uyuyacağım.", "Bolton tarihinin en kötü transferi" "Bunca zamanda yaptığı tek olumlu şey Wolves'e attığı goldü." gibi yorumlar yapmışlar.

Bizimle ilgili de orta sıralarda yer alan Türk takımı diye bahsetmişler, iyice bilinirliliğimizi kaybetmişiz. Biri de demiş 9.lar ama Türklerin Avrupa'da en fazla maç oynayan takımı, hala bir umut var.. :)

bu tip yorumlar geldiğine göre çok gol kaçırıyor olmalı çünkü videolardan izlediğim kadarıyla diğer açılardan kusursuz bir forvet ..!

En az baros kadar katkı saglar bunu bilir bunu söylerim İsim transfer degil takım transferi

İyi akşamlar yeni üyeyim transfer dönemi mülteci yazarlarındanım.Elmanderin transfer olduğunu gördüm ve çok sevindim üye olup uzun süredir takip ettiğim elmander hakkında bir kaç şey paylaşmak istedim.Öncelik elmanderin son zamanlardaki istatistiklerine bakarak beğenmiyenler oluyor sanrım ama çok büyük bir yanılgı içinde bu insanlar çünkü istatistikler takımla bağlantılı ligle bağlantılı şeyler örneğin gol kralı guizanın durumu istatistikleri çok iyiydi ama halini biliyorsunuz yada dünya gol kralı,gol makinesi humberto suazo zaragozada tutunamadı istatistikleri çok iyidi.Demek istediğim alex ferguson reyizin dediği gibi istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.

Elmander analizi olarakta elmander genç dönemlerinde bir çok kez kiralık olarak oynadı ve bu kiralık oynadığı takımlardan biride avrupanın en iyi futbol eğitim yapısına sahip feyenoord burdan sonra kendini gerçekten çok geliştirdi tabi herkesinde bildiği gibi en büyük patlamatu toulouseda yaptı fransanın sert futbolundn ayakta kalarak çok iyi ortalamalarla ve bizim takımın en çok aradığı istikrar ile ligleri bitirdi isveçli oyuncuların en büyük özellikleri bana göre istikrar lig ortalamalarına bakın çok az oynamadıkları maçlar vardır bunlarda sakatlıktan çok hoca tercihidir.

Milli takım kariyeri açısından bakarsak her 2 maçtan birinde gol ortalaması ile milli takım kariyerini devam ettirmiştir zaman zaman ibrahimovic ile 2li forvet zaman zamanda 3lü forvetin sağ uc kısmında yer almıştır takım ve ülke kariyerlerindeki en çok göze çarpan özellikleri bana göre yıpratıcı olmasıdır ki ligimiz için altın kelimedir.Bence lig sonunda gol kralı olur mu bilemem ama lig sonunda yapılıcak bi ankette savunma oyuncularına en çok sizi zorlayan oyuncu kim sorusuna çoğunluk elmander diyecektir bu yıpratıcı özelliği çift forvet sisteminde *******ine çok fayda sağlayacaktır doğal olarak tabi bu kadar yazı sonrasında böle iyi oyuncuyduda neden sözleşmesi bitti biz kaptık diye düşünüldüğünde bolton bu adama yaklaşık 8 milyon sterlin gibi bi ödeme yaparak klupleri için rekor bi ücretle transfer ettiler tabikide tutmak istediler anlaşamadıkları için ve yeni yönetimin cazip teklifi ile takıma kazandırıldığını düşünüyorum bence renktaşlar almeida gibi guiza gibi istatistkleri göz boyayan çoğu oyuncudan daha yararlı bi oyuncuyu bedavaya kazandık takımımıza hayırlı olsun çok ümitliyim.

ozaman boltonlu taraftarlar niye forumda elmander gitti diye seviniyorlar

Hayırlı uğurlu olsun. 9 numara boşta, sanırım onu alır. :)

Johan Elmander hakkında bilmeniz gereken 10 şey

Galatasaray'ın yeni transferi Johan Elmander hakkında bilinmeyenleri sizler için araştırdık.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Bolton'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander transferini yarın SPK'ya bildireceklerini açıkladı. Tecrübeli golcü hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için sıraladık.

-İsveç’in Holmalunds IF ve Örgryte kulüplerinde başlayan futbol kariyerinin ilk dönemlerinden orta sahada görev aldı. 18 yaşında Hollanda devi Feyenoord’a transfer oldu ve 2002 UEFA Kupası’nı kazanan kadronun bir parçasıydı.

-2000-2004 yılları arasında Feyenoord bünyesindeydi. Bu dönemde tecrübe kazanması adına NAC Breda ve Djurgården gibi kulüplere kiralık olarak gönderildi. Ancak asıl patlamayı Brondby’de yaptı.

-Djurgården döneminde sezonu iki kupayla kapattı. NAC Breda döneminde daha fazla orta sahada oyun kurucu mevkiinde görev yaptı.

-Brondby döneminde 58 lig maçında attığı 22 golle önemli kulüplerin dikkatini çekti. 2004-05 sezonunda Danimarka’da çifte kupa sevinci yaşadı. Bu yıl sezonun en değerli oyuncusu seçildi.

-2006 Dünya Kupası’nda İsveç Milli Takım formasıyla 2 maça çıkan Elmander, Toulouse’nin yolunu tuttu. İlk sezonunda 11 gol kaydeden İsveçli yıldız, yılın en iyi oyuncusu ödülüne aday gösterildi. Ancak ödülü Lyon’un yıldızı Florent Malouda’ya kaptırdı. O dönem Toulouse’un üçüncü olarak Şampiyonlar Ligi’ne gitmesinde çok önemli pay sahibi oldu.

-27 Haziran 2008’de Bolton formasıyla Premier Lig macerasına başladı. Elmander için ödenen 8.2 milyon £ bonservis bedeli, Bolton içi kulüp rekoru olma unvanını taşıyor.

-Doncaster Rovers ile oynanan hazırlık maçında ilk kez Bolton formasını giyen Elmander, bu karşılaşmada 2 gol atma başarısı gösterdi. Kasım 2010’da Premier Lig’de ayın en değerli oyuncusu seçildi.

-Johan Elmander’in Patrik ve Peter isminde iki erkek kardeşi var. Peter ve Patrik de İsveç’te profesyonel futbol oynuyorlar.

-27 Aralık 2007’de lise aşkı Amanda Calvin ile evlendi. Doğum yerleri Hemsjö’de düzenlenen düğün töreninde İsveç’in önemli sanatçılarından Christoffer Hiding sahne aldı. Elmander’in iki çocuğu var.

-İsveçli golcü ara transfer döneminde Fenerbahçe’nin de transfer listesine girmişti.

-En sevdiği yemek kuru fasulye pilavdır.

Johan Elmander hakkında bilmeniz gereken 10 şey - Goal.com

Hayırlı olsun umarım istatistiklerinden iyisini yapar burda

............................Buffon..............................

Sabri..............Neill............Servet..............Hakan

..............Källström................Selçuk..................

Hazard...................................................Arda

................Elmander..........Drogba....................

ozaman boltonlu taraftarlar niye forumda elmander gitti diye seviniyorlar

Bana göre şu oyuncu gitti çok üzgünüz yas tutuyoruz bu oyuncu gitti parti veriyoruz gibi taraftar yorumlarını ayıklamak çok mantıksız jardel gittiğindede sevinenler olmuştu taraftarlarımızda yada elano gittiğinde taraftar bayram yapmıştı beceriksiz diye adam döktürüyor yani o taraftarların sevinmelerinin üzülmelerinin bizim oyuncu yapısına bakış açımızı belirlememesi gerekiyor tam bir viking kazandık bundan şüphesi olmasın bence kimsenin

Neill ile Hakan'ı salla Arthur.

Boltonun capi ne ,Orda messi oynasa yapacaklari sinirli sonucta.Bizim isimizi gorsun yeter.en azindan yedek beklese bile,oyun kilitlendiginde acamazsak girer havadan bitirir isi.Bu bile yeter.

Hiç değilse itirazdan dolayı sarı kart görüp her 4 maçta bir cezalı olmayacak bir forvetimiz var :)

Çok iyi bir transfer bence.İnşallah başarılı olur.Yönetimin adını belirttiği oyuncuları alması diğer transferler için umut verdi bana.

Antu ezikleri 4 ayrı başlık açmış Elmander için :D

Velkommen til Galatasaray

Cevap: Son Dakika | Johan Elmander resmen Galatasaray'da

bonservissiz olduğunu düşünürsek iyi transfer güzel hamle. Bu sene 50 maçta oynamış 13 gol atmış. sende 50 maç çok iyi devamlılığı olan bir oyuncu. Yalnız ideal ikili fırvetin biridir bu adam. Baros kalırsa seneye Baros-Elmander iyi bir ikili olur.

hala baros diyebiliyosun ya şaşıyorum .Barosla çıktık nolduğumuz ortada. elmander i de gözünüzde büyütmeyin ne milli takım nede başka yerde yptıgı bişey yk . ama artık alındı adam onun yanına rossi gibi hızlı bir forvet almalısın ki verimli olsun .

Elmander Türkiye'deki hiç bir takımda yedek kalmaz.

Ha biz Arsenal,Chelsea gibi bir kadro kurarız(ki kuramayız) o zaman iyi bir yedek olur.

Cevap: Son Dakika | Johan Elmander resmen Galatasaray'da

hala baros diyebiliyosun ya şaşıyorum .Barosla çıktık nolduğumuz ortada. elmander i de gözünüzde büyütmeyin ne milli takım nede başka yerde yptıgı bişey yk . ama artık alındı adam onun yanına rossi gibi hızlı bir forvet almalısın ki verimli olsun .

kaç kere izlediysen söyle. ona göre cevap vericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt