Johan Elmander Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika | Johan Elmander resmen Galatasaray'da

hala baros diyebiliyosun ya şaşıyorum .Barosla çıktık nolduğumuz ortada. elmander i de gözünüzde büyütmeyin ne milli takım nede başka yerde yptıgı bişey yk . ama artık alındı adam onun yanına rossi gibi hızlı bir forvet almalısın ki verimli olsun .

Hiç oturup ciddi ciddi 90 dakka izlediğiniz maçları var mı? yoksa istatistiklere göre mi yorumluyorsunuz..Şahsen ben izlemedim ciddi olarak sordum soruyu

Cevap: Johan Elmander resmen Galatasaray'da

Stancunun ilk 11 oynadığı her takımda rahat rahat geniş geniş oynar baros elmander güçlü bir forvet hattı avupada oynamayacağımıza göre ligimiz için tabi baros sakatlık kartları saymamak mümkün değil stancu zaten .... sövmiyim bir forvet daha almamız lazım yerli yabancı farketmez..

bonservisi olmayan iyi bi oyuncu aldık bence yanlız avrupadaki saygınlığımız malesef gitti.. :( umarım artık herkes ayağını denk alır hayırlı olsun.

Cevap: Johan Elmander resmen Galatasaray'da !

Unutmayalim. Bidaki sene sadece Türkiye var, Avrupa yok. ona göre Oyuncular fln bakilir.

[video=youtube;VDcuCOQr2bk]https://www.youtube.com/watch?v=VDcuCOQr2bk&feature=related[/video]

Unutmayalim. Bidaki sene sadece Türkiye var, Avrupa yok. ona göre Oyuncular fln bakilir.

Katilmiyorum. Simdiden avrupa'ya gore kadro kurulacak, bunu Unal baskan dedi. Zaten Avrupa'daki takimlar ile hazirlik maclari yapacagiz, onumuzdeki sezon sampiyonlar ligi adina hazirlanacagiz. Unutmayin, Spor Toto Super Lig sadece bir aractir ...

Başkan süper.. Üslubu da öyle.

Ama sanırım pek ağzını tutamıyor,sürpriz yapamıyor kaçırıveriyor herşeyi :)

Anlayan anladı hacı uzun uzun yazdırma şimdi.

Forlan transferinde de, Quaresma transferinde de, Guti vi diğer transferlerde de şapka çıkardık Beşiktaş yönetimine. Dalga felan da geçilmedi diye hatırlıyorum. :) Bu yorumlar ortalığı gerer, benden söylemesi. :)

Forlan transferinde de, Quaresma transferinde de, Guti vi diğer transferlerde de şapka çıkardık Beşiktaş yönetimine. Dalga felan da geçilmedi diye hatırlıyorum. :) Bu yorumlar ortalığı gerer, benden söylemesi. :)

Hayırlı olsun demekmi gerer ne var yani sevinmekte, ben çok iyi hatırlıyorum söylenilenleri neyse inşallah drogbayıda alırsınız seneye derbi daha zevkli olur ;)

Hayırlı olsun demekmi gerer ne var yani sevinmekte, ben çok iyi hatırlıyorum söylenilenleri neyse inşallah drogbayıda alırsınız seneye derbi daha zevkli olur ;)

2 adam aldınız kaba etiniz kalktı.Derbi daha zevkli olurmuş.Çocuk musun? allasen doğru söyle.

Geçen sezon forvet yetersizliğimiz vardı.

Baros'un sakatlığı,Jo'nun avrupa maçlarında oynayamayışı,Nonda'nın gönderilişi.

Umarım yeni sezonda forvet sıkıntısı çekmeyiz.

Elmander pek izlemiş olduğum bir futbolcu değil ama yorumlar çok da kötü bir transfer olmamış gibi gözüküyor.

Bonservisi elinde ve yedek kalmayı sorun etmez.

Hayırlı olsun diyelim. :)

Git rakibin Bursa'yla, Trabzon'la konuş. Galatasaray 5-6 gömlek üstün sana.

beşiktaş bizi son 5 senede kaç kere yenmiş derbilerde bi söyle ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt