Johan Elmander Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Johan Elmander resmen Galatasaray'da !

elmander bence barosdan iyi değil ama terim onu farklı bir posizyonda değerlendirebilirse faydalı olabilir diye düşünüyorum,şayet çift forvet sisteminde baros ile oynarsada çok faydalı olur.bana göre flaş bir transfer değil ama türkiye ligi için ideal bir isim,görev adamı ve disiplinli.faydalı olacakdır ama ben asıl kalströmü bekliyorum..

Hayırlı olsun Galatasarayıma...

bunları derbiden sayan kim acaba:)))

nasil olsa beles.

begenmezsek seneye yollariz ;)

Ünal Aysal bu transferle harbiden futboldan anlamadığını belli etti. Baros'u direk kesecek ondan daha iyi bi golcü almalıydık. Elmander=vasat. Elmander'i tek kelime ile özetlemek gerekirse budur.

Edit:Bolton forum sitelerinden yorumlara baktım da adamlar halay çekiyolar resmen.

Ünal Aysal bu transferle harbiden futboldan anlamadığını belli etti. Baros'u direk kesecek ondan daha iyi bi golcü almalıydık. Elmander=vasat. Elmander'i tek kelime ile özetlemek gerekirse budur.

Edit:Bolton forum sitelerinden yorumlara baktım da adamlar halay çekiyolar resmen.

Elano gittiğinde oturup ağladık mı

Bir gerçek var adam bonservissiz. Bunun dışında esas alınaca forvetin farklı bir isim olduğunu düşünüyorum.

Son 2 yılda çektiğimiz santrafor sorununu düşünürsek kulübede böyle bir oyuncunun olması iyidir.

Ben Baros-Elmander varken 3. bi santrafor alacaklarını düşünmüyorum. He alacaklarsa eyvallah Elmander yedekte bekler. Ama olmayacak gibi. Baros zaten sakat sürekli kusura bakmayın, Elmander zaten bi işe yaramıyo yine forvetsiz kaldık gördüğünüz üzere. Direk Baros'u kesecek bi adam lazımdı bize 1.sınıf bi forvetten bahsediyorum.

Ben Baros-Elmander varken 3. bi santrafor alacaklarını düşünmüyorum. He alacaklarsa eyvallah Elmander yedekte bekler. Ama olmayacak gibi. Baros zaten sakat sürekli kusura bakmayın, Elmander zaten bi işe yaramıyo yine forvetsiz kaldık gördüğünüz üzere. Direk Baros'u kesecek bi adam lazımdı bize 1.sınıf bi forvetten bahsediyorum.

Adam gelmeden bir işe yaramıyor dedin ya pes :D

Sende git katıl halaya! Daha birinci dakikadan başladınız terbiyesizliğe! Bir tek siz biliyorsunuz futbolu. Şimdi gitmiştir Aysal Elmander diye bir oyuncu var alayım geleyim demiştir değil mi? Tövbe tövbe!

Sonuçta bu isme onay veren Fatih Terim. . Ünal Aysal'ın açıkladığı bu. Fatih Terim de futboldan bizim kadar anlıyordur herhalde.

Ayrıca Elmander'in Baros'un yokluğunda Baros'u aratmayacağını düşünüyorum ki bu da Elmander'in Baros'tan fazla forma giyeceği anlamına geliyor sanki. . Baros'u ne kadar çok sevsek de, gerek gördüğü kartlar gerekse sakatlık problemleri dolayısıyle kullanamadığımız ortada.

Mehmet Batdal ve Mehmet Akyüz'den sonra 3. "Yeni İbrahimovic"imiz.

Hoca bizi yanıltmazsa 4-4-2 oynarsak, sırtı kaleye dönük oynayabilen, takımı ileride tutan, gelişmiş hücum pres özelliği olan, oyun kurma becerisi olan son derece isabetli bir oyuncu kazandık. Üztelik de yanında doğrudan gol atma özelliği çok iyi olan Baros ile çok iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum.

Hayırlı uğurlu olsun!

Adam gelmeden bir işe yaramıyor dedin ya pes :D

Hacı tamam şu Serhat tarzı yorumlara bende oldum olası kıl olurum da Pino geldiğinde de ağzıma etmediğiniz kalmıştı:D Gördüğün gibi yani. Gördüğümü söylemem lazım şimdi. EPL'yi biraz izleyen her insan evladına sorabilirsin. Elmander=vasat, Kafa topları=vasat, bitiricilik=kötü, dribbling=vasat, teknik=fena değil ,baskı-pres=vasat, pas=vasat

Bu adamı özetleyecek kelime vasat. İstatistikleri meydanda olmakla beraber (94 maç 18 gol) bolton taraftarlarının da bi kaç yorumunu koyabilirim. Hiç üzülen olan falan yok. Herkes öyle hatırlıyo ama demek ki 2 sene önceki Elmander değil açık. Ama 3.santraforu alacaksak kulübeye iyi transfer.

Elmander mükemmel bir transfer. Tek forvet oynar. Dahası dünyada sayısı çok az olan forvet arkası forvet olarak da oynar. Tanıdık bir örnek olarak Agüero'yu verebiliriz. Muhtemelen de Galatasaray'da yer alacağı mevki bu olur. Önüne de herkesin heyecanla beklediği Drogba veya bir diğer çok kaliteli forvetle birlikte oynar. Dahası Elmander kalitesinde bir adamın seneye hiç bir kupada yer alamayacak bir Türk takımına, kusura bakmayın Türkiye tam anlamıyla 3. seviye bir ligdir, Premier ligden kopup gelmesi bir transfer başarısıdır. Futbol takımı ilk 11'den ibaret değildir. İlk 18 çok önemlidir. Elmander ilk 18 kalitesini önemli ölçüde yükseltecek bir oyuncudur. Dahası milli takımının bankosu bir oyuncudan bahsediyoruz. Bahsettiğimiz milli takım da Türk Milli takımından iyi bir takımdır. Düz ve basit oynar. Kollektiftir. Sert futboldan yılmaz. Dahası bu gün açıkladığı üzere Elmander transferi Fatih Terim'in talebi doğrultusunda gerçekleştirilmiştir. Ünal Aysal zaten ben futboldan ve betondan anlamam demektedir. Ama iyi bir lider olarak futboldan anladığına inandığı teknik adamına güvenmesi yapacağı en doğru hareket olur. Muhtemelen Stancu yerine gelmiş bir futbolcudan bahsediyoruz. Her türlü bu transferle kadro kalitemiz artmıştır. Bolton gibi bir Premier Lig takımının forvetinin Türkiye'ye hafif geleceğini düşünmek biraz ön yargılı bir yorum olmuş kanımca.

Kısaca söylemek gerekirse bu sezon Galatasaray'ın 10 kadar kaliteli transfer yapma mecburiyeti var. Bu transferlerin bir kısmının da ucuz yoldan halledilmesi şart. Biz Chelsea yada M.City değiliz. Bir sezonda 150 milyon transfere ayıramayız. Ayrıca sırf bu nedenle bile çok mantıklı bir transferdir piyasa değeri 8-10 milyon olan bir oyuncunun bedavaya Galatasaray'a alınması.

Şu yabancı forumları bırakınya..Zamanında Nonda içinde halay çekiyorlardı. Hatta bizimde halay çektiğimiz oyuncular takımında iyi oynadılar..

Kimse Elmanderi terimin sistemine göre yorumlamıyor.

Bu arada ntvsporda elmander tanıtımı var.

ntvsporda kisa analizi var elmanderin :)

Şu yabancı forumları bırakınya..Zamanında Nonda içinde halay çekiyorlardı. Hatta bizimde halay çektiğimiz oyuncular takımında iyi oynadılar..

konuyla alakali degil ama birsey sorcam.transfer nöbetine forum kurallarina aykiri mesaj gönderdiginiz iicn bu konuya girisiniz engellendi yaziyor.sebebini nasil ögrenirim.ben birsey yazmadimda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt