Johan Elmander Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Johan Elmander resmen Galatasaray'da !

GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 20.05.2011 08:35:09

Özel Durum Açıklaması (Genel)

AÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Johan Elmander ile prensipte anlaşma sağlanmış olup nihai anlaşma imzalandığında kamuoyu bilgilendirilecektir.

https://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=157024

Hoşgedin aslan,bence gayet yerinde bir transfer oldu.

cok iyi transfer

burun kiviran gandhileri bir kenara yazdim

okkali yumruklar atacagim

cok iyi transfer

burun kiviran gandhileri bir kenara yazdim

okkali yumruklar atacagim

2489_5df5d.jpg

Ben diyorumki şu fiziğin 10 golü var bu sezon kafadan :)

Bu adam tek forvet oynayacaksa arkasına Hazard,Taarabt gibi golcü bi adam almamız lazım.Yok çift forvet oynayacaksa yırtıcı bi adam şart yanına

çok yerinde bir transfer oldu.bize 15 maç oynayacak adam değil 30 maç oynayacak adam lazım.elmander rahatlıkla 15 golü bulur gibime geliyor tabii arkasındaki orta saha ve forvetteki arkadaşı da çok önemli

Adını her transfer döneminde sıkça duyduğum bir oyuncu. Lakin yakinen tanımıyorum. Israrla istediklerine göre bir bildikleri vardır. Camiamıza hayırlı olsun.

Bu transfer gerçekleştiğine göre golcü transferi tamamlanmış oluyor diye düşünebilirmiyiz ? Baroş'un sözleşmesi devam ettiğine göre.

Başkan :ask:

A.Polat olsa 1 Eylül'de tamamlanırdı Elmander transferi

Adını her transfer döneminde sıkça duyduğum bir oyuncu. Lakin yakinen tanımıyorum. Israrla istediklerine göre bir bildikleri vardır. Camiamıza hayırlı olsun.

Bu transfer gerçekleştiğine göre golcü transefi tamamlanmış oluyor diye düşünebilirmiyiz ? Baroş'un sözleşmesi devam ettiğine göre.

baros giderse sasirmam

Bitiriciliği iyi olan bi adam değil elmander takımın gol yükünü tek başına sırtlayacak bi adam değil kesinlikle.

Bu transfer gerçekleştiğine göre golcü transefi tamamlanmış oluyor diye düşünebilirmiyiz ? Baroş'un sözleşmesi devam ettiğine göre.

Baros toparlayamayacak.Gönderilecektir büyük ihtimal

tahminime göre fatih hoca 4-4-2 oynayacak ve bir forvet daha alabilir.mesela drogba.elmander-baros-drogba bunların 3ünden 2sini kullanır

Elmander-Etoo ideal bi 4-4-2 olur aslında.Ya da Elmander-Podolski.Drogba her sisteme gider zaten:)

Elmander-Baros da iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt