Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Geçen sene bazı maçlarda ön libero falan oynamış ilginç bi adam

Drogba'nın ismi geçince ,biraz arkada kaldı bu adam.Bence harika bir oyuncu transfer ettik bu sene ismini gollerde çok bağırcaz.

fa cup ta da golleri vardı, 4-3'lük bi maçtı galiba bilen varsa paylaşsın.

En iyi transferimiz bence.

elmander kardeşim sabahın 5inde senin hakkında bi yorum yapacak kadar delirmedim henüz k. bakma

Nerelerde bu adam?

B_5e7362eda06cfa62429eb845bcb03c49.jpg

Adam kampa? Nerde olacak? ;)

Çalıştığım yerde isveçlilerle konuştum, rezil bir oyuncu diyorlar. Pek inanmak istemedim ama sizinle paylaşıyım dedim

kendisi cok sempatik. senden 20 gol bekliyorum dedi oda gülerek daha fazla olacak dedi ( avusturya kampinda )

Çalıştığım yerde isveçlilerle konuştum, rezil bir oyuncu diyorlar. Pek inanmak istemedim ama sizinle paylaşıyım dedim

Ya yanlış kişiye sormuşsun ya onların dünyadan haberi yok. :)

Tamam Elmander abartı süper bir adam değil ama İsveç de futbolcu fabrikası sayılmaz pek. Her dönem 3-4 iyi oyuncuları olur.

Elmander İsveç standartlarında sağlam adamdır, tutup İbrahim ile karşılaştırdılarsa o ayrı :o

Nancy-Lyon macinda lyonlu arkadaslara Keita ve Barosu sordum yilin kazigi ikiside balon oyuncu gecmis olsun dediler 5-6 kisi :)

Elmander Baros'tan kaliteli(benim gozumde) hele toulouse zamaninda bize(nancy) karsi doktururdu :)

Geri
Üst Alt