Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

hıncal uluçmusun yoksa sen arkadaş bir olumlu mesajını görmedim şu forumda, bir kere de çıkıp de ki adamlar savaştı vurduk girmedi de. Dün fener yerine başka takım olsa maç 10-0 falan biterdi neyin kafasındasınız siz yahu. Anlayın artık olağan üstü bir durum var bu maçlarda bunun beceriksizlikle alakası falan da yok 1 kere olur tamam dersin 2 kere olur tamam dersin ama eğer 10 senedir aynı şey oluyorsa bunun adı beceriksizlik değildir.

Savaşan adam mağlup olduktan sonra sırıtmaz.Heleki karşıdaki karaktersiz ordusu varsa hiç sırıtmaz.Savaşan adam sahada arkadaşına destek çıkar.Savaşan adam sahada hakem tarafından haksızlığa uğradığında sert şekilde tepkisini verir.

Evet biz çok daha iyi oynadık,fakay bu savaştığımız anlamına gelmez.

Futbolda şansa kesinlikle inanırım.Ve fenerin çok ballı olduğunada katılırım.Ama artık yeter.Ofansif alanda 1 adet kaliteli oyuncun olsaydı,Hakan Baltanın 30 tane kaleciye nişanladığı topu izlemez,bireysel yetenekleriyle içeriye girer golünü atardı veya attırırdı. 1 adet kaliteli golcün olsaydı Elmander ve Necatinin atamadığı golleri atar çok rahat kazanırdın.

Bak elin adamı acımıyor veriyor parayı alıyor stochu oda golünü atıyor.

golcü ozellikleri olan forvetler elmander degildir zaten, sprinter forvetler daha golcu olur trde baros gibi burak gibi mesela. elmanderin tarzı boyle degil zaten...

ayrıca fenerli ile neden sevinsinki bekirle sakalastılar sadece bu da gayet dogal bir durum. adam fenerlilerin seref yoksunu oldugunu bilmiyoki hem

Ben zaten Elmanderin gol atamamasına falan kızmıyorum.Hatta bu en son tartışılacak bir konu.Ama oyun bilgiside zayıf.Zaten teknik olarak sıkıntıları olduğu için pas hatası(mesela soldan giripte içeriye çıkardığı bir top vardı.Çok öne gitti Aydın dokunamadı. onu oyuncuya atacaksın arkadaş) yapma oranıda yüksek olursa işte orada dur derim.Gol yollarında etkili değilsen,daha geride oynuyorsan orada az hatayla oynayacaksın.Oyun zekanı kullanacaksın.

Aydınla necatiye pas atmış,olsun o kadar yahu.Ama bu oyuncunun genel yapısını değiştirmez.

Yahu bir pozisyonda arkadaki adam bomboş hala kafayla vurmaya çalıştı ve net pozisyondan olduk.

arkadaş asist yapmasında degil ucmasını istiyor anlayın işte niye üzerine gidiyonuz

Savaşan adam mağlup olduktan sonra sırıtmaz.Heleki karşıdaki karaktersiz ordusu varsa hiç sırıtmaz.Savaşan adam sahada arkadaşına destek çıkar.Savaşan adam sahada hakem tarafından haksızlığa uğradığında sert şekilde tepkisini verir.

Evet biz çok daha iyi oynadık,fakay bu savaştığımız anlamına gelmez.

Futbolda şansa kesinlikle inanırım.Ve fenerin çok ballı olduğunada katılırım.Ama artık yeter.Ofansif alanda 1 adet kaliteli oyuncun olsaydı,Hakan Baltanın 30 tane kaleciye nişanladığı topu izlemez,bireysel yetenekleriyle içeriye girer golünü atardı veya attırırdı. 1 adet kaliteli golcün olsaydı Elmander ve Necatinin atamadığı golleri atar çok rahat kazanırdın.

Bak elin adamı acımıyor veriyor parayı alıyor stochu oda golünü atıyor.

istochun her yanı topcu olsa nolur?

Elmander, Baros ile daha iyi bir ikiliydi ve Baros'un yarattığı boslukları değerlendiriyordu. Asıl sorun sudur ki Necati ona bosluk yaratmıyor. Elmander gibi oynamaya calısıyor.

Elmander'in Necati ile yan yana 3, Baros ile yan yana 5 golü var.

Elmander, Baros ile daha iyi bir ikiliydi ve Baros'un yarattığı boslukları değerlendiriyordu. Asıl sorun sudur ki Necati ona bosluk yaratmıyor. Elmander gibi oynamaya calısıyor.

Elmander'in Necati ile yan yana 3, Baros ile yan yana 5 golü var.

Nihayet bunu görebilen var. 3-1 biten maçı seyredin, Baros sayısız boşluk açmış Elmander'e. Elmander-Baros ikilisi çok daha verimliydi.

Fatih Hoca'yı bu maç için eleştirdiğim tek nokta da budur. 2-3 hafta öncesinden Baros'u hazırlamalıydı.

edit: Baros'un oyuna geç dahil olması konusunda da eleştiriyorum Hoca'yı bu arada.

Elmander Türkiye'nin en iyi forvetidir nokta..

Bence muazzam oynadı..

Şampiyonluğun en önemli maçında gol atar mesela.

ee ziglerde attı o zaman iyi oyuncumu? bizim hakan da attı

istoç bizde olsa dün ne asist yapar nede gol atardı. cunku topla oynayan bizdik. sete sette istoc bize gol atamaz adım gibi eminim. (atamadıda 3-1lik macta) oyle kontradan semihi gecipte karsı karsıya gol atınca kral olunmuyo

istoç bizde olsa dün ne asist yapar nede gol atardı. cunku topla oynayan bizdik. sete sette istoc bize gol atamaz adım gibi eminim. (atamadıda 3-1lik macta) oyle kontradan semihi gecipte karsı karsıya gol atınca kral olunmuyo

Ben sana oturmuş defansa 2,3 tane golünü sayarım stoch'un.Mesela sürekli aynı golü atar.rakipler çözsede o kısa mesafedeki çabukluğu onu avantajlı kılıyor.Birde şut tekniği inanılmaz iyi olduğu için takım köyü oynasada maçı sana getirebiliyor.Ama işte sırf yazmak için yazıyorsunuz.Bunun başka açıklaması yok.

Ben sana oturmuş defansa 2,3 tane golünü sayarım stoch'un.Mesela sürekli aynı golü atar.rakipler çözsede o kısa mesafedeki çabukluğu onu avantajlı kılıyor.Birde şut tekniği inanılmaz iyi olduğu için takım köyü oynasada maçı sana getirebiliyor.Ama işte sırf yazmak için yazıyorsunuz.Bunun başka açıklaması yok.

ulan bas git düdük benim yazdıgım mesajda sete sette istoc """""bize"""""""""" gol atamaz demisim, sen hala kalkmıs bana, oturmuş defansa 2,3 tane golünü sayarım diyon. ulan ben sana sabrinin de golünü sayarım be en az 4-5 golünü sayarım hakanın sabrinin bu ligdeki diger kazmaların. tabi sayarsın adam ligde sag bek mi gormus? eboue'yi kac kere gecebilmis?? yazmak icin yazan sensin. ben sete sette bize gol atamaz dedim. bu zamana kadar atamadıda atamazda. atsada boyle karambolden olur. yazmak icin yazan dedigim gibi sensin. iyi oku beni cileden cıkardın myc yicem senin yuzunden sus artık ya da isine gelmiyosa alıntı yapma bana!

Kral Hakan Şükür gibi elinden geleni yapan küçük büyük maç ayırt etmeden oynayan bir oyuncu.

Johan'a laf yok. Dün fener şansı işledi. Adam al da at diyerek en az 3 pozisyon hazırladı. Onlar gol olsa kraldı.

2. yarı 4 tane gollük pas verdi. herkesin aklından cıkmış. atsalardı elmander kraldı. 2 tane aydına gollük pas attı birini aydın kaydı dokunamadı digerini havaya vurdu. selcuga süper bir pas attı oda nexatiye oynadı oda kaleciye nişanladı. birde mac 2-1 ken barosa güzel bir orta actı. oda diregin yanından az farkla auta gitti. adam orta saha kanat herşey var ama golcülük sezisi cok iyi biri degil. onuda önündeki adam yapacak.

2. yarı 4 tane gollük pas verdi. herkesin aklından cıkmış. atsalardı elmander kraldı. 2 tane aydına gollük pas attı birini aydın kaydı dokunamadı digerini havaya vurdu. selcuga süper bir pas attı oda nexatiye oynadı oda kaleciye nişanladı. birde mac 2-1 ken barosa güzel bir orta actı. oda diregin yanından az farkla auta gitti. adam orta saha kanat herşey var ama golcülük sezisi cok iyi biri degil. onuda önündeki adam yapacak.

vallah bu konularda hep ayni kafadaniz renkdas :D

elmander tam 4-4-2lik forvet.böyle bi adamin varsa bi de üstüne selcuk melo gibi ikilin varsa,4-4-2 tam senin sistemindir.

adam gibi 2ci forvet ve sag acik olsa,34/34 yapip feneri pazartesi günü parcalardik.

Johan'nin yanina bundan 'teknik ve hizli' futbolcu lazim diyoruz.

Geri
Üst Alt