Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Kendini ispat etmek için çabalaması çok iyi. Sanki adı-sanı hiç duyulmamış ispata ihtiyacı olan futbolcular gibi. Attığı nefis gol hem kendine olana özgüvenini artırdı hemde taraftarlar için de önemli bir veri oldu. İnşallah gün geçtikçe daha iyi olacak.

süper bir gol attı dahası deli gibi pres yapıyor adam

Ikinizle ayni dusuncedeyim :) belirtmek istedim :tiphat:

Mükemmel bir gol attı.Tek forvette verim alamayız,ama çok iyi bir oyun görüşü var.

Muhteşem gölünden sonra Fatih Terim ve Ümit Davalanın yüz ifadesi görülmeye değerdi...

Zamana ihtiyacı var.

Gölü enfesti.

[video=youtube;EKEmN3TZV3I]https://www.youtube.com/watch?v=EKEmN3TZV3I&feature=player_embedded[/video]

Astı Astı :) Polislerin Yüz İfadeleri Müthiş :animation:

adam klas beyler..

Tam Elmander golü dan diye asıldı ve hart diye ses geldi filelerden..

Müthis bir goldü gercekten. Ama Baros formda oldugu sürece Baros oynar. Daha yipratici bir forvet Baros. Bitiriciligi de iyidir herzaman. Ama Elmander kalitesinde bir futbolcunun kadroda olmasi cok rahatlatici.

adamın kumaşı belli abi kaliteli adam ... elanoda kaliteliydi ama o admaın turkiyede futbol oynamaya gonlu yoktu zaten ... elmander oyle degil ama belli ediyo istiyo bişeyler yapabilmek bu takımın bi parçası olmak icin cabalıyo eminim zaman gectikce takıma daha cok alısacak ve takıma çok yararlı olcak yürü be aslanım :D

Elmander'in Baros'tan farkı topla daha iyi etrafını görebiliyor ve top kabiliyeti daha yüksek bir oyuncu..

Farklı özelliklerde 2 forvetimiz var..

Ben Kazım'ın yerine Elmander'in o bölgede oynaması taraftarıyım..

Serbest bir rol verilebilir ona..

Kazım iyi oynuyor ama oyun içi sürekliliği yok ve 2.forvet olarak gol bölgelerinde tehdit yaramıyor yeterince, gol sezgisi zayıf. Bence ara sıra Kazım'ı kesip, Baros-Elmander çift forvete dönmek daha verimli olabilir.

Klasik bir Elmander golü ile "Hoşbulduk" dedi taraftara.

Yetenekli, sempatik ve aile babası bir adam.Başarısız olmasına ihtimal vermiyorum.

bu adamda jardel havası seziyorum cezasahasında pozisyon bulursa affedeceğni sanmıyorum :D

bu adamda jardel havası seziyorum cezasahasında pozisyon bulursa affedeceğni sanmıyorum :D

Hocam Epl gibi bir ligte kaleciyle karşı karşı kaldığında acırsan takımından şutlanırsın..

Çünkü çok az pozisyon gelir öyle..

Geneldede atarlar..

İngiltere kariyeri iyiydi Elmander'in..

Geri
Üst Alt