Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Geçmiş olsun. Oynamayacağı için sevindim :ka21:

Yanlış anlamayın pls, oynamaması gerektiğini düşündüğüm için dedim, durumuna sevinmiyorum.​

gecmis olsun, bol bol muz yesin, kahve icsin

Bu takımda şuan bir numaraı forvettir kendisi gerisi fos ölüsü oynar

Geçen seneki formuna bi an önce kavuşması lazım.Elimizdeki en iyi forvet

Dün oyuna girince maç toparlandı biraz. Adam lazım bize

elmander gol atamıyor diyenlere braga maçında enguzel örnek! burak yılmaz defansın kucağında oynadı! rakip defan okadar rahttıki burakta sıfır fizik gucu üflesen yere düşüyor, dun elmander gibi yuklenen biri olsa inanın çok daha fazla pozisyona girer zorlardık. gol atar yada atmaz onu bilmem ama adam rakip defansın resmen dengesini bozuyor.

Elmander bir de leblebi gibi gol atsa o zaman bizde değil Macnhester United,Real Madrid gibi takımlarda oynardı.Her maç rakibi bunlatıyor pozisyon hazırlıyor hataya zorluyor çoğu zamanda iyi vuruyor ama olmuyor işte.

Çünkü yanında ona ona asist yapacak iyi bir futbolcu yok

Elmander'i tamamlayacak adam yok. Geçen sene ki olağan dışı performanslarında yanında ki partnerinin kim olduğuna bakarsanız ve o adamın nasıl özellikte bir adam olduğuna bakarsanız anlayacaksınız her şeyi.

Sakatlığı ne durumda bilen var mı? Ayağının sızladığını söylüyordu şut vururken?

İdman raporlarında herhangi bir bilgi yok. Turp gibidir herhalde..

S.a turrup gibi

eee kasaplarliginde anca dayanabiliyor avrupayi futbolcular .. bizimkiler okuz gibi anca bacaklara giriyor

4-3-3de ileri üçlüde orta forveti oynat kopartır

Geri
Üst Alt