Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

adamı yerden yere vuranlar burağı kral yapanlar! bu takımın 1. forveti elmanderdir. futboldan biraz anlayan şu adamın nekadar takım için önemli bir oyuncu olduğunu anlamıştır umarım bugun tekrar.

bana kalsa 3üde 1. forvet olamaz ama elmander zaten net forvet degil. verimli bir adam. adam defanstan gelip top çıkarıyor. bizim dany bakıyor orda.

Elmanderin özelligi, basic leri var. Hep dedim, bu hep banko oynamali dir diye, gol atar atmaz...

adamı yerden yere vuranlar burağı kral yapanlar! bu takımın 1. forveti elmanderdir. futboldan biraz anlayan şu adamın nekadar takım için önemli bir oyuncu olduğunu anlamıştır umarım bugun tekrar.

NE alakası var abicim yaaa ... Ben tam bir Elmander hayranıyım geçen sene boyunca avatarımda Elmander vardı misal ... Ama ben Burak'ı da beğeniyorum isteyen istediğini der bu maç bencede çok kötüydü o ayrı ...

Elmander bu takımın olmazsa olmazıdır bence ama bizim taraftarımız bir maçla rezil bir maçla vezir yapmaya bayılırlar ... 2 hafta önce adama sövmeyen yoktu şimdi herkes ne kadar olumlu ... Ben anlayamıyorum gerçekten nasıl bu kadar değişken olabiliyo insanlar ...

Bugün bence takımın en iyisiydi , zaten kötü oynadığı maçta bile bu adam için kötü konuşamıyorum bazı yerliler gibi vurdum duymaz lauballi şımarık değil ,

keşke bu adamın yanında net bir SANTRAFOR oynatabilseydik ama SANTRFORUMUZ YOK ,

mükemmel takım mühendisliği :tiphat:

Gol haricinde göremedik de istekliydi.

Bence gol dışında da bu sezona göre iyiydi.

Kimse gelipte iyiydi demesin. Açık ve net kötüydü. Hele bazı pozisyonlarda kafasını kaldırmadan ezbere oynaması yok mu çıldırtıyor resmen

90 dakikasınıda izledim rahat ol sen. Ne izlediğimide çok iyi biliyorum. Koşmayla olmuyor artık bu iş en çok koşan oldu diye maçın en iyisi olacaksa hiç oynamayalım zaten

Gol pozisyonlarına giren, gol atan, sürekli orta sahaya gelip pas alışverişinde bulunan yardım eden bendim zaten.

rakiple bogusmasi guzeldi birkac faul aldi ama bazi anlar oluyor , o pas hatalari yakismiyor ona

90 dakikasınıda izledim rahat ol sen. Ne izlediğimide çok iyi biliyorum. Koşmayla olmuyor artık bu iş en çok koşan oldu diye maçın en iyisi olacaksa hiç oynamayalım zaten

Burak gibi durarak oluyor değil mi maç sonunda 1 gol 1 asist yapmış bir oyuncuya tüm gollere faal katkısı olan bir oyuncuya kötü dediniz ya helal olsun.YUH.

Gol pozisyonlarına giren, gol atan, sürekli orta sahaya gelip pas alışverişinde bulunan yardım eden bendim zaten.

Pas alışverişine gelmesine laf atıyorum zaten. Onu yapmaya geldiyse ezbere oynamayacak orda ! Kaptırıyor karşı atağa dönüşüyor. Beşiktaş maçındada böyle bi gol yedirtmişti. Kaç gol pozisyonuna girdi sanki. Geçen seneki elmanderin yarısı bile değil. Ki ben elmanderi çok severim

Burak gibi durarak oluyor değil mi maç sonunda 1 gol 1 asist yapmış bir oyuncuya tüm gollere faal katkısı olan bir oyuncuya kötü dediniz ya helal olsun.YUH.

1 gol 1 asist kral yaptı dimi. Ayrıca asist falan yaptığıda yok gençlerbirliği oyuncusu ters vuruş yaptı orda. Burak koşacağı yeri iyi biliyor elmandere 4 pozisyon gelsin 1 tanesini atar burağa 2 gelsin 1 tanesini atar. Ayrıca bugün övülecek bi forvet varsa 90 dakika oynayıp 1 gol atan elmander değilde 45 dakika oynayıp 1 gol atıp 2 asist yapan umuttur

Geri
Üst Alt