Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

30 yaşında adam. Tabi ki sakatlanır.

puan açısından çok iyi olsaydık bu maça paf takımla çıksak yerindeydi :( bu zeminde bale yapılırdı en fazla

Yaşın etkisi büyüktür ama. Sence başka neye bağlı olabilir? Kendine dikkat etmemesi mi?

Öyle olduğunu sanmıyorum ama ligde özelikle çok yıpranıyor. Rakipler sert ve sürekli darbe alıyorlar. Forvetlerimiz genelde sakatlanıyor zaten dikkat edersek.

Sene sonunda yerine daha kaliteli bitirici bir yabancı forvet almalıyız.

Yaşın etkisinin sakatlanmada değil de, daha çok iyileşme sürecinde etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Mesela Ujfa'nın dönüp dönmeyeceği henüz belli değil. Belki bırakmak zorunda da kalabilir ki, umarım döner. Elmander'in sahadaki koşullardan etkilendiğini düşünüyorum. Bir de kendini takımı için zorlamak istemesi, bu sakatlığı ileri dereceye sürüklemiş olabilir. :(

JOHAN EL - MAN - DER

tumblr_m6w3ummGiz1qktlg4o1_500.jpg

tumblr_m6v08kmvPP1rvn3cxo1_500.png

tumblr_m6ormpf6oI1rapux3o1_500.jpg

tumblr_m68jbbR2MQ1qce0rxo1_500.jpg

elmander-kan.jpg

elmander640kan_cluj_b.jpg

35930_3.jpg

Adamsin Adam!

ilk resim süper

daha kaliteli adam almaliyiz diyor birde birisi... bana göre Elmander icin degil, baska adamlarin yerine daha kaliteli adam almaliyiz, Elmander isini mükemmel yapiyor, belki su an bu takimda tek kisiydi. Yanina gercek bir Forvet lazigm, eski Baros gibi, Jardel gibi, acimadan topu atan. Elmander cünkü toplari indiriyour, defansi fecih yoruyor, ara yollar aciiyor, son maclara bakmayin, herkes bize karsi full defans oynuyor su anda. Ama Fener macini düsünün filan.

Adam gibi adamsin Johan !!!

Adamın Dibi :ayatollah:

tumblr_mcecirvJqU1qce0rxo1_500.jpg

tumblr_mce82qRg5y1rc6u65o1_500.jpg

Ulu Johan.. :ayatollah:

Zeminin yuzunden oldu, ah be hakem ben sana ne desem az.

o mac oynanmamaliydi.

Her maçta gladyatör gibi savaşıyor. Göl gibi sahada sakatlanacağı önceden belliydi.

Çok büyük eksik.Geçen sezon Necati-Elmander 2lisi pas oyununa maksimum katkı sağlıyordu.Zaten ikisi de orta saha özellikleri olan topçular.Burak-Umut ise bu konuda felaket.Burak deniyor ama yapamıyor.Umut ise denemiyor bile geri çıkıp pas almayı.Oyunumuzdaki en büyük sorun bu.Elmandersiz düzelicek gibi de değil.Tek forvet 3lü orta sahaya dönmek zorundayız.

[h=5]Şansal Büyüka: Sakatlanan yabancı ülkesine uçuyor.Elmander tribündeydi. Alnında 6 dikiş ve 6 hafta oynamayacak.İşte karakter böyle bir şey.[/h]

.

Geri
Üst Alt