Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Amrabat'ın kaleciye yaptığı fauldeki pozisyona devam etseydi topu almıştı.Ama edemedi.

Oyun stili güzel.Geri gelip rahatlatıyor.Top çıkarıyor.Sakatlığının etkisi var.Elmander iyidir.

En kötü yedek kalır 1-2 maç sonra yine oynar :)

Oyun stili güzel.Geri gelip rahatlatıyor.Top çıkarıyor.Sakatlığının etkisi var.Elmander iyidir.

En kötü yedek kalır 1-2 maç sonra yine oynar :)

harbiden tecrubesini konusturmak istiyor , oyun stilinde bu sene bir degisme var

fizik olarak yeterli olsa cok iyi olurdu ama bence bundan sonra fizik olarak öyle ilk geldiginde izledigimiz elmander bir daha olmicak.

elmanderin fizigi gecen sezonun sonlarindan beri düstü, gidiyor.

Bir sıkıntısı var ama nedir çözemedim, en kötü oynadığı maçta bile en çok koşan adam olurdu. Sakatlığını tam atlatamadı veya ağrıları devam ediyor da söylemiyor mu acaba...

Elden çikarilmali bence. Yerine daha kaliteli bir golcü alinsin.

Çok güzel işler başardı takımda ama artık para ederken elden çıkarmak lazım.Bunu Baros içinde demiştim tonla laf yemiştim ama sonra haklı çıkmıştım.4-5m gibi paraya çıkarırsak süper olur.Yerine de Zarate 6-7m'a alınabilir.

Çok güzel işler başardı takımda ama artık para ederken elden çıkarmak lazım.Bunu Baros içinde demiştim tonla laf yemiştim ama sonra haklı çıkmıştım.4-5m gibi paraya çıkarırsak süper olur.Yerine de Zarate 6-7m'a alınabilir.

Elmander 4-5 ?????????

Zarate 6-7 ???? Galatasaray'a? Türkiye ligine???????

Forum hepten uçtu :D

Elmander 4-5 ?????????

Zarate 6-7 ???? Galatasaray'a? Türkiye ligine???????

Forum hepten uçtu :D

Elmander 4-5 etmez şu an ama Zarate'ye 6 tam da ederi ve hatta fazlası çok.Abartmaya gerek yok.Ayrıca Zarate'de daha iyisi lazım bu takıma.

Elmander 4-5 etmez şu an ama Zarate'ye 6 tam da ederi ve hatta fazlası çok.Abartmaya gerek yok.Ayrıca Zarate'de daha iyisi lazım bu takıma.

Zarate öncelikle Türkiye'ye getiremezsin. Hadi oldu da getirdik diyelim, o iş 15'ten aşağı olmaz. Zarate tam bir underrated oyuncu, Lavezzi kalitesinde biri. Bize Zarate'den iyisi lazımsa biz direk dükkanı kapatalım.

Kötü gözükmesinin nedeni yanındaki oyuncu veya oyuncular.Umutta ,Burak da Necatinin yaptığı işin yarısını yapamadığı için etkisiz kaldı adam.

Kötü gözükmesinin nedeni yanındaki oyuncu veya oyuncular.Umutta ,Burak da Necatinin yaptığı işin yarısını yapamadığı için etkisiz kaldı adam.

Hay ağzına sağlık. Bizim forumu okusak, hiç maç izlemesek; Amrabat kötü, Elmander kötü, Dany kötü, ... Biri de çıkıp demez ki Burak ve Umut denen şahsiyetler bir tane mi top kontrol edip arkadaşına düzgünce veremezler. Ama yok, onlar gol atıyo!

Sakatlığını tam olarak atlatsın Burak'ın yanında oynayacak adam Elmander (eğer çift forvet oynayacaksak). Ben sene başı Umut-Burak ikilisi daha iyi olur diyordum da Umut topla güreşiyor resmen. Burak'ın yanında Elmander her türlü oynar

Hay ağzına sağlık. Bizim forumu okusak, hiç maç izlemesek; Amrabat kötü, Elmander kötü, Dany kötü, ... Biri de çıkıp demez ki Burak ve Umut denen şahsiyetler bir tane mi top kontrol edip arkadaşına düzgünce veremezler. Ama yok, onlar gol atıyo!

Ben burağıda Umutuda çok beğenmem futbol stili olarak.Bizim takımda şuanda forvetlerin içinde hiç biri Necati gibi pasör değil.Hepsi top bekleyen tipte.Çok iyi bi forvet hattı oluştırmamız lazım gelecek sene.Ondan da ziyade 2 senedir takımdan bi sürü çöp oyuncu gitti ama hala takımda işe yaramayan oyuncu dolu.Çok akıllı bi transfer dönemi geçirip yatan oyuncu değil işe yarayan oyuncu almamız lazım.

Ben burağıda Umutuda çok beğenmem futbol stili olarak.Bizim takımda şuanda forvetlerin içinde hiç biri Necati gibi pasör değil.Hepsi top bekleyen tipte.Çok iyi bi forvet hattı oluştırmamız lazım gelecek sene.Ondan da ziyade 2 senedir takımdan bi sürü çöp oyuncu gitti ama hala takımda işe yaramayan oyuncu dolu.Çok akıllı bi transfer dönemi geçirip yatan oyuncu değil işe yarayan oyuncu almamız lazım.

Huntelaar kalitesinde ve tarzında birini almalıyız, hava toplarında etkili, top saklayabilen, son vuruşları iyi, kendi golünü çıkartabilen biri.

Cok formsuz su aralar, ama fizik gücü ve zeki oyun yapisi biraz rahatlik getiriyor oyunumuza.

kötü olmasınsın tek sebebi sakatlıktan yeni çıkması ve bariz şekilde görülen maç eksikliği! iskandilav oyuncular genellikle geç form tutuyorlar elmanderin en buyuk şanszılığı tam form tutmaya başlayıp cluj maçında tekrar sakatlanınca tekrar başa döndu fener maçına kadar istenilen duzeye gelir umarım. bugun görüceksiniz ilk 11 de başlıcaktır maç eksikliğini kapatmak için

bu mantığa göre muslera selçuk hatta eboue ve 5-6 maç kötü oynayan her futbolcu gönderilmeli cidden şaka gibi tam fenerbahçe taraftarına dönduk çok güzel işler yaptı ama elden çıkarılmalı sebebi ise sezona kötü başlayıp geçensene super final maçında ayak tarak kemiğinin kırılması! vaybe ne guzel taraftarlık.

Geri
Üst Alt