Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Siz ne bekliyorsunuz, bu takimda zaten futbolu bilen fazla kisi yok. Burak bos islerle ugrasiyor, bi elmander gibi pozisyonlara giremedi ve sizde onu istemiyorsunuz... dolduralim sabrileri filan, ve kanser olalim

Elmander'in bu sene katkısı 0.

Devre arası kampıda yaramamış adam topu arıyor sahada..

elmanderin ne kadar paraya geldiği konusunda KAp ta açıklamayı bulamadım.

Bilgisi olan var m ı?

ilk 29 sayfayı da okudum ama forumda da yok.

Acaba bedavaya mı oynuyor:)

Sanırım KAPA bildirmeyi unutmuşlar elmanderin sözleşme detaylarını:)

Elmanderi iyi oynasada kötü oynasada seviyorum ,iş ahlakı iyi olan bir oyuncu .

Bonservissiz geldi.. maaşı yıllık 1,8 milyon euro + 10 bin maç başı.. :yenieek:

Sakatlik cok Kótü yormus kendisini galiba.. .simdide zorlaniyor iste Umut Burak ile kapismasinda ilk tercih Burak simdide Umut ile forma savasi vermesi kendisinde biraz baski kurmus gibi geliyor bana.

Gectigimz sezon ilk tercihdi... sonradan bir Sercan mi vardi ? bir de ismi ne..batdal miydi neydi ? iki metreden fenere atamadi.

Bu forma kapismasi ve baskisi bir negativ baski yaratir gibi... Haydi Golmander toparla kendini!!

sakatken oynatılıp verim alınmayınca hemen gönderilmesi söylendi çoğu taraftardan maalesef.ama burak ta umut da onun gibi ilerde top tutamıyor.İyi durumda olsa bence ilk 11de olması gerekir.ama yabancı sınırından ve fatih terimin soğuk davranmasından dolayı(son maçta mesela gol atıp çabalarken elmanderi çıkarıp hiçbirşey yapmayan burakı oyunda tutması gibi) durumu iç açıcı gibi değil bu sene için.

geldiğin senesi 1. sezon gibi ol ligde de, avrupada da bir daha kükreriz

B_c04eb102c70d318bb3c0aff563298840.jpg

Biraz daha toparlasa keşke ya:)

bugun bizlere geçen sezonki elmander i izletti gerçekten mütiş bastı top tutmaya çalıştı indirdi bravo elmander millete inat herkes artık bitti dedikce sen diriliyorsun

etkisizdi, ama mücadele etti hamit gibi. mücadele eden her oyuncu gözümüzde büyütüyoruz, sezon sonu tesekkür edip göndermeliyiz. cok hantal ve oyun icerisinde etkisiz. keske forumda anlatildigi gibi bir oyuncu olsa drogba'ya falan gerek kalmaz.

Rakibi zorluyor ama sonuç alma yönünden zayıf.

Geçen seneki Elmander'i görür gibi oldum. İyiydi. :yenieek:

drogba transferi için "bana rakip bir santrafor daha olur işte" diyip tatlı tatlı gülüp bize bir kere daha ne kadar karakterli, babacan bir adam olduğunu gösterdi.

Ulan oğlum olsun adını Elmander koyacağım diyesim geliyor!

Fizik olarak iyi olduğunda bu takımın 1.forveti Elmander'dir.Bunu geçen seneden beri söylüyorum, yine de aynı şekilde düşünüyorum.

Geri
Üst Alt