Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

bence kendisinden şu on birde faydalanılabilir.

muslera

eboue semih dany hakan

hamit selçuk

burak sneijder elmander

drogba

su şarkıyı ne zaman dinlesem aklıma geliyor reyiz :yenieek:

Bu sezon yeterince faydalanamadık şu ana kadar ama sezon sonu takımda kalmalı. 1+1, veya Cris'in sözleşmesinde olduğu gibi 15 maç üzerine çıktığında direkt 2 yıla uzasın kontratı.

Garanti parası düşürülüp, maç başı arttıralabilir. Akıllıca bir hamle olur. Açıkçası yabancı olarak benzeri şekilde rotasyonda kullanabileceğimiz, güçlü ve adaptasyon sorunu çekmeyecek bir oyuncu bulmak zor.

Takımda kalır Elmander

Artık seneye su yapılanma işi bitmeli 2 senedir yapılanmamı yapılır la gerci 2 senedir kanatsız top oynuyoruz:o

elmander kolay kolay vazgeçilecek bir oyuncu deil sadece karakteri bile sözleşmesini uzatmak için yeterli bence

barosa verdik 2 sene sanada veririz reiz:ayatollah:

İnşallah bu takımda kalır ,kendisini çok seviyorum . Yedek de olsa bu takımın içinde olsun .

Ciddiyse cok komik şakaysa hic komik degil

gayet ciddiyim ben gidip schalke maçına bu kadroyla çıkalım demiyorum ama zorlu maratonda kullanılabilir. mesela ordu maçında. riera kırmızıyı gördü görecek bir maç dinlensin yerine hakan gelsin. melo zati cezalı. elmanderin tek bacağı da amrabattan daha faydalı olacağına göre de hiç de komik değil bu yazdığım. elmander amrabattan kat kat daha iyi de savunma yapar.

Reis Fener macindan beri toparlanamadi, bence sonu Baros gibi olabilir, cünkü Baros da Emre Beleşoğlu sakatladığından beri aynısı değildi.

Ve ikisi de ayak tarak kemiği kırığı :(

Lütfen toparla kendini reis

karakteri yeter be, sene sonu yeni planlamada yeri varsa kalır ki ben dr, burak, umut üçlüsü yeterli olmayacağına göre elmander in takımda kalacağını düşünüyorum.

zor forma giyeceğini düşünüyorum tamam karakteri çok sağlam efendi düzgün takım için oynayan bir oyuncu ama drogba burak(formda) gibi oyuncular varsa yedekte de umut gibi(sonucta turk statusunde) kale ve defansa baktıgımızda 4 tane otomatik yabancı oynuyorkern(muslera dany eboue riera ) birde sneijder drogba varken (yedeklerde de amrabat varken) hakikaten oynaması cok zor gozukuyor yazın iyi satabilirsek parada kazanmıs oluruz

tumblr_miod8yP81p1r1ek1zo1_1280.jpg

Sezon sonu ayrılacağı söyleniyor. :sad007:

Ne yazikki profosyonel futbol'da adamlari kusturmekte var... Elmander gibilerini bile... Sezon sonunda yollarimizi ayiracagiz gibi gozukuyor maalesef :sad007::sad007:

Geri
Üst Alt