Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

real maçında johanıda gördük özlemiştik ama sezon sonunda kalbini kırmadan johan ile yollarımızı ayırmamız gerekir

ELMANDER KALACAK MI?

Galatasaray'ın bir başka golcüsü Johan Elmander'in de menajeri olan Çalışkan yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili de açıklamalar yaptı.

Yaşadığı sakatlıklar ve forvet bölgesine yapılan transferlerin ardından kadroya girmekte zorlanan Elmander için Türkiye'den Kasımpaşa dahil birçok kulübün transfer hazırlığında olduğu iddia edilmişti.

Fransa'dan Toulouse takımının transfer etmek istediği Elmander için ABD takımları da sıraya girmiş durumda.

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağı dedikodularına kulak asılmamasını söyleyen Çalışkan, "Elmander'in Galatasaray ile 1 yıllık daha mukavelesi var." şeklinde konuştu

*Bu haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.

Kaynak: Fotospor

Elmander giderse ruhumuzdan bir parça gider. Sakatlanan her adamı gönderen bi vefasız ergen gençliğimiz var..

Neden gönderelim ki onu anlamıyorum. Bonservisine verilebilecek maksimun para 2-3 milyon. Bu para için değmez. Sakatlığı geçti yanlış bilmiyorsam yeni sezonda sağlam bi antremanla forvet hattımız için çok iyi bi alternatif olur.

biraz daha golcülük özelliği olsa şu an değeri 50 milyon €'ydu .

Geciş döneminde muazzam işler yaptı ama artık geciş dönemi bitti tesekkür edip göndericez buyuk ihtimalle

Bence yollanır Elmander. Sakatlık ve Drogba'nın gelişi olayı bitirdi onun için. Ayrıca yabancı sınırı 10'dan 8'e düşerse şansı çok daha azalır.

Elmander'in takıma çok büyük faydası oldu. Şampiyonlar Ligi finalini hedefliyorsak gönderip yerine iyi bir forvet almalıyız.

[video=youtube;987BZBC--XM]https://www.youtube.com/watch?v=987BZBC--XM[/video]

bu adamı başka forma altında savaşırken görmek istemiyorum. hele Kasımpaşa'da falan :(

[video=youtube;OeJ0MeXN78E]https://www.youtube.com/watch?v=OeJ0MeXN78E&feature=youtu.be[/video]

Önümüzdeki iki maçı kazanıp trabzonspor maçında ilk 11de ujfa ile görmek istiyorum seni elmander.

İlk geldiğinde galatasaraya senden umutsuzdum boş transfer diyordum.

Ama beni çok yanılttın ve şuan seni özlüyoruz. Oynadığın kısa 1 yıl sürede bile bu taraftarın kalbinde taht kurdun sen.

Gerçek galatasaray ruhu ile oynadın. Takımın için sakat bile oynamaya devam ettin. ULU JOHAN!

elmander.jpg

Geri
Üst Alt