Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Mücadele ediyor, çalışıyor, çabalıyor, ama tek forvet oyuncusu değil. Ya arkasında bi 10 numara olacak ya da çift forvet oynayacak. Çok ağır kalıyor defanslar arasında.

Bence tek kusuru ağır olmak fiziği çok iyi ve pas trafiğini de iyi yapıyor Samsun 'a attığı gol vuruşunda mükemmeldi dünkü maçta da golünü atıyordu ancak Ivesa kafasıyla kurtardı :D

Mücadele ediyor, çalışıyor, çabalıyor, ama tek forvet oyuncusu değil. Ya arkasında bi 10 numara olacak ya da çift forvet oynayacak. Çok ağır kalıyor defanslar arasında.

Katılıyorum ya arkasında iyi bi 10 numara oyuncusu ile pas alış verişi yapacak ya da çift forvet olarak yanına biri gelecek , ama yinede dünkü performansından memnunum

Baros´tan faydali bence. Rahat en azindan. Baros´un paniklemesi yüzünden topu kontrol etmesi bile 15 saniye sürüyor. O zamana kadar pozisyon geciyor, oyuncular yetisiyor. Bir oyuncuyu begenmek icin illa gol mu atmasi lazim? Bu zihniyet hala degismedi Türkiye´de. Melo simdiye kadar 3 gol atmasaydi, taraftari öyle ateslemeseydi, eh iste, idare eder ya, fena degil iste diyecektiniz. Kime yutturuyorsunuz? Elmander´i begeniyorum ben

tek başına çok yalnız kalıyor..ama mücadelesi mükemmel

valla ligdeki oyuncularin %90` böyle kostuktan sonra 3 gün yataktan kalkamaz herhalde...biraz agir falan ama oyun sistemi icinde cok önemli...

ha bide su var...elmander bile rakipleri bukadar rahatsiz ediyorsa drog... neyse tamam sustum:asd:

Bu adamı seviyorum

90 artıda pres yapıyordu

Ağır falan deniliyor da Baros ne kadar hızlıki hiç Baros'un 2-3 adam geçip gol attığını hatırlayan var mı. Elmander en azından top saklıyor top indiriyor.

Kazım'ı santrforda Sercan'ı da sağda denesek çok daha verimli olur Elmander.

Elimizdekilerin en iyisi. Savunmanın arkasına atılan toplarda ağır diyorsunuz, Baros çok mu hızlı ? Hadi onu geçtim Baros topu yakalasa savunmanın arkasında mutlaka yere düşecek ve atak bitecek. Yani gol atmadı diye cok fazla eleştirmenin anlamı yok, takıma uyum sağlayıp daha iyi anlaştıkça golleri bol bol gelir.

Keşke ikinci yarıda Ivesa sırığının kafasına çarpan şutu kaleye girseydi.

O kadar zaten başka bi numarası yok, her özelliği vasat Elmander'in.

klavyene protein shake dokulur ins

Baros/Sercan + Elmander olmalı. Yoksa tek forvet olarak ne kadar çabalasa da pek bir işe yaramaz.

valla ayagina hakim olmasa liverpool a ve samsunspor a o golleri atamazdi.bi de resimdeki sen misin:D

Valla Elmander'in gelmesi gündemdeyken istemedim ısrarla geçen seneden izledim biraz. Bolton küme düşecekti sözleşme uzatmaya bile çalışmadılar kötü gerçekten. Bizim forvetimiz olamaz zaten buraya yazıyorum en fazla sene sonu gönderilir.

Valla Elmander'in gelmesi gündemdeyken istemedim ısrarla geçen seneden izledim biraz. Bolton küme düşecekti sözleşme uzatmaya bile çalışmadılar kötü gerçekten. Bizim forvetimiz olamaz zaten buraya yazıyorum en fazla sene sonu gönderilir.
Ben maclarini izlememistim pek.bi mac belki.ama forumlari okumustun boltun un.kimse tutup da bu adama kotu dememisti.son vuruslari da kaliteli olsa belki de gs ye gelmezdi.yanilcan bence..:D

Şahsen ben de Elmander'i daha teknik biri sanardım. Baros'un en iyi olduğu sezonki katkıyı asla yapamaz bu adam. Beleş diye alınmış bir oyuncu.

Ben maclarini izlememistim pek.bi mac belki.ama forumlari okumustun boltun un.kimse tutup da bu adama kotu dememisti.son vuruslari da kaliteli olsa belki de gs ye gelmezdi.yanilcan bence..:D

Galatasaray köy takımı mı? Gelmez gelmez denen adamlar kaç kere geldiler. Geçiniz.

Johan Elmander iyi ama tek başına yeterli olmaz bana göre umarım devre arası Drogba gelir.

Geri
Üst Alt