Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Erik Calvin Elmander

müthiş oynuyor ya istek azim hırs her şey var adamda çok iyi top saklayıp servis yapma özelliği de var ama servis yapacağı adam yok ki iyi bir forvet alınsa devre arası elmanderler beraber ligi sallarlar

Vayy 'Calvin' reis.

Erik Calvin'i bilmiyordum vallah simdi ogrendim :)

40 derece ateşle oynamış bu maç büyüksün reis....

Tam bizlik forvet ne çok buyuk yildiz ne de 2. kategori forvetir, çok memnunum simdiye kadar Elmanderden, devamini bekleriz ve sakatlardan uzak durur ins'Allah :)

Şansal Büyüka: Markus, Galatasaray devre arasında bi golcü alacakmış.

Markus Merk: Elmander'in yedek olduğunu düşünemiyorum gerçekten. Bu takımın önemli bir yapı taşı ve son haftalarda bir çok takımın golücüye ihtiyacı varken Galatasaray golcü sorunu yaşamıyor.

Şansal Büyüka: Yoğun ilaç tedavisi uygulanmış otel odasında Elmander'e ve o hlaiyle top oynadı.

Mustafa Denizli: Bu hasta halimi.

İsmine noldu lan adamın? :o

[video=youtube;8O-HXfFbD2U]https://www.youtube.com/watch?v=8O-HXfFbD2U&feature=feedu[/video]

Toplam 9 maç 5 gol 2 asist :tiphat:

#9 Johan Elmander iyidi naptiniz adamin adina :o

Adam harbiden çok reis , saygı duyuyorum Elmander e.

Çok kaliteli adam zaten demişti , gol atmasamda terimin son damlasına kadar savaşıcağım diye.

Müthiş karakterli bir oyuncu,çok beğeniyorum.Transfer edenlere teşekkür etmek gerek.Aynen devam Elmander...

Super, super ve super ! :) Aman nazar değmesin..

Şansal Büyüka: Markus, Galatasaray devre arasında bi golcü alacakmış.

Markus Merk: Elmander'in yedek olduğunu düşünemiyorum gerçekten. Bu takımın önemli bir yapı taşı ve son haftalarda bir çok takımın golücüye ihtiyacı varken Galatasaray golcü sorunu yaşamıyor.

Şansal Büyüka: Yoğun ilaç tedavisi uygulanmış otel odasında Elmander'e ve o hlaiyle top oynadı.

Mustafa Denizli: Bu hasta halimi.

harbiden yani bu hasta halimi :)

isveç kanı var herifte lan. Tobi'de de vardı ama şanssızdı heriph. aferin sana reyis Elmander! :ka21:

Geri
Üst Alt