Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

bu adamin olmasaydi, bugun bu kadar rahat bir galibiyet alamazdik, belki kazanirdik ama bu kadar rahat kazanamazdik.

inanilmaz bir adam, yaninda adam gibi golcü forvet olsa, düsünemiyorum bile.

en azindan golcü kanatlarimiz olsa ...

adamın iyiki cezasını indirmişler fenerlilere bu daha cok acı koydu:asd:

Yüzü kaleye dönük olunca, daha etkili oynuyor.

Elmander hayatında bu kadar iyi futbol oynamış mıydı acaba?

Galatasaray'a geldiğinden beri kişisel olarak takıma sağladığı katkıyı, ben daha önce hiçbir oynadığı takımında görmedim.

Galatasaray'a geldiğinden beri kişisel olarak takıma sağladığı katkıyı, ben daha önce hiçbir oynadığı takımında görmedim.

valla isvec milli takımındada oynuyor böyle. hollanda macında isvecle 3 golün icindede var 2 asist yapmıştı o macta.

Yarim kilometre fark atmis ikinciye en fazla kosan oyuncularda.

İlk alındığında demiştim ki Fenere çok gol atar, ilk golün pasınıda verdi gollük birkaç pas yaptı.

Toulouse'da oynarken izlememissin o zaman kardes....Siradan Toulouse takimi CL gordu Emana ile Elmander sayesinde

Buarada Elmander'e bir paragraf ayırmak istiyorum. Kim buldu bu elemanı bilmem, nasıl geldi ikna oldu onu da bilmem ama adamın o boyuna posuna rağmen top ayağına resmen yapışıyor.. Alıyor veriyor, gerikirse çalım atıyor adam eksiltiyor, olmadı insiyatif alıyor vuruyor goller atıyor, attırıyor nasıl birşeydir anlamadım. Messi desen değil, İbrahimoviç desen değil, Hakan Şükür'ün yabancı versiyonu desen hiç değil. Ancak üçünün karışımı Türkiye liglerine en az bir gömlek fazla gelen Allah'ın nazardan saklaması gerektiği inanılmaz bir oyuncu. Ağzım açık resmen hayran hayran izliyorum.

Galatasaray - Fenerbahçe maç konusundaki yazımdan bir alıntıdır.

Geri
Üst Alt