Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Yanına hareketli,kolay adam eksilten bir forvet gelirse inanılmaz ikili olurlar

valla ilk geldiginde bedava diye alinan topcu diyip duruyordum ama simdi dediklerimi hatirlayinca, utanc duyuyorum.

inanilmaz bir adam, 26 yasinda falan idi "elmander Gsye" diye haberler cikmaya basladiginda ilk, keske o zamanlar gelmis olsaydi.

bence o zaman gelseydi böyle olmazdi.

EPL´gören adamin havasi,durusu,oynamasi bambaska.

bence o zaman gelseydi böyle olmazdi.

EPL´gören adamin havasi,durusu,oynamasi bambaska.

ya abi adam ta o zamanlarda da herseyini verip oynayan biriymis.

adamin inanilmaz cok kosmasi, savasmasi, mucadele etmesini seviyorum ben.

adam 2-3 tane ilerde yaptigi presle, kaptigi toplarla gol atti, attirdi.

yorulmak nedir bilmiyor.

olur ya bazi topcular, taraftarin sevgisini cok ama cok hakkederler, iste onlardan biri elmander.

bu adam icin ne yapsak azdir.

gol atmasin, gol kacirsin, yine kizamiyorsun adama, cunku görüyorsun ki adam, savasiyor, adam herseyini veriyor, herseyini.

kazimla cift forvet olarak gorebilecekmiyim sizi:(

bulldozer gibi rakip savunma kan aglasin istiyorum kan

Taffarel : Elmander , Florya'ya iki saat önce geliyor, 1 saat salonda çalışıyor, ardından idmana çıkıyor. Yıldız golcü, antrenman ve maçlar dışındaki zamanının tamamını ailesiyle geçiriyor, gece evinden çıkmıyor.

Adam E l m a n d e r .

Zaten bu sahadaki performansından belli oluyor kendine çok iyi baktığı.

Galatasarayı desteklediğim ilk günden beri durupta neden 20li yaşlarının başında bize transfer olmadın diye üzüldüğüm tek futbolcusun reis :)

basdan asgiya okudum elmanderle alakali yazilari ilk geldiginde wow süper topcu demisiz ondan sonra yedege koymusuz simdide göklere cikarttik ... forum psikolojisi 140 sayfalik

Utanmasa rakip yedek kulübesini de presle basacak.

basdan asgiya okudum elmanderle alakali yazilari ilk geldiginde wow süper topcu demisiz ondan sonra yedege koymusuz simdide göklere cikarttik ... forum psikolojisi 140 sayfalik

i5303291_asas.jpg-k

Haklısın kardiş psikoloji önemli.

Reyiz bu maç da gol bekliyoruz senden.

Fenerde Alex neyse bizde de Elmander o şuanki performansıyla..Böyle oyuncular her zaman denk gelmez.Müthiş :tiphat:

Geri
Üst Alt