Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Galatasaray Dergisi şu adamın güzel bir posterini verse ya.

İrtibata geçmek lazım.

Formanin arkasina yazilacak isim belli oldu.. Helal olsun. azmin mucadelen yeter..

Açık konuşmak gerekirse hiç katkı sağlayacağını düşünmüyordum. Türkiye Ligin'e ayak uyduramayacağını düşünüyordum. Beni çok şaşırttı.. Allah nazarlardan saklasın. Hem orta sahaya kadar gelip top alması, hem top ayağındanken birden hızlanıp rakibi ekarte etmesi, şutları, pasları, kişiliği, herşeyiyle mükemmel. :)

* Sağla vurur

* Solla vurur

* Pas atar

* Gol atar

* Takımı ileri taşır

* Pres yapar.

* Adam eksiltir

* Defansa gelir top çıkartır.

* Takım için mücadele eder.

* Hava toplarında etkili

* Güçlü yıkılmıyor.

Böyle bir adamı takıma katmak istesen ne kadar bonservis isterler ? valla son yılların en büyük transferi.Takımın yeni KRALI Süpersin.Son iki maçın kahramanısın.GOLMANDER.

Çok iyiydi yine, değişmez forvetimiz olduğunu bi kez daha gösterdi.

Terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. İnanılmaz yararlı oluyor.. :tiphat:

Valla takımda hayran olduğum adamsın,kralsın.Hagi den sonra beni bu kadar heyecanlandıran bir adam geleceğini sanmazdım.

ADAMSIN,REİSSİN SÜPERSİN.

Bir forvetin verebileceği her türlü katkıyı veriyor. İyi bir kanat ile performansı çok daha artacaktır.

Usta işi bir gol attı. :tiphat: Sağ veya sol farketmiyor bu adam için. Her iki ayağıyla da zımbalama özelliği mevcut. :f

Şu Kuzey Amerika'lı futbolcularda iş ahlakı çok iyi oluyor, Linderothta böyleydi ama oynayamadı garibim.

inanılmaz oynuyor ya böyle bir yürek yok adam cesuryürek gibi hem defans yapıyor üstüne takımın tüm hucümlarında bir şekilde yer buluyor asist gol pres adam geçme harikasın ayak içi vuruşu da olsa idi dünyada sayılı forvetlerden olurdu

Kelimeler kifayetsiz.. Gol kaçırıyorsa da dağlara taşlara vurmuyor. Zıpkın gibi zımbalıyor topu.

Bir tarafta bedavaya alınan Elmander, diğer tarafta 14 milyon Euroya guiza..

Futbolu Galatasaray'da bırakır inşallah..

Geri
Üst Alt