Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Vay beee. Kim bilebilirdiki Elmander bu kadar etki yaratacak ve bu kadar cok sevilecek kisa sure icerisinde. Ekstra her gun performansini da arttiriyor. Yakinda ucarak giderse sasirmam.

Vay beee. Kim bilebilirdiki Elmander bu kadar etki yaratacak ve bu kadar cok sevilecek kisa sure icerisinde. Ekstra her gun performansini da arttiriyor. Yakinda ucarak giderse sasirmam.

Ben biliyordum valla :) Simdi bulamam daha sezon baslamadan yazdigim mesajlari ama var kanitim yani.

Efsane oldu simdiden.

Pavluchenko ile ikili olsalar ne olur dusunemiyorum ikiside tank gibi :D

İyi oynuyorda birde şutları abanarak değilde plase yaparak köşelere atmayı denese gol rekoru kırar..

İyi oynuyorda birde şutları abanarak değilde plase yaparak köşelere atmayı denese gol rekoru kırar..

kendisine bir söyleyelim... yeminlen aklına gelmemiştir o şekilde vuruş yapmak. :asd:

bizim millet olarak herşeyden iyi anladığımızı daha bilmiyor .. öğrenecek çok şey var daha bizden...

valla ben sviyorum elmanderin sert sutlarini.

özellikle aniden dönüp cektigi sert sutlar süper, kalecinin sansi kalmaz, bakiniz tolgaya attigi gol.

birde yerden sert sutlari süper.

yanina bence tam bir golcü lazim, kimsenin tartisamayacagi...

yok alamiyorsan yanina gelecek isim hizli, teknik, genc biri olmali diye düsünüyorum.

Cenk bence çok büyük potansiyel.Baros gönderilmeden Cenk alınırsa Cenk iyi performans vermezse tekrar Baros 11e girer

12xt5.jpg

:tiphat:

An itibariyle GSTV'de.

Pardon yayın tekrarmış. :Z5:

Ya bitirici,bomba bir forvet lazim yanina, Drogba gibi.

Yada Muhammet Demir.

cenk tosun yaşıyormu hala. onun neişi var onurcum bizde. muhameed demir varken cenk tosun denen hıyarımı alcaz. eksik kalsın.

hiyar filan ayib oluyor bir futbolcu hakkinda.gecen sezon ikinci yarida herkes cenk cenk diyordu muhammetten bahseden yoktu 3-4 aylik performansla sizin gozunuzde bir futbolcu kraldan hiyarliga gecebiliyor.

hiyar filan ayib oluyor bir futbolcu hakkinda.gecen sezon ikinci yarida herkes cenk cenk diyordu muhammetten bahseden yoktu 3-4 aylik performansla sizin gozunuzde bir futbolcu kraldan hiyarliga gecebiliyor.

sen 3 aylık performansıyla adamı yıldız yapıyorsan benim icin 3 ayda hıyarlıga gecmesi normal degilmi.

yanına cirogba'yı alırsan , ligin ----a koyarsın.

haa cirogbayı alamıyorsan , barosla beraber ligin ---a koyuyorlar zaten.

Baros ile çok iyi ikili oldular.

Tsubasa Ozoara - Misaki Taro gibi:ka21:

Geri
Üst Alt