Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

eh iste. bugün pek etkili degildi ama kötüde degildi.

Elinden geleni tamamen takıma vermesi beni resmen duygulandırıyor.

Bu kadar sevmemiştim son zamanlarda hiç bir futbolcuyu.

Elinden geleni tamamen takıma vermesi beni resmen duygulandırıyor.

Bu kadar sevmemiştim son zamanlarda hiç bir futbolcuyu.

aynen

iki, uc mactir formsuz biraz daha dogrusu biraz dustu formu ama yinede kizamiyorsun, yinede birsey diyemiyorsun cunku adam herseyini vererek oyniyor, baros böyle degil iste bu yuzden barosa sicak bakamiyorsun.

Elinden gelenin en iyisi yapıyor.

Kaleci şanslı günüde olmasaydı 1 veya 2 gol bulabilirdi. Ama benim için Elmander'in her 3 maçta 1 gol atması yeterli olacaktır.

Ayağına çok hakim ve yeterince teknik bir oyuncu. Bütün maç boyunca yüreğini saha ya koyarak oynuyor. Beklentimin üstünde oyun oynuyor(nazar değmesin). Yeri geliyor defanstan top çıkartıyor yeri geliyor orta saha da top dağıtımı yapıyor. Yeri geliyor güzel goller atıyor. Bu adam daha ne yapsın:)

bu macta iki tane güzel kafa vurusu yapti biri gol olsa süper olacakti

'boş vaktimde taraftarı olduğum barcelona'nın dışında başka takımı izlemem. umarım bir gün onlara karşı oynarım. ama topa dokunabilir miyim bilmiyorum."

Johan Elmander

397036_268015489919752_154106081310694_662852_352769451_n.jpg

Reis idmana başlamış :)

Yüreğiyle oynuyor , her maç çok çok iyi mücadele ediyor şimdiden unutulmaz oyuncular arasına girmiştir benim için ki daha yapacak çok şeyi var.

Açıkçası ben Elmander'i golcü olarak yeterli bulmuyorum, bulup ilk 11'e tek forvet yazanlara da hayret ediyorum.

Bu adam gol yükünü taşıyamaz sene başında dediğim gibi bir sezonda 7 gol atsa başarıdır.

Ölü olarak nitelendirdiğimiz Baroş bile 6 asist 4 gol attı Elmander kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor 6 gol attı burda bir soru işareti var.

Uzun lafın kısası 4-4-2 sisteminde önündeki adamı besleyebilir ama asla gol yükünü kaldıramaz.

Adam gibi bir forvet alınıp kontenjan sorunu olmadığı maçlarda ilk 11'e yazılabilir.

no country for istatislik boyz . .

''Yanlış düşünüyorsun'' diyeceğiniz bir cümle gösterin.

''Yanlış düşünüyorsun'' diyeceğiniz bir cümle gösterin.

elmander tam bir golcü degil diyebilirsin ama böyle oynamaya devam ettikce asla ama asla "kontenjan sorunu yoksa ilk 11'de olsun" diyemezsin

elmander su anda drogba bile gelse, ilk 11 de olur, olmali.

elmanderin sahada yaptiklarini göremiyorsan, sorun sende, gördügün halde bunlari yaziyorsun, yine sorun sende.

oynamadigi halde baros ne bileyim kac gol atmis demis olman bile elmandere küfür olarak görüyorum.

Geri
Üst Alt