Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Doğru biraz yanlış bir yorum oldu arkadaşa sinirlendiğim için ama son hafta Baros'un yaptığı hareketler herkesi sinirlendi.

takımda kanat yok

ortadaki ikili selçuk ve melo da hücuma sıfır katkı veriyo

napsın bu elmander

kendi kendine mi pozisyon üretsin

yine de gol attı asist yaptı

5 tane top ezdi doğru yerlere aktarsa minimum 3'ü gol olacak.

Ben başka bir şey demiyorum.Şimdi mesajlarında sürekli argo içeren admin gelir moralimi bozar.

İyi günler.

genel olarak katiliyorum ama selcuk melo ikilisi daha ne yapsin?defansi bosverip alex gibi önde bekleyip gol mu atsinlar?biri 6 gol´le digeri 8 gol 9 assistle oyniyor.

sizin orta sahanin EN DEFANSIF ikilisinin hücüma verdigi katki nasildir?

selçuk daha önce iyiydi son maçlarda düşüşte

İğrenç futbolunu golle unutturmaya çalışamaz yerine bir Baroş olsa tarihi farka gidebileceğimiz bir maçtı.

Bana diyorlar skor taraftarı diye belli oluyor kimin skor taraftarı olduğu.

Rezil rüsva oynadı.

Yok artık renktaş.. Baroş'u bilmesek eyvallah dicez.

selçuk daha önce iyiydi son maçlarda düşüşte

selcuk gibi birine göre düsüsde haklisin.ama yinede bu ligin en iyi iki yönlü oyuncusu.

bugün mesela 1 topu direkten döndü,necatiye müthis bi pas atti (karcemarskas necatiyi yere yikmisdi),meloya 10000%lük gol posisyonu hazirladi vs...

ama son 2-3 macda selcuk biraz düsüsde haklisin.neyse burasi yeri degil :D

Tamam benim yorumum sürekli çeliyorsa hata bendedir o zaman.

Moderatörlerden ricam bu konuya girmemi engelleyin.

Herkezin görüşü farklıdır benim görüşümde bu.

Yorumlarımda hiç bir zaman argoya kaçmadım.Umarım yine yerli yersiz yere ceza almam.

Takımda kanatlar olmadığı için defanstan ve ortasahadan direkt toplarla çıkıyoruz, hal öyle olunca da hava toplarını indiren biri lazım keza bu işi de Elmander çok iyi yapıyor. Çift forvet oynadığımızda indirdiği topları alan biri oluyor, bugün de Necati o pozisyonlarrdan birini değerlendirdi.

Umarım hiç bozmadan devam eder.

Galatasaray'imizin vazgecilmez forveti oldu helal olsun Johan Elmander

Insallah boyle devam eder.

Harikasın Elmander sezon başı herkes seni alternatif yedek sanıyordu ama vazgeçilmez forvetimiz oldun :) Hep böyle devam et.Sana çok ihtiyacımız olacak.

Çok temiz vurdu topa :tiphat:

Anlamayan bilip bilmeden sallar,ne yazık ki durum bu.Elmander olmasa ileride ne kadar kalabiliriz çok merak ediyorum.İleride oynamak her zaman gol atmak değildir,bazen de o görevi başkaları yapar. Bazı oyuncuların kötü oynama kredileri vardır,Elmander oyunun basit anlamı olarak kötü gözüküyor olabilir ama içeriğe bakacak olursak,o halindeki mücadelesi ile bile diğer arkadaşlarının iyi görünmesini sağlayacak katkı sağladı.

Son vuruşlarını beğenirim,çift forvet oynarken ileride daha güvenli oluyor bu konuda; bu maçta da gördük ki kadroya alışan bir Necati ile çok daha iyi anlaşabilir,bunun sinyalleri verildi zaten.

Bir de forvet hattında oynayan bir oyuncu eğer pozisyonu çok kötü değilse vuruşunu güvenerek kendi yapar,isterse 3 kişi boş olsun çıkarmaz.

Şöyle bir maçlık oyuncu asıp kesmelerinden nefret ettiğim için bir parantez açayım dedim.

Emektar Necati'yi beğendim, Yiğit'e gelince erken,hem koruyana hem de yerin dibine vurana lafını yedirecek kapalı bir kutu gibi duruyor, iki taraftan biri haklı olur önümüzdeki haftalarda ama kimse bir kesinlik koyamaz buna.

First Class Finishing.

Bu Mustafa Yavuz Samsunspor maçında Baros bir daha bu formayı giyerse maç izlemem diyordu. Adam bitik diyordu. Şimdi Baros olsa farka giderdik diyor Elmander onun kramponunun bilmem neyi olamaz diyor. Şimdi neyi tartışıyoruz biz bununla?

Geri
Üst Alt