Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Bugün kocaman bir alkışı hak etti :tiphat:

topu alip gidisi yikilmayisi müthis cok sey katacak takima

O fiziğine rağmen gayet kıvrak hareketlerle sıyrılabiliyor oyunculardan, zaten Baros'un kaç dakikada yapamadığı ne varsa hepsini yaptı bugün.

Topu kontrol etme, indirme, adam geçme, oyunu dağıtma, şut çekme ki biri gol oldu bunun.

Kesinlikle Baros bu durumdayken ilk 11 oynamalı onun yerine.

maçı kurtardı bugün seviyorum bu çocuğu.

gelişin sessiz oldu ama sesini yeni yeni duyurmaya başlıyosun. böyle devam..

İleriye çıkınca ataklarımız çok ani bitiyor, bu hem hücumda çoğalmamızı engelliyor hem de ileri koşarken atak yememize sebebiyet veriyor.

Elmander topu ayağına alıp, sırtını kaleye dönüp bastığı zaman topu istediği gibi saklayabiliyor. Bugün tam buna örnek bir pozisyon oldu. İleride tek başınayken topu indirip bastı ve Sercan, Riera gelene kadar saklayıp sonra pasını attı.

Ben Elmander-Baroş ikilisi ile daha iyi bir ofansif futbol oynayacağımızı düşünüyorum.

İleriye çıkınca ataklarımız çok ani bitiyor, bu hem hücumda çoğalmamızı engelliyor hem de ileri koşarken atak yememize sebebiyet veriyor.

Elmander topu ayağına alıp, sırtını kaleye dönüp bastığı zaman topu istediği gibi saklayabiliyor. Bugün tam buna örnek bir pozisyon oldu. İleride tek başınayken topu indirip bastı ve Sercan, Riera gelene kadar saklayıp sonra pasını attı.

10 numara tespit aynen öyle. Bunu bir zamanlar o kadar gol kaçırmasına rağmen Hakan Şükür de iyi yapardı, ve bu katkısıyla ne pozisyonlar değerlendirmişizdir.

Baros daha ayakta duramıyor doğru düzgün şu an. MALESEF.

Tank gibi adam, aldimi topu kolay kolay kaybetmiyor kesinlike baros dan daha faydali

elmander yaşlı demişler 33 yaşındakı drogba için ölüyoduk ama

İnşallah bu formunu artırarak devam ettirir. Çok etkili olabilir gibi bir görüntü verdi dün oyuna girdikten sonra resmen maçı döndürdüler Sercan ile beraber. Tek bir pozisyona bakarak söylemiyorum.

Bu takımda oynar bu adam.Oynamalı.

sol ayağınla zımba gibi bir gol attı, kaleci göremedi bile...

asıl golden sonraki 3 futbolcuyu geçip de o pozisyonu gol yapsaydı görürdüm ben buraları :):):)

baroşdan fizik olarak en az 3 kat üstün ama onun kadar hızlı değil...

top ayağına dolaşıyor gibiydi ama zamanla düzelir bunlar...

Tek forvet oyanayacaksak bu elmader olmalı ..Topu saklayaşı hucumda kolay adam eksiltip açıktaki oyunculara fırsat yaratması açısından en başa o yazılmalı ...Bence transferine dudak büküldü ama en efektif oynayan adam o olacak ..Yürü koçum ,arkandayız...

Elmander tam anlamıyla sistem oyuncusudur.Buna ek olarak bir çok pozisyonda görev yapabilmesi, sorunsuz bir futbolcu olması da zaten ne kadar kaliteli olduğunu gösterir nitelikte.İleri de ne yaptığını bilen bir oyuncu olması itibariyle hem Baros'un hem de Sercan'ın 1 adım önündedir benim gözümde.

buldumu affetmez çok iyidir bitiriciliği özellikle dar alanda çok iş yapar kapanan savunmalara karşı adam eksiltme şut çok lazım olacak sağlıklı formda bir elmander bize

Geri
Üst Alt