Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Dun sercanin sayesinde yeteteklerini fazlasiyla gosterdi.ancak sercanin kosulalarini unutmamak lazim elmandere fazlasiyla yer acti.

Dun sercanin sayesinde yeteteklerini fazlasiyla gosterdi.ancak sercanin kosulalarini unutmamak lazim elmandere fazlasiyla yer acti.

kesinlikle ciddi bir nokta o çapraz koşusu elmanderin önünü boşaltıp elmandere topuk pasını vermesi kimine göre normal ama bana göre muazzam işte bu yüzden kapalı savunmalara karşı 4 4 2 diyoruz

kesinlikle ciddi bir nokta o çapraz koşusu elmanderin önünü boşaltıp elmandere topuk pasını vermesi kimine göre normal ama bana göre muazzam işte bu yüzden kapalı savunmalara karşı 4 4 2 diyoruz

aynen sercanin yaptiklari herkese normal geliyor ama dun bence maci koparan adamdir.bide sabrinin attigi topu gol yapsaydi suan gelmesini istemeyenlere iyi bir kapak olurdu

3-4 kişiyi iper dizer gibi çalıma dizisi hala gözlerimin önünde... Attığı her gol jeneriklik...

bu adam oyuna girmeseydi bi çok oyuncuyu topa tutardık ama takımını kurtardı..Bence Tek forvet baros oynaması kadar saçma bişey yok..Elmander Alex görevi görebilir bence.

Sercanın araya kaçtığı çarpraz koştuğu pozisyonlarda Selçuk-Xavi Engin-İniesta Elmander-İbrahimovic gibi oynadı takımı bir anda toparlayan adam Sercan oldu bir de yaptığımız en gereksiz transfer Elmander diyenlere selam olsun buradan! Adam geldiğinden beri Galatasaray formasıyla 2 gol attı 2side jeneriklik be!

Sercanın araya kaçtığı çarpraz koştuğu pozisyonlarda Selçuk-Xavi Engin-İniesta Elmander-İbrahimovic gibi oynadı takımı bir anda toparlayan adam Sercan oldu bir de yaptığımız en gereksiz transfer Elmander diyenlere selam olsun buradan! Adam geldiğinden beri Galatasaray formasıyla 2 gol attı 2side jeneriklik be!

bu durumda sercan messi oluyor heralda :)

beyler bilenler bilir, ta ne zamandir 'elmander 1. forvet olmali' diyorum. hakli cikmanin gururunu yasiyorum :)

En az umut bağladığımız adam en çok umut bağladığımız dönüştü.Böyle devam elmander reyiz.

Ben ve birkaç arakdaş Elmanderin en az Baros kalitesinde olduğunu söyleyip durduk hem de o kral olan Baros her maç ilk 11 başlamalı Elma amca :D

En az umut bağladığımız adam en çok umut bağladığımız dönüştü.Böyle devam elmander reyiz.

Elmander için hiç böyle düşünmemiştim. Bu ligte şans verilirse en az 10 golü olacağını daha önceden de söylüyordum şimdi de söylüyoru. Özellikle çift forvet oynatıldığında performansı çok daha yüksek olacaktır.

Maçı döndüren adam o vuruşu sağ ayak olduğu halde sol ayakla herkes yapamaz heleki yerli oyuncular.

Avatarıma aylar öncesinden boşuna koymadım adamın resmini.

Sezon öncesi yerden yere vuranlar vardı bedava geldi diye. O zaman söyledim Premier Lig golcüsü olduğunu. Şimdi eminim öyle düşünenler pişmandır..

ne yalan söyleyim bu kadar iyi performans beklemiyodum.

inşallah devamı gelir :)

Geri
Üst Alt