Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Yanına çok sağlam bir golcü lazım.

Mücadelesi takdire şayan. Ben izlerken yoruldum, o koşmaktan yorulmadı. 90. dakikada bile depar atıyordu. Ayrıca golde de pay sahibiydi. İki kişiyi birden çok iyi ekarte etti.

Her kafa topunu indirdi eleman. Seneye yanına fırsatçı ve bitirici bir santrafor gelsin yıkarız ortalığı.

O pozisyonda faul çalmayan utansın. Reyiz bugün maçın hakkını verdi. Aldığı parayı sonuna kadar hakeden futbolcuların başında geliyor. Allah sakatlık vermesin.

Harikaydı. 80dk durmadan pre yaptı. Son 10dk takım ile birlikte o da yoruldu. Daha ne yapsın denilecek adam !

Cok iyi niyetli, sempatik ve ayni zamanda savasci biri.

Uzun yillar bu seviyede oynar umarim takimimizda.

macın adamıydı bana göre. helal olsun macın son saniyelrinde top ceza sahasın dışında tam kayserili topu kaleye vuracakken hemen adamın önüne gecti. valla helal olsun. başkası olsa koşmaz oraya.

Çok yoruluyor,yıpranıyor maç içerisinde. O yüzden de savruk oynuyor zaman zaman.Fakat iyi niyeti ve profesyonelliği takdire şayan. Yanındakilerin biraz daha destek olması şart Elmander'e daha yüksek verim açısından. Adam geldiğinden beri kendini paraladı ve fiziksel olarak düşüş yaşıyor.

kayserispor maçında ayakta kalamadın

ayakta kalmayı öğren

618px-JeanLucPicardFacepalm.jpg

sezon başı yabancı transferler arasında en zayıf olarak görülen Elmander bence şimdiden en iyi transfer olduğunu kanıtlamış oldu. 4-4-2 oynuyacaksak elmander herzaman ilk 11 de olmalı top rakipe geçince orta sahaya geliyor sahada basmadık yer bırakmıyor elmander sayesınde top rakipteyken 4-5-1 gibi oynuyoruz orta sahadaki eksilkiği gideriyor. seneye yabancı transferi olucak ama elmanderin yerıne asla olmamalı onun yanına kalitelibir yabancı alınmalı elmander asla kesilmemeli böyle hırslı mucadeleci bir oyuncu bulmuşken kaybetmemeliyiz. 3-4 YIL rahatlıkla bu takımda oynar oynamalı.

Sakatlansa ben o ayakta kal diyenleri görürüm.

Saha da topuklu ayakkabı ile koşan kadınlar gibi dengesiz olan Sercan'ın eline kalınca mumla ararlar Elmander'i.

Geri
Üst Alt