Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Bence Baros-Necati ile basliyalim, sakatliktan dönen Elmanderin zorlandigini hepimiz daha önce el parmagi sakatken görmüstük.

Derbiye tek eksik ile cikacagiz. Takimdaki yerinini alamaman hepimizi üzdü Johan.

Dün salonda çalışmış bugün sabah antrenmanının tamamında takımla çalışmış.

Johan Elmander, Ülker Metro Enerji Testi’ne katıldı!

Metro Enerji Testi projesinin İTÜ Ayazağa Kampüsü’ndeki kapanış etkinliğine katılan Elmander öğrencilere imza dağıttı.

404250_315294575195911_146595108732526_776984_1758312847_n.jpg

Elmanderin antrenman eksikliği var ama barosun da maç eksiği var şu an en hazırı necati

Beşiktaş maçında kesinlikle oynamalı ona çok ihtiyacımız olacak.

Bu arada ne ara İTÜ'ye geldi lan bu adam, hiç bir yerde duyurusu da yapılmadı pff.

bugün bir yarın iki bide maçtan önce küçük bi antreman üç

üç günde hazır olur sanırım. olmasada baroş oynasın elmander sonradan girsin en azından sercanın girmesinden iyidir.

son antrenmanda takimla birlikte calismis.. umut var gibi

Boyle buyuk konusmamin sebebi nedense bu adam oynadigi her buyuk maclarda yani derbilerde hep gol atiyor olmasi... Genelde ic sahada

Istatiskler hic bi zaman yalan soylemez... Fener macindada dicektim bunu ama cekniyodum.

Bu macta cekinmiyorum atmazsa bana Ban verin pls. (bu baya agir oldu lan :D)

Boyle buyuk konusmamin sebebi nedense bu adam oynadigi her buyuk maclarda yani derbilerde hep gol atiyor olmasi... Genelde ic sahada

Istatiskler hic bi zaman yalan soylemez... Fener macindada dicektim bunu ama cekniyodum.

Kayıtlara geçsin.

Beşiktaş'a atamadı.

İç saha değildi diyeceksen iç sahada sadece FB maçını oynadık.

Screenshot saved. :ka21:

bu adam gol atinca ayri bir sevinc yasiyorum, tüm golleri elmander atsin isterdim, o kadar yani

Geri
Üst Alt