Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

galatasaray__besiktas_26e3f_800.jpg

bundan 2 ay önce burda elmanderi yerin dibine sokan bir arkadaş vardı baya tartışmıştım bana 1-2 ay sonra görürüsün demişti maşallah neyin ne olduğunu elmander içimizdeki ve dışımızdaki düşmanlara gösteriyor helal olsun elmander

bundan 2 ay önce burda elmanderi yerin dibine sokan bir arkadaş vardı baya tartışmıştım bana 1-2 ay sonra görürüsün demişti maşallah neyin ne olduğunu elmander içimizdeki ve dışımızdaki düşmanlara gösteriyor helal olsun elmander

mustafa yavuz ya da yunus can olabilir :D

Sivasspor maçında gol atamazsa konuşmaya başlar yine köstebekler.

elmadere karşılık fransızlar gincagı teklif etmişler bu adamı para için felan yollarlarsa bu yönetimi taraftar hayatta affetmez

Bizde değilken İngiltere de top koştururken, bir FA cup maçıydı galiba ve TV8 de idi yanılmıyorsam, kanal değiştirirken şansa maçı bir açtım Elmander'i o zaman ilk kez görmüştüm, bu adam Tsl de yardırır diye düşünmüştüm, ve bize geldi çok garip, o maçı bilen biri video koyabilir mi?

tam bizim lige uygun bir adam,baktığın zaman çok fazla yetenekli gibi değil ama çok işe yarıyor..

:)

beni yanlış anlama yetenekli ama çok fazla değil demek istiyorum mesela şöyle diyeyim

çalım yeteneği çok az,hızı iyi değil,son vuruşları mükemmel diyemeyiz,kıvrak diyemeyiz,yaratıcı diyemeyiz

ama inanılmaz özellikleri de var,tam bir takım oyuncusu..

:)

beni yanlış anlama yetenekli ama çok fazla değil demek istiyorum mesela şöyle diyeyim

çalım yeteneği çok az,hızı iyi değil,son vuruşları mükemmel diyemeyiz,kıvrak diyemeyiz,yaratıcı diyemeyiz

ama inanılmaz özellikleri de var,tam bir takım oyuncusu..

bende şunu anlamıyorum bu adama hızlı değil hızlı değil diyorlar

lavuk bir dripling koyunca önünde kim varsa silindir gibi ezip geçiyor. hemde bunu sıradan anadolu maçlarında yapmıyor sadece fener maçında ts maçında rahat rahat yapıyor.

bende şunu anlamıyorum bu adama hızlı değil hızlı değil diyorlar

lavuk bir dripling koyunca önünde kim varsa silindir gibi ezip geçiyor. hemde bunu sıradan anadolu maçlarında yapmıyor sadece fener maçında ts maçında rahat rahat yapıyor.

Elmander'in 40 küsür dereceyle oynadığı kayseri maçında bile kaç metre depar atmıştı adamları geçerek.

Fener maçında mal etmişti fener savunmasını.

Geri
Üst Alt