Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

bende şunu anlamıyorum bu adama hızlı değil hızlı değil diyorlar

lavuk bir dripling koyunca önünde kim varsa silindir gibi ezip geçiyor. hemde bunu sıradan anadolu maçlarında yapmıyor sadece fener maçında ts maçında rahat rahat yapıyor.

şöyle anlatayım,kısa alanda çabuk hızlanamıyor,ama uzun mesafede inanılmaz bir fizik gücü olduğu için birşekilde az da olsa avantajlı oluyor..

yani hızı bu bakımdan kafa karıştırıcı ama

hızlı bir adam diyemeyiz herhalde elmander için:)

Elmander'in 40 küsür dereceyle oynadığı kayseri maçında bile kaç metre depar atmıştı adamları geçerek.

Fener maçında mal etmişti fener savunmasını.

aynen hemde maçın son dakikalarına doğruda böyle bişey yapmıştı yine eren son adamdı arkadan indirdi kırmızı yemesi gerekiyordu hakem maçın son anları diye es geçip sarı vermişti.

adam 40 derece ateşle maçın 90. dakikasında dripling yapıyor kayseri savunmasını ipe diziyor ama bizimkilere kalsa hala yavaş :)

elmander süratli degil ama mesafe uzadıkca hızlanıyor.

Elmander'in gol ortalaması daha yüksek olsaydı, 1. sınıf takımlarda oynardı. Bence tek eksik noktası bu.

Elmander son vuruşlarını biraz daha geliştirse şuan bizde değil Avrupa'nın önemli takımlarındaydı.Tek sorunu son vuruşlarda bazen başarısız vuruşlar yapması ama ona rağmen 11 gol muazzam bir başarıdır daha da gol atacaktır eminim.

Necati ile çok iyi anlaştı,iyi kafa topları indirdi çok çalıştı :tiphat:

Lan bir ara Semih defanstan topu kestiğinde sol bekin yerinde topu alıp ileriye uzaklaştırdı, n'apıyordu orada hiç anlamış değilim, ciğer takviyesi var sanki herifte.

Bölye birşey yok.Adamın hası.Çok top kaptı arkadan gelip ama bir kontra yediğimiz pozisyonda kaptığı bir top var ki mest oldum resmen.Helal sana aslan parçası.

Bende çok beğendim bugün, bi ara sol bekten bile top çıkardı:ka21:

Bir adam bu kadar mı çalışkan ve hırslı olur,

Son dakikaya kadar performansında hiç düşme olmuyor.

Kaptığı topları sayamadım, helal olsun.

helal olsun sana be

fenere karsi dinlenmis bir elmander lazim, haftaya baros oynasin, elmander dinlensin.

Helal olsun arkadas cok fena savasiyor. Resmen box to box oynadi bugün.

Geri
Üst Alt