Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Şuanda takımda olmazsa olmaz dediğim ilk adam. Bir adam bu kadar mı sempatik, saygıdeğer, ahlaklı, sevgi dolu ve babacan olur mu ya?

neco cıkana kadar iyiydi tek forvet kalınca bişe yapamadı.

yaptigi hucum presi ile atmadigi golleri telafi ediyor bizim reis. en cok kosan isim her mac. Seviyorum lan bu adami. Bir oyuncu bukadarmi sempatik olabilir ?

dün engin mi hangi oyuncumuzdu bilmiyorum ama 3'e 2 yakalamıştık savunmayı, sağda aydın yardırıyo solda elmander. dedim lan aydına ver diye ama duymadı beni tvden ve elmandere attı. top elmander'in önüne doğru gelirken viking ise yansı yansı topa gelip bi çaktı öyle bi vuruş yaptıki top 5 metre üstten auta gitti ama adam harbi klas vurdu sırf vuruşunu beğendiğim için en ufak tepki göstermedim

sondakikada ağaımı çekti banamı öyle geldi sekiyordu sahada! umarım ben yalnış görmuşumdur

evet sakat gibiydi maçın sonunda sekiyordu sakatlık falan varmı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Gene inatçıydı gene çok istedi..

Derbide çok daha iyi bir Elmander göreceğiz umarım..

Gol de atmalı..

Deli bu adam, harbiden ruh hastası dk 90+ olmuş hala Fernandes'e markaj yapıyor :016:

helal olsun Elmandere ilk geldiginde bizde ne yapa bilir diye bir dusuncem vardi ama hersey ile herkesin kalbini almistir. Besiktas macinda biraz yorgun gozuktu ama takim oyununu her hali ile cok iyi oynuyor!

Ben Elmander gibi forveti,90 dkk önde bekleyen Haceteppe gibi takimlara 3-4 gol atip sene sonunda 25 gole ulasan adama tercih ederim.

Gol atmasada adam öyle yirtici bi oyuncu ki,stoperlerin arasina girdiginde rakibin bütün defans yapisi batiyor.

bu tarz oyuncular 30lu yaşların başında aniden büyük bi düşüş gösterirler. elmandersiz bir planımız daha olmalı her daim bence.

Beşiktaş maçında Necati çıkınca ileride tek kaldı ama çift forvetli sistemde çok etkili oynuyor orası ayrı

Geri
Üst Alt