Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

bir BAYERN MÜNIH devi araya girerse istedigin parayi öner... biraz zor alirsin o oyuncuyu.

bak ne oldu sonunda. bizim önerdigimiz paraya aldilar.

emreye iyi oynadi diyen kim..??

herkes necatiye yükleniyor, ama elmanderdede is yok kac haftadir.

kotu oynuyor haklisin ben Necatiye kizmiyorum kapasite meselesi adamin kapasitesi bu..

bazilari rovosata vuruyor son dakika felan diyorda o pozisyonu baska turlu vuramazdi.. net soyluyorum ilk yari istese trabzon.. 2 kere 4-2 5-3 geliyordu.. adamlar atmak istemedi.. 2. yari Serkan Balci resmen ortaya atmadi topu.. Muslera aldi ayagindan topu.. sonra ayagi kaydi taca atti topu.. Burak vurdu Muslera kurtardi allaha sukur.. ama adamlar pozisyonlari bizim pozisyonlara bakaraktan net idi.. yenilmedigimize sukredelim bence..

bugun jimnastik kulubu puan yada puanlar alacagina inaniyorum ben.. yeni Baskanin galibiyeti yok..

dün ilk defa seni bukadar silik gördüm. senin canın sag olsun aslanım.

kotu oynuyor haklisin ben Necatiye kizmiyorum kapasite meselesi adamin kapasitesi bu..

bazilari rovosata vuruyor son dakika felan diyorda o pozisyonu baska turlu vuramazdi.. net soyluyorum ilk yari istese trabzon.. 2 kere 4-2 5-3 geliyordu.. adamlar atmak istemedi.. 2. yari Serkan Balci resmen ortaya atmadi topu.. Muslera aldi ayagindan topu.. sonra ayagi kaydi taca atti topu.. Burak vurdu Muslera kurtardi allaha sukur.. ama adamlar pozisyonlari bizim pozisyonlara bakaraktan net idi.. yenilmedigimize sukredelim bence..

bugun jimnastik kulubu puan yada puanlar alacagina inaniyorum ben.. yeni Baskanin galibiyeti yok..

atmak istemedi demen olmamış oktay.

dün ilk defa seni bukadar silik gördüm. senin canın sag olsun aslanım.

Ne cani sagolsun anlamiyorum sampiyonluk gidiyo cikacak bi gol atacak tonla para aliyo forvet adam gol atmaktan baska her seyi yapiyo ama adi ustunde forvet ciksin atsin golunu kimse bu formasan buyuk degil cani falanda sag olmasin parasinin hakkini versin

Ne cani sagolsun anlamiyorum sampiyonluk gidiyo cikacak bi gol atacak tonla para aliyo forvet adam gol atmaktan baska her seyi yapiyo ama adi ustunde forvet ciksin atsin golunu kimse bu formasan buyuk degil cani falanda sag olmasin parasinin hakkini versin

biz zaten şampiyon olduk kardeşim. benim icin öyle senin icin olmayabilir. elmander net bir golcü degil zaten. son zamanlarda sakatlıktan cıktıktan sonra formsuz. bu adam aldıgı paranın hakkını vermiştir gözümde. yırtıyor kendini sahada.1 mac silik oynadı diye adama aldıgı paranın hakkınımı soruyorsunuz.

Her şeye eyvallah da, takımda parasının hakkını veren birkaç oyuncudan biri zaten kendisi.

Yahu bırakın şöyle konuşmayı, adam 5 maç oynar 1 maç oynamaz hemen yerin dibine sokarsınız her futbolcuyu, dün maçı izlerken katil olucaktım resmen bi taraftar grubu kendi futbolcusuna bu kadar mı hakaret eder be, gören 11 tane Barış-Mustafa oynuyor sanar sahada, yazık gerçekten, dün Ronaldo'da net gol kaçırdı e noldu? O hala Ronaldo, iki gün sonra buraya gelipte "Elmander <3 <3 <3" yapma sakın

İşin ironik yanı, normal sezonda oynadığımız derbilerin en önemli adamıydı Elmander. Ne oldu da bu kadar yerin dibine sokulmaya başlandı anlamış değilim :)

forvetteki oyuncularımzın tek sorunu istikrar buda malesef hiç birinde yok onun dışında yeteneklerine laf yok

5 forvetimizin hepsini topla bir tane bile adam akıllı santrafor etmiyor şu performanslarıyla..

Vasat.

Sercan böyle oynasa bin tane küfür yerdi su forumda. Elmander'in 2-2lik fener derbisinden sonra sahada olmadigini görüyoruz

elmander seni çok severim ama artık forvet olduğunu hatırla ön libero gibi oynama gol pozisyonuna bile giremiyor beşiktaş maçında gole yönelik oynamalı savunmaya değil

düzelmezsen yine gol kacırma rekoru kıracaz neco ile. yine oolmadı o kadar pozisyona girip hala gol atmamıs olucaz ve mac icerisinde 2 forvetten ümidi kesip son maclardaki gibi selcuk'a bakıcaz frikik olsada bi sut atsada gol olsa diye. bjk macından benim kadar korkan varmı bilmiyorum ama son haftalarda gol atamıyo takım

düzelmezsen yine gol kacırma rekoru kıracaz neco ile. yine oolmadı o kadar pozisyona girip hala gol atmamıs olucaz ve mac icerisinde 2 forvetten ümidi kesip son maclardaki gibi selcuk'a bakıcaz frikik olsada bi sut atsada gol olsa diye. bjk macından benim kadar korkan varmı bilmiyorum ama son haftalarda gol atamıyo takım

Yapma ya, gerçekten öyle mi oldu? Biz kaçırmışız renktaş sanırım.

Sivasspor 0 - Galatasaray 4

Galatasaray 2 - Gençlerbirliği 0

Fenerbahçe 2 - Galatasaray 2

Galatasaray 1 - Trabzonspor 1

Galatasaray 2 - Orduspor 0

Manisaspor 0 - Galatasaray 4

Beşiktaş 0 - Galatasaray 2

Galatasaray 1 - Fenerbahçe 2

Trabzonspor 2 - Galatasaray 4

Galatasaray 0 - Trabzonspor 0

Son on maçta sadece bir kez gol atamamış, bir kez yenilmiş ve 2 kez berabere kalmışız. Buna ek olarak da sadece 4 maçta gol yemişiz. Tüh, mahvolduk.

Yapma ya, gerçekten öyle mi oldu? Biz kaçırmışız renktaş sanırım.

Sivasspor 0 - Galatasaray 4

Galatasaray 2 - Gençlerbirliği 0

Fenerbahçe 2 - Galatasaray 2

Galatasaray 1 - Trabzonspor 1

Galatasaray 2 - Orduspor 0

Manisaspor 0 - Galatasaray 4

Beşiktaş 0 - Galatasaray 2

Galatasaray 1 - Fenerbahçe 2

Trabzonspor 2 - Galatasaray 4

Galatasaray 0 - Trabzonspor 0

Son on maçta sadece bir kez gol atamamış, bir kez yenilmiş ve 2 kez berabere kalmışız. Buna ek olarak da sadece 4 maçta gol yemişiz. Tüh, mahvolduk.

he tamam

Tipe bak arkadaş, adama kanıtlarıyla koydum, bir de tribe giriyor. Desteksiz sallamanın en güzel örneğini gösterdi adam bize.

Tipe bak arkadaş, adama kanıtlarıyla koydum, bir de tribe giriyor. Desteksiz sallamanın en güzel örneğini gösterdi adam bize.

ne sallaması ya? kendini ne sanıyosun sen?

bu benim fikrimdir sen degil basbakan gelse kanıtladıgını sansa umrumda olmaz yine olmadıda. senin yazdıgın skorlar umrumda degil. son maclarda sansa bala attıgımız gollerle kazandıgımız macları getirme bana. bjk ts gibi salak takım degil her yerde faul yapacak. TS deplasmanında atılan 4 golün 3'ü duran toptan mac izlemesek yutturacaksın ha.

yine fb macında milyon pozisyona girip kacıran bi takım. aynı sekilde ts macında rezilleri oynayan bi Galatasaray.

sen ise tutmus bana normal sezon maclarını getirmissin. 10 ay once oynanan gençler maçı. istedigim elestiriyi yaparım. playofflarda takım gol atamıyo hani izlemesem yutturacaksın bana

Geri
Üst Alt