Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Artistsin yemin ediyorum, bu kadar boş konuşamaz adam. Herifin mantığa bak, başbakan kanıtlasa umrunda olmazmış. O zaman sen tartışma kardeş, yaz yorumunu, sana cevap veren versin, sen de umursama. "He tamam" demeyle olmuyor, asıl sen kendini ne sanıyorsun ki dediğim dedik havalarına giriyorsun.

Tartışacağım kalibrede değilsin de işte gözüne sokayım dedim şu atılan gol sayılarını. 4 golün 3'ü duran toptan dedi la herif, eskiden duran toptan atamıyoruz diye ağlardı millet şimdi atınca suçlu oldu takım.

ne sallaması ya? kendini ne sanıyosun sen?

bu benim fikrimdir sen degil basbakan gelse kanıtladıgını sansa umrumda olmaz yine olmadıda. senin yazdıgın skorlar umrumda degil. son maclarda sansa bala attıgımız gollerle kazandıgımız macları getirme bana. bjk ts gibi salak takım degil her yerde faul yapacak. TS deplasmanında atılan 4 golün 3'ü duran toptan mac izlemesek yutturacaksın ha.

yine fb macında milyon pozisyona girip kacıran bi takım. aynı sekilde ts macında rezilleri oynayan bi Galatasaray.

sen ise tutmus bana normal sezon maclarını getirmissin. 10 ay once oynanan gençler maçı. istedigim elestiriyi yaparım. playofflarda takım gol atamıyo hani izlemesem yutturacaksın bana

Vallaha ayıp.

bjk macından benim kadar korkan varmı bilmiyorum ama son haftalarda gol atamıyo takım

son maclarda sansa bala attıgımız gollerle kazandıgımız macları getirme bana. .

10 ay once oynanan gençler maçı. istedigim elestiriyi yaparım. playofflarda takım gol atamıyo hani izlemesem yutturacaksın bana

Beşiktaş 0 - Galatasaray 2

Galatasaray 1 - Fenerbahçe 2

Trabzonspor 2 - Galatasaray 4

Galatasaray 0 - Trabzonspor 0

Ne diyeyim daha arkadaş, adamın bir dediği ötekini tutmuyor. Play-off'larda 7 gol atmışız ki, en az bir 7 tane atacak kadar da pozisyona girmişizdir. Fenerbahçe maçında girmedi, Trabzonspor maçında girdi. Trabzonspor maçında girmedi, Beşiktaş maçında girer, bu işin kanunu bu zaten.

Artistsin yemin ediyorum, bu kadar boş konuşamaz adam. Herifin mantığa bak, başbakan kanıtlasa umrunda olmazmış. O zaman sen tartışma kardeş, yaz yorumunu, sana cevap veren versin, sen de umursama. "He tamam" demeyle olmuyor, asıl sen kendini ne sanıyorsun ki dediğim dedik havalarına giriyorsun.

Tartışacağım kalibrede değilsin de işte gözüne sokayım dedim şu atılan gol sayılarını. 4 golün 3'ü duran toptan dedi la herif, eskiden duran toptan atamıyoruz diye ağlardı millet şimdi atınca suçlu oldu takım.

bildiğin eziksin ya, bjk macından korktuğumu soyledim. sen ise saçma sapan bi eleştiri yaptın benim yoruma. ben kimseye yorumumu eleştirmeyin demiyorum ki. ama sende bu var herkesin yorumuna muhalefetsin. birde hadi eleştiri yapıyosun. bak arkadasım son maclarda boyle boyle gol attık bence oyle bi sıkıntımız yok diyebilirdin.

bunu demek yerine her ne kadar bana artist desende artistlik yapan sensin. vah vah öyle mi biz bittik kaçırdık o zaman şeklinde iğneleyici cümleler kurmak yerine bunları yapabilirdin

gelelim senin dediğin probleme. Duran toptan gol atmak çok güzel birşey evet. ama BJK maçı tek bir maç ve belkide bütün sezona eş değer bir maç olacak. son maçlarda tek gol silahımız duran toplar. onun dışında playofflarda eskisi gibi golcü bir takım değiliz. bundaki nedeni neco ve Elmander'in formsuzluğu olarak görüyorum (kendi fikrimdir)

yani kısacası sen zahmet etmissin normal sezon maçlarını koyarak. zaten normal sezonda en ufak şüphem yoktu benim. heleki ts gibi arenada kapanan takımlara çok zorlanıyoruz. örnek verebilirsem, Gençlerbirliği, manisa, antalya, trabzon, fb.

bjk kapanırsa tek çözüm duran top fakat onlarda uzun boylu her duran top gol olacak diye bir kural olmadıgı icin endiselendigimi söylemistim oysaki.

ama sen bunu duran toptan gol attıgımız icin üzüldüğümü sanmıssın. öyle değil yanlıs anlama var ortada. üzülmüyorum ben

. Play-off'larda 7 gol atmışız ki, en az bir 7 tane atacak kadar da pozisyona girmişizdir.

sorunda orda zaten, benim demek istediğim pozisyon var gol yok. bjk macının fb macı olmasından korkuyorum ne var bunda?

Sonuçta derbi maça çıkıyoruz.Tabiki korkacağız.Bkj,fb,ts maçları ne zaman kolay geçtiki :) Hagiler ,Hakanlar,Arifler varkende yenilmedikmi? O maçlarda da çok galibiyet aldık,yenildik .. üstelik çok posizyona girerek? Onlardamı kötüydü? Futbolun doğası bu.Messinin , Ronaldonun penaltı kaçırabildiği bir futbol hemde :)

Son haftalarda gol atamıyoruz cümlesi problemdir, o cümleyi kuran adama iğneleyici cevap veririm ben. Son haftalar dediğin son 3 hafta ve biz bu 3 haftada 7 gol atmışız. Necati'nin Trabzonspor maçında kaçırdıkları formsuzluk değil, onun sorumsuzluğudur.

Elmander desen Fenerbahçe maçında sadece bir pozisyonu var, başka da pozisyonunu hatırlamıyorum, genelde Necati giriyor pozisyonlara. Buradaki problem formsuzlukları olsa zaten hücum hattında sıfır performansla oynarız. Sadece şuursuzca hareket ediliyor ve bunu da sadece Necati yapıyor. Çünkü hücum hattında genel olarak performansları iyi, girdiğimiz pozisyonların çoğunda ikisinin katkısı büyük, şutu kendileri de çekse başkaları da çekse.

Şimdi gelelim gol atma derdimize, Trabzonspor maçı tamamen takımca kötüydük, diğer 3 maçta iyiydik. Takımca kötü olacağımız bir maç olması normal, Fenerbahçe'ye 30 şut attıktan sonra ertesi hafta çok iyi bir oyunla Trabzonspor'a 4 atmak kolay bir fizik gücüyle açıklanamaz. Takımın yorgun olması da Çarşamba günü sahaya net yansıdı. Bu işin özeti bu.

Bizim genelde 2 maç üst üste gol atamadığımız veya 2 maç üst üste kaybettiğimiz bir dönem hatırlamıyorum, sanırım ligin ikinci yarısında Bursapor-Antalyaspor maçları peş peşe puan kaybedilmişti -ki 2 maç da hakkımızdı ama olmadı. Çarşamba günü oynanan oyun üzerinden koca sezonun en önemli maçı dediğin maçta bir takımı eleştireceksen koca sezonu hiçe saymış olursun. Özetle gol sıkıntısı yaşamıyoruz, Necati'nin laubali tavrı biraz ciddiyete döndüğü an kaleye giren topa bile dokunup golü kendine yazdırıyor, dönmediğinde ise boş kalede kaleciye nişanlıyor, hepsi bu.

yani kısacası sen zahmet etmissin normal sezon maçlarını koyarak. zaten normal sezonda en ufak şüphem yoktu benim. heleki ts gibi arenada kapanan takımlara çok zorlanıyoruz. örnek verebilirsem, Gençlerbirliği, manisa, antalya, trabzon, fb.

Bunun da pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum, aksine TT Arena'da kapanan takımlara daha rahat pozisyon buluyoruz, Trabzonspor 2 maçta da bize karşı kapanmadı, aksine orta sahayı ele geçirdi, biz bu takımlara karşı zorlanıyoruz. Antalya maçında verilmeyen onca penaltı var, bunların her biri pozisyon -ki bunlar haricinde de bir-iki fırsat yakaladık.

Gençlerbirliği ve Manisa maçları da Antalya maçına benzer maçlar, pozisyon bulma sıkıntımız yoktu ve bu 2 maçın da psikolojik havası bütün diğer maçlara göre biraz daha farklıydı. Birinde devre arası tatili gelirken peş peşe kazanılmış maçların rahatlığı, ötekinde derbi öncesi psikolojik baskı. O maçta onca sınırda oyuncumuz varken de mükemmel oyun oynamamız beklenemezdi.

Son haftalarda gol atamıyoruz cümlesi problemdir, o cümleyi kuran adama iğneleyici cevap veririm ben. Son haftalar dediğin son 3 hafta ve biz bu 3 haftada 7 gol atmışız. Necati'nin Trabzonspor maçında kaçırdıkları formsuzluk değil, onun sorumsuzluğudur.

Elmander desen Fenerbahçe maçında sadece bir pozisyonu var, başka da pozisyonunu hatırlamıyorum, genelde Necati giriyor pozisyonlara. Buradaki problem formsuzlukları olsa zaten hücum attı sıfır performansla oynarız. Sadece şuursuzca hareket ediliyor ve bunu da sadece Necati yapıyor. Çünkü hücum hattında genel olarak performansları iyi, girdiğimiz pozisyonların çoğunda ikisinin katkısı büyük, şutu kendileri de çekse başkaları da çekse.

Şimdi gelelim gol atma derdimize, Trabzonspor maçı tamamen takımca kötüydük, diğer 3 maçta iyiydik. Takımca kötü olacağımız bir maç olması normal, Fenerbahçe'ye 30 şut attıktan sonra ertesi hafta çok iyi bir oyunla Trabzonspor'a 4 atmak kolay bir fizik gücüyle açıklanamaz. Takımın yorgun olması da Çarşamba günü sahaya net yansıdı. Bu işin özeti bu.

Bizim genelde 2 maç üst üste gol atamadığımız veya 2 maç üst üste kaybettiğimiz bir dönem hatırlamıyorum, sanırım ligin ikinci yarısında Bursapor-Antalyaspor maçları peş peşe puan kaybedilmişti -ki 2 maç da hakkımızdı ama olmadı. Çarşamba günü oynanan oyun üzerinden koca sezonun en önemli maçı dediğin maçta bir takımı eleştireceksen koca sezonu hiçe saymış olursun. Özetle gol sıkıntısı yaşamıyoruz, Necati'nin laubali tavrı biraz ciddiyete döndüğü an kaleye giren topa bile dokunup golü kendine yazdırıyor, dönmediğinde ise boş kalede kaleciye nişanlıyor, hepsi bu.

aynı sorunu konusuyoruz zaten. bana göre bu NECO ve Elmander'in sorunudur. bunlarda takımın forvetleri oldugu icin ben kendim bunu takım son haftalarda gol atamıyor. daha doğrusu gol atmakta zorlanıyor, eski formunda değil şeklinde yorumladım. sen ise necatinin laubali tavrı, kaleciye nişanlaması vs vs şeklinde yorumlamışsın. zaten neco bunu yaptığı için gol atma sorunu var. eğer laubali olmasa gol atacak.

her neyse ben senin mesajındaki yorumlara tam olarak katılmasamda saygı duyuyorum. adını laubalilikmi koyarsınız yoksa son vurustaki beceriksizlik mi bilmiyorum ama karsıda kapanan takım oldum mu zor zoruna kazanıyoruz. hepsi buydu mesajdakilerin

Bunun da pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum, aksine TT Arena'da kapanan takımlara daha rahat pozisyon buluyoruz, Trabzonspor 2 maçta da bize karşı kapanmadı, aksine orta sahayı ele geçirdi, biz bu takımlara karşı zorlanıyoruz. Antalya maçında verilmeyen onca penaltı var, bunların her biri pozisyon -ki bunlar haricinde de bir-iki fırsat yakaladık.

Gençlerbirliği ve Manisa maçları da Antalya maçına benzer maçlar, pozisyon bulma sıkıntımız yoktu ve bu 2 maçın da psikolojik havası bütün diğer maçlara göre biraz daha farklıydı. Birinde devre arası tatili gelirken peş peşe kazanılmış maçların rahatlığı, ötekinde derbi öncesi psikolojik baskı. O maçta onca sınırda oyuncumuz varken de mükemmel oyun oynamamız beklenemezdi.

yok yok pozisyon bulmada sorun yok zaten. kapanan takımlara rahat pozisyon buluyoruz şüphesiz. tek pozisyon bulamadığımız maç sanırım es es deplasmanıydı onda da iki takım ve zemin kötüydü. dediğim gibi sorun pozisyon değil. top kale cizgisine 10 cm uzakta olsa bile kaçırma huyumuz var. sadece bunu kastettim.

elmander en sevdiğim oyuncular arasında yer alıyo takımda. doğal olarak o gol atamayınca bende üzülüyorum. tabi biraz duygusal olarak (çünkü fransadayken beğeniyodum ben elmanderi) sakatlandığından bu yana formsuz. aslında birazda vurusları son maçlarda iyi değil. hani o normal sezonda koseye yerden sert bi sekilde vuruyodu ya o sutlardan bahsediyorum

Ben de diyorum ki bir forvetin formsuz olması pozisyona girememesiyle açıklanır, bu da özellikle bizim takımda daha keskin bir gerçek. Adamlar formsuz olsa zaten ne pozisyon buluruz, ne de hücumda 2 pas yaparız. Bunları yaparken gol pozisyonlarını gole çeviremiyorlarsa -ki dediğim gibi bunu bir tek Necati yapıyor, orada sorumsuzluk vardır. Necati'nin son 3 maçta kaçırdığı gollere bakın, ne kadar sorumsuzca ve vurdumduymaz hareket ediyor göreceksiniz.

zaten dedim ya adını siz koyun formsuzluk, sorumsuzluk her neyse ondan işte. kastettiğimiz şey aynı ama söylenişi farklı. onun dışında da ben Necati-Elmander ikilisini benimseyemedim yani hoşuma gitmiyor. başarılı olur ya da olmaz orasına bişey demicem.

Karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda ekranı yumruklayasım geldi. O pozisyon kaçmayacaktı.

O golü atsan on numara olacaktı.

golcü diye aldik ön libero cikti hesabi. bir forvetin son vurusu hicmi olmaz..

Kanatlar olmayınca sürekli göbekten delmeye çalışıyoruz böyle olunca rakib defansın dengesini bozamıyoruz.Forvetlerimiz de pozisyon bulamıyor yada çok az buluyor böyle oluncada kaçıran goller göze çok batıyor.

Bence en büyük hata kazımın gitmesi gibi duruyor, iyi kötü sağdan top götürüp süpriz asist ve goller atıyordu.

Fatih hocanın son maçda şu kanatları biraz işlemesi gerekiyor, yoksa feneri göbekten delemeyiz.

Geri
Üst Alt