Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Oyundan erken çıkarıldı maç garanti diye Baros'a giden her top duvara çarpar gibi geri döndü.

Forvet harici her şeyi yapıyor adam.

Seneye Elmander'i takımda istemiyorum artık. Burak + bitirici bi forvet istiyorum. Gol atan forvet istiyorum.

Çok yoruldu bu sene son vuruşları bile düzgün yapamıyor umarım haftaya kadıköyde bozar bu sessizliğini

Kacirdigi gol disinda gayet iyi oynadi. Oyundan cikana kadar BJK yari sahayi zar zor geciyordu, Baros'la da beraber cok iyi uyum icindeydiler. Gelecek hafta yine bu ikili sahada olmali.

Çıkmasa kazanmıştık, kesin ve net.

Ibrahimovicle o kadar yanyana oynadi, ama teketek kaldiginda toplara plase vurmayi ogrenememis

Takimda en cok yorulan adam bu sene.Her macda en az 13 km kosan,her macda 90 dkk heryerde basan,90 dkk pres yapan,tek basina rakibler bozan oyuncu.

Bunuda 40 hafta boyunca yapinca,bi de haftada 2-3 mac yapinca,insan yorulur.

dayan elmander,bi mac kaldi.o maci yeterki kayip etmeyin.

hiç mi şut çalışmiyor bu adam. bi kaç maçtır berbat gerçekten.

Gol ortalaması aldığımız zamanda belliydi. Sakatlık sonrası formunda düşüş de yaşadı diye yerden yere vurmaya gerek yok.

Allah askina gol atmayan forvet diyorsunuz Besiktasi 3-2 yendigimiz macta o bizi kurtardi Kadikoyde 2-1'i atmasaydi belkide o gun berabere kalmazdik adam her maçta takimin en fazla kosani oluyor adam hem defansta hem orta sahada hem forvette belkimde takimda en çok emek sarf eden adam.. son haftalardir performansi dusuk olabilir ama butun takimin performansi dusuk buna katlanin artik ona buna sallamayi birakalim. Bu takimin bu sezon oynadigi futbolu unutmiyalim lutfen su play-off saçmaligi yuzunden. Gönüllerde sampiyon CIMBOM.

Belli ki bu Play off ile beraber fiziksel olarak oldukça yıpranmış vaziyette. Mental olarak da zor maçlar olduğundan ve Elmander'in fiziksel yapısı,bu kadar maç trafiğini falan kaldırmakta zorluk çektiriyor. Normal karşılıyorum durumu çünkü normal sezonda neredeyse sırtında taşıdı takımı. İnsan vücudu da biryere kadar.

ben severim elmanderi

ama takımdaki 3 forvetinde karşı karşıya pozisyonları calısması lazım

3 forvettinde son vuruşları leşş

Önümüzdeki sezon da çift forvetli sisteme devam edeceksek eğer Elmander yine kilit oyuncumuz olur. Şu sıralarsa formsuz, play off'lara pek iyi hazırlanamamış belli ki.

seneye genç,atik ve hızlı bir forvet şart

reisin kendine gelmesi lazim. Kadikoyde sampiyonlugu getirecegi golu atacak insallah...

Bitmek bilmeyen mücadelenle, savaşçılığınla, yüreğinle oyna Elmander sana güvenimiz tam. Oyundan çıkmaması gerek kesinlikle.

Geri
Üst Alt