Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Galatasaray'li bir futbolculari elestirmek yasak, bunu bilmelisin, bu yüzden hep olumlu konus, gercek olsa bile suclu sen olursun.

Objektif bakamiyor bir cok kisi olaya.

Yahu bana karşı çıkanların çoğu ergen. Bildiklerinden yazmıyorlar. Adam yazmış ''Elmander'e laf atan görem ...'' bunu yazmak forumda serbest Elmander pozisyona giremiyor demek yasak.

Kendi kendilerine çabalayıp dursunlar. Okulları açılıyor. Çok görmemek lazım.

Yahu tamam mustafa uzatma işte.. Anladık ne düşündüğünü elmander hakkında.. Bu sayfada mümkünse elmander hakkında konuşmak istiyoruz, izin verirsen..

Yahu tamam mustafa uzatma işte.. Anladık ne düşündüğünü elmander hakkında.. Bu sayfada mümkünse elmander hakkında konuşmak istiyoruz, izin verirsen..

Ben ne konuşuyorum ?

Adam forvet ben pozisyona giremiyor diyorum siz sövüyorsunuz.

Hadi açıkla aksini ben haksız çıkıyım.

Ben Elmander'i severm, ama Burak'i bir süre tercih ederim veya Umut'u kesmek zorunda kalirim. Istedigin kadar pres yap, bir forvet olarak ayagina geldigini atamiyorsan yanarsin, ah vah dersin sonra. Canini yakarlar CL'de. Insallah Elmander bu konuda kendisini gelistirir.

Ayrıca şunu da belirtmeliyim. Kötü futbolcu demiyorum.

Büyük maçlarda bize katkısı göz ardı edilmez. Ama skorer olarak leş.

Anadolu maçlarında deli ediyor bu beni. Oynasın Manu maçında o maçta zaten pozisyona zor gireriz Elmander'in tecrübesine ihtiyacımız olur.

Ben ne konuşuyorum ?

Adam forvet ben pozisyona giremiyor diyorum siz sövüyorsunuz.

Hadi açıkla aksini ben haksız çıkıyım.

Ne tür bi açıklama beklediğini bile anlatamıyorsun. Elmander dün bi pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kaldı attı, Bi tane müsait pozisyonda ceza sahası dışında az farkla auta attı.

İlk golü attıktan sonra zaten takım olarak geriye çekildik, öyle bi konuşuyorsun ki sanki yarı sahalarına mahkum ettik, elmander 30 pozisyon buldu bi tanesini atmış gibi..

Dün burak 5 tane pozisyon bulduysa bi tanesini attı. Bu durum burak'a saymamızı mı gerektirir yani? Ki burak'ta net pozisyonlar kaçırdı, ama önemli olan kaçırırken de bi kaç tane atabilmek.. Hepsini atan zaten messi, ronaldo olur.

Elmander çok formda değil bu gerçek, ama senin buraya gelip adama sayacak kadar da kötü değil. Oyununu beğenmiyorum, sevmiyorum dersen kimse sana karışmaz ama gelip çirklinleştiriyor, defolup gitsin dersen tepki yersin, çünkü senin eleştirdiğin adam dün takıma katkı vermiş, skor yapmış, neden yerin dibine sokacakmışız?

Tartışırken birbirinize karşı saygılı olun lütfen. Saygı çerçevesini aşanı da raporlayın.

Ayrıca şunu da belirtmeliyim. Kötü futbolcu demiyorum.

Büyük maçlarda bize katkısı göz ardı edilmez. Ama skorer olarak leş.

Anadolu maçlarında deli ediyor bu beni. Oynasın Manu maçında o maçta zaten pozisyona zor gireriz Elmander'in tecrübesine ihtiyacımız olur.

Bunları söylemek ayrı, oyunu çirkinleştiriyor demek ayrı. Bana göre bitiriciliği o kadar kötü değil ama dediğin gibi az pozisyon giriyor. Mesela Burak 10 tane giriyorsa 1 atıyor. Elmander 3 giriyorsa 1 atıyor. Ama maç başına pozisyona girme sayısında Burak Elmander'in 2 katıdır.

Mesela ben de Burak'a ısınamıyorum. Oyunculuğu anlamında değil de başka yönlerden. Hatta Fener'de Burak oynasa burada bazı hareketlerine nefret kusulur. Ama eleştirinin doğru yapılması ve her hafta iyi de kötü de oynasa adamın üstüne oynamanın bir anlamı yok.

bizim oyun yapımızda bu tarz bi santrafora her zaman ihtiyaç var çünkü öyle oynamaya alıştık. hakan şükürden kalma bi alışkanlık. fizik gücü yüksek, hücum pres anlayışı olan, sırtı dönük oynayabilen, hava toplarında etkili... bizim takımın genlerine işledi artık bu olay

Mustafa konunun içine etmişsin kusura bakma.

Biri "Elmander 'e laf edin de göreyim" demiş biri, sen de "buna da ceza vermezseniz yazıklar olsun" diye raporlamışsın. Bu üslupla açtığın ticketlera bakmayacağız bundan sonra. Ceza nedir küfürdür, yasa kanun yada etik ihlalidir. Bunda ne var? Neden ceza alsın? Almazsa neden bize yazıklar olsun?

Biz polemik konusu oluşturabilecek mesajlara da moderasyon uyguluyoruz ama bu konuda böyle bir mesaj varsa bu senin mesajın, başkası değil.

Konu dışında kalman konunun devamı açısından en sağlıklısı. Bir arkadaşım bunu da organize edecektir.

Bu sene geçen seneyi aratıyo bana çok tutuk geliyo Antalya maçı dahil.

Orta sahadaki üstünlüğü ele geçirmek demek maçın ibresinin bize dönmesi demek ve bu Elmander ve Umut ile daha kolay olacaktır.

O ne güzel ayak iciydi öyle işte böyle reiz bunları yapabilirsin Keske tulusdan sonra direk bize gelseydin ah ahh:tiphat:

Elmander tam performans ile oynadıktan sonra,yıkamayacagımız savunma yok ama henüz tam performansına ulaşmadı,şu anda geçen senenin biraz uzağında..

yarın m.united savunmasına karşı elmander belkide takımın en önemli oyuncusu konumunda, premier leagu tecrübesiyle! bir ingiliz takımına karşı nasıl oynanması gerktiğini göstericek yarın ona umutla birlikte çok iş düşüyor.ben açıkçası ortasahaya çok yakın oynamasını bekliyorum bir forvet gibi değil! ileri geri çok çalışıcak m.unitedede yormak için! son olarak burda boş boş konuşup onu eleştirenler cidden futbolu bilmiyor.

Elmander'in golü var.

890025-14916109-640-360.jpg

Geri
Üst Alt