Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Yarın en iyi performansı senden bekliyorum reis :yenieek:

yarin büyük ihtimal 11 de baslicak, umarin mac bitince burak ilk 11 de olmaliydi demek zorunda kalmam

atak yapicak, üstümüze gelecek bir manunun defansina burak lazim bence

ama bakalim yarin elmander ne yapicak

gol mol atmasini beklemiyorum, sadece burak girene kadar macin 0-0 yada herturlu berabere gitmesini istiyorum, en azindna beraberlik olsun yani, geriye düsmüs olmiylaim elmander cikip, burak girerken.

Yarın rakip defansı Umutla birlikte bezdirdikten sonra yerini Burağa bırakmasını bekliyorum.

Oyuna sadece koşmak, sağlıklı bir yaşam sürdürmek için girmiş gibiydin. Çok kötüydün çok..

Her forvet oyuncusunun başına gelen en kötü şey geliyor yavaş yavaş. Yaş geliyor ne yazık ki yaş. Ronaldo'yu bile bertaraf etti +30 olmak.

ya abi , adam kostu mu ki?

kosmaz dedigimiz buraki hep baski yaparken gördüm ekran basinda, elmanderi sadece van persiye kart verildigi pozisyonda gördüm..

elmanderi bayadir elestiriyorum, formsuz , yerine burak oynatilmali diyorum

ama bu kadarinida beklemiyordum su macta, bus ezonkü en rezil macini oynadi

oysa elmander buyuk maclari sever, buyuk maclarda cosardi.

gercekten düsüsü inanilmaz

liverpoola o golü atan, kayseriye karsi hasta hasta döktüren, ts deplasmaninda top class forvet gibi oynayan elmander play offlardan beri rezil oyniyor.

hem milli takimda, hem bizde.

böyle ani düsüs yasayan topculari anlamiyorum ben

ne oldu sana reis nazar mı değdirdiler. kafan mı karışık yoksa sakatlıkmık mı var nerde geçen seneki golmander nerde bu seneki elmander.

fizik olarak sanki meloyla aynı sanki sezon başı kampı geçirmemiş gibi...

bir gariplik var ama bakalım bizim elmander bu olmaz!!!

toparlan reis özüne dön!

Elmander'i ilk kez bu kadar kötü gördüm.Adını çok az duydum.Tamam gol kaçırırdı gol atamazsa bile takımın en faydalı oyuncusuydu koştuğu mesafe kadar.Ama bugün beni çok şaşırttı.Bugün yaptığı tek şey beklenmedik anda yaptığı gol vuruşlarını izleyememenin verdiği bir buruklukdu sadece.

dün takımın en iyilerindendi oyuna girdikten sora m.united nasıl baskı yedi ortasahada bir çok top kaptık! elmander takımın olmassa olmazıdır. ilk 11 de başlasayadı o golu yicemizide açıkçası düşünmuyorum.

ELmander zaten ligde de en fazla 60-65 dk oynuyodu dün ekstra bi durum oldu

Elmander oyuna girdiği andan itibaren ileride presi hiç bırakmadı Burak'ta öyle rakibi hata yapmaya zorladılar ikisi de uzun boylu şişirilen toplarda kafaya çıktılar zorladılar rakibi. Toplu oyunda pek etkili olamadı evet ama Manu savunması alan daraltma konusunda çok iyiydi.

Ligin 4.haftası ilk şampiyonlar ligi maçı ve Elmanderin miladı doluyor mu şimdi.Yapmayın arkadaşlar geçen sene bizim en iyilerimizdendi.Her zaman ilk 11 olmasada bize katkı sağlıyacağından eminim.Ligde 2 golü olduğunu unutmayalım attığı gollerde hep ilk goller ne kadar zor olduğu unutuluyor.

hani ben bu adami elestiriyorumya son zamanlarda ve hani bazi arkadaslar hala bu adam ilk 11 vazgecilmezi diyorlar, sirf bunu ve meloyu izlemek icin su anda macin tekrarini bulup, maci tekrar izliyorum...

acaba ben gercekten elmandere takmismiyim farketmeden diye kendimi kontrol etmek icin izliyorum.

dk oldu 31:

elmander 2 tane atagimizin icine ediyor, yakaladigimiz en iyi ataklardan ikisi su anda.

birinde melo ilk defa olumlu bir hareket yapiyor, elmandere veriyor topu, bosa kaciyor, elmandere gösteriyor kendini, bagiriyor, elmander hic kafasini kaldirmiyor, pozisyon kayboluyor, korner oldu galiba. Kaldirsa meloya dogru, gol pozisyonu olabilir.

Ikinci pozisyonda hamit getiriyor, elmandere veriyor, inanilmaz komik bir sekilde rakibe veriyor elmander, yahu inanilir gibi degil.

manchestere karsi oyniyorsun, böyle ataklari az yakalarsin, yakaladigin zaman böyle umursamaz bir sekilde kaybedilen toplara kafayi yiyorum.

iyi bir forvet olsa, az cok teknik, oyun görüsü olan herhangi bir forvet olsa o 2 pozisyonda, büyük bir tehlike yaraticagiz manunun kalesinde ama yok.

kosuyor, kosuyor diye oynatirsan bunlari böyle kabul etmek zorund akalicaksin iste.

manu bu, bir super lig takimi degil.

ciktigin her atagi, yakaladigin her pozisyonu degerlendirmeye bakicaksin, bunlari manuya karsi cok bulamicaksin cunku.

sanki kasimpasa karsi oyniyormusuz gibi 2 pozisyonun icine ediyor elmander.

ha, sadece elmander mi diceksiniz, hayir, burakta yapti su 30 dk ya kadar 2-3 tane pas hatasi, yanlis tercih.

ama elmanderin yok ettigi iki atak yakaladigimiz en iyi 3-4 ataklardan ikisi su ana kadar, 31. dakkaya kadar yani.

iste bu kücük ama cok önemli detaylar yuzunden yilardir avrupada birsey yapamiyoruz.

bizimyerimize bir ukrayna, bir rusya takimi olsa dün manuya karsi, o 30 dk icinde gol atmisti, yada en azindan kaleciyi daha cok zorlamisti, kaleyi bulmustu.

biz ama kalenin önüne kadar gelip, ordaki becereksizlik mi, dikatsizlik mi, ne ise artik, bu yuzden manuyu zorlayamamisiz tam olarak...

hani ben bu adami elestiriyorumya son zamanlarda ve hani bazi arkadaslar hala bu adam ilk 11 vazgecilmezi diyorlar, sirf bunu ve meloyu izlemek icin su anda macin tekrarini bulup, maci tekrar izliyorum...

acaba ben gercekten elmandere takmismiyim farketmeden diye kendimi kontrol etmek icin izliyorum.

dk oldu 31:

elmander 2 tane atagimizin icine ediyor, yakaladigimiz en iyi ataklardan ikisi su anda.

birinde melo ilk defa olumlu bir hareket yapiyor, elmandere veriyor topu, bosa kaciyor, elmandere gösteriyor kendini, bagiriyor, elmander hic kafasini kaldirmiyor, pozisyon kayboluyor, korner oldu galiba. Kaldirsa meloya dogru, gol pozisyonu olabilir.

Ikinci pozisyonda hamit getiriyor, elmandere veriyor, inanilmaz komik bir sekilde rakibe veriyor elmander, yahu inanilir gibi degil.

manchestere karsi oyniyorsun, böyle ataklari az yakalarsin, yakaladigin zaman böyle umursamaz bir sekilde kaybedilen toplara kafayi yiyorum.

iyi bir forvet olsa, az cok teknik, oyun görüsü olan herhangi bir forvet olsa o 2 pozisyonda, büyük bir tehlike yaraticagiz manunun kalesinde ama yok.

kosuyor, kosuyor diye oynatirsan bunlari böyle kabul etmek zorund akalicaksin iste.

manu bu, bir super lig takimi degil.

ciktigin her atagi, yakaladigin her pozisyonu degerlendirmeye bakicaksin, bunlari manuya karsi cok bulamicaksin cunku.

sanki kasimpasa karsi oyniyormusuz gibi 2 pozisyonun icine ediyor elmander.

ha, sadece elmander mi diceksiniz, hayir, burakta yapti su 30 dk ya kadar 2-3 tane pas hatasi, yanlis tercih.

ama elmanderin yok ettigi iki atak yakaladigimiz en iyi 3-4 ataklardan ikisi su ana kadar, 31. dakkaya kadar yani.

iste bu kücük ama cok önemli detaylar yuzunden yilardir avrupada birsey yapamiyoruz.

bizimyerimize bir ukrayna, bir rusya takimi olsa dün manuya karsi, o 30 dk icinde gol atmisti, yada en azindan kaleciyi daha cok zorlamisti, kaleyi bulmustu.

biz ama kalenin önüne kadar gelip, ordaki becereksizlik mi, dikatsizlik mi, ne ise artik, bu yuzden manuyu zorlayamamisiz tam olarak...
kusura bakma salman ama sende elmander takıntısı var! yazdıklarını okudum sırf kendi egonu tatmin etmek için yazmışın! eminimki 1 kere bile elmanderi canlı çıplak gözle izlememişimdir. fatih terim hiç birşeyi bilmiyor herşeyi sen biliyorsun tek tek anlatmışın çok aydınlattın bizi meğerse bizi kandırmışlar elimizde bir kazma varmış!

Geri
Üst Alt