Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

şu adama bende üzülüyorum sahada çırpınıyor duruyor. şimdi sakatlandı umutlarım yarıya indi. umarım bişeyi yoktur.

ama gerçektende olacak iş değil 5 aydır yağmur yağmıyor,bu gece tam kazanmamız gereken akşamda saha göl gibi oldu top sürülmüyor,gitmiyor çok büyük şanssızlık maalesef:sad007:

Hacı iyi topçusun,kötü topçusun o ayrı bir konu da neden her maç sakatlanıp çıkıyorsun?

Çıkmasaydı daha iyi olacaktı ne yazık ki sakatlandı. Umarım ciddi bir sakatlığı yoktur.

Sakatlanmasa mac bizimdi.

sakatlanması kötü oldu nedir durumu bilgi var mı ?

Tam bu zeminin adamıydı ve de çok iyi gidiyordu çok kötü oldu :( Durumu nedir acaba

Bağlar falan kopmamıştır inşallah ona benzer bir işaret yansıdı kenardayken.

Eliyle koptu der gibi birşeyler anlatıyordu kenarda.Sorun büyük olabilir.

Her ne kadar beğenmesemde cok üzüldüm Elmander için. Tam formunu yükseltiyordu sakatlandı :(

Umarım ciddi değildir ama ciddi gibi geldi bana. :sad007: Kötü de oynasa yanında iyi bir golcü olunca çok sağlam oynuyor. Kötü oldu bu bizim için.

banada ciddi gibi geldi

elmander yokken en azindan 4-3-3 denesek artik, umut sahada var mi yok mu belli degil

sezonu kapattı sanki bittik biz.

Takımdaki en büyük futbolcu. Ah Elmander ah, şu an olabilecek her şeyden daha çok üzülürüm senin bu takımdan uzak kalmandan -ki büyük ihtimal öyle-

Geri
Üst Alt