Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Emekli edelim, Taffo gibi kenarda dursun...

Geçen sezon bir ara yardırıyordu keşke ô performansını tekrar gösterebilse. Zaman ve sabır lazım. Elmander kendine gelene kadar tek forvet oynamak en mantıklısı.

Profesyonel onu anlatan kelime bu.Ama sakatlık, yorgunluk, geçen senenin orta sahasının olmaması, forvetteki alternatif farklılığı, geçen seneki düzen, oturmuş sistemin olmayışı, indiripde gol attıracağı adamın olmayışı velhasıl Elmander geçen seneki haliyle bile oynasa pek farklı olmaz kanaatindeyim.Sadece bu sezon çok göze batıyor katkısız oluşu.Ama şunu da eklemeden geçmeyelim, video derlemesi yapan arkadaşlar geçen seneden beri Elmanderin oynadığı maçları incelerse şunu göreceklerdir ; vuramadığı şut sayısı vurduğundan daha fazla.Elmander bu.Eleştirmiyorum ben.

Dün onların yarı sahasında faul almak için kendisini attı bir şey yok, Burak yılmaz atınca auvvvv.

Dün Burak'ın topuk pasını direk vursa goldü.

o da takımın haline uyum sağlıyor sağolsun, geçen seneki elmander yok

Kusura bakmayın ama yeteneksizlik konusunda Umut´la yarışıyor.Mücadele ediyor,güreşiyor ama kalite yok,bireysel beceri yok adamda.

Bence Elmander artık toparlayamaz kendini. Umut'un bonservisini almayalım, Elmander'i de gönderelim.

Kusura bakmayın ama yeteneksizlik konusunda Umut´la yarışıyor.Mücadele ediyor,güreşiyor ama kalite yok,bireysel beceri yok adamda.

Ya ne diyosun allasen adam ayağında top tutabiliyor en azından geçen seneki Elmander'i bilmiyoruz sanki umut her zaman saçma sapan bi adamdı.

Ya ne diyosun allasen adam ayağında top tutabiliyor en azından geçen seneki Elmander'i bilmiyoruz sanki umut her zaman saçma sapan bi adamdı.

Geçen seneki gibi dayanıklı değil maalesef. Onun dışında Umut'la kıyaslanmaz zaten bence de ona katılıyorum.

Bence Elmander artık toparlayamaz kendini. Umut'un bonservisini almayalım, Elmander'i de gönderelim.

iki forvet göndereceksinde kim gelecek aga? elmandere meloya tanilan toparlanma süresi tanilmali.. elmander kac sakatlik yasadi ondan formsuz.. melo yattigindan öyle.. elmander iyilesecektir :yenieek:

Tamam Umut konusunda abarttım ama yetenek olarak Elmander sınırlı bu bir gerçek çok sevsemde.Kuyt´ı da bireysel olarak hiç beğenmem ama adam biraz kalite kokan işler yapıyor ara sıra.Hücum oyuncusundan beklenen oyuna kalite katmasıdır.

Kuyt çok mu yetenekli adam allasen? Elmander'in geçen seneki katkısının yarısını veremez fenere.

iki forvet göndereceksinde kim gelecek aga? elmandere meloya tanilan toparlanma süresi tanilmali.. elmander kac sakatlik yasadi ondan formsuz.. melo yattigindan öyle.. elmander iyilesecektir :yenieek:

Benim demek istediğim artık Elmander sık sakatlanıyor. O yüzden toparlanamaz diyorum bence. İyileşse bile artık tekrar sakatlanacakmış gibi bir hali var sahada.

"fenerbahçe maçı, sakatlık sonrası? üzgündüm, çok üzgündüm. soyunma odasında ağlıyordum, kendimi tutamıyordum. düşünsenize, bütün bir sezon bunun için yaşamışsınız. tüm çalışmalarınızı orada olmak için yapmışsınız. sezonun kararının verileceği bir maça çıkıyorsunuz. ya şampiyon olacaksınız ya da olamayacaksınız. takımınıza yardım edebilmek istiyorsunuz. kenara gelmek zorunda kaldığımda takımımı yalnız bıraktığımı düşündüm.

son maçtan bir gün önce? öylesine duygusal bir ortam vardı ki... otobüste cam kenarında oturuyordum. dışarıda olup biteni rahatlıkla görebilme imkânım vardı. oturdum, otobüsün etrafındaki kalabalıktan birine gözüm takıldı. hıçkırarak ağlıyor, dua ediyordu. onu görünce maçın, şampiyonluğun o insanlar için ne büyük anlam taşıdığını daha iyi anladım. o resim hâlâ aklımdan çıkmıyor. belki benim yaşlarımda, 30'larında bir adam... ağlıyordu, kazanmamız için tanrı'ya yalvarıyordu."

GS dergisi

gözlerim yaşardı la

Geri
Üst Alt