selim baran yavuz
Kırmızı Üye
- 24 Kasım 2008
- 1.902
- 0
- 1.306
Cevap: #9 Johan Elmander
Ben Elmander'in gol atma becerisinin üst düzeyde olmasına dikkat çekmek için Golmander kelimesini kullanmadım.Takıma önemli bir katkısı olduğundan, gönülden desteklediğimden ve o gözle görmek istediğim için birçok taraftarımızın hoşuna giden bir deyimle bu ifadeyi kullandım.
Herşeye rasyonel bir gözle (!) bakmaya çalışan renktaşım seni Muslera'nın ekstra kurtarış yapmıyor deyimiyle hafızama kazımıştım.O günden itibaren yorumların beni gerçekten eğlendiriyor
Kusurabakma...
Bir de benim sarfettiğim yorumlara karşılık vererek "saçma" veya ona karşılık gelecek bu tarz nahoş kelimeleri senden kullanmamanı talep ediyorum.Lütfen eleştirirken veya karşılık verirken sağduyulu ol...
İyi bir oyuncu olarak görmek kişisel bir görüştür de,golmander demek biraz saçma kaçmıyor mu?![]()
Ben Elmander'in gol atma becerisinin üst düzeyde olmasına dikkat çekmek için Golmander kelimesini kullanmadım.Takıma önemli bir katkısı olduğundan, gönülden desteklediğimden ve o gözle görmek istediğim için birçok taraftarımızın hoşuna giden bir deyimle bu ifadeyi kullandım.
Herşeye rasyonel bir gözle (!) bakmaya çalışan renktaşım seni Muslera'nın ekstra kurtarış yapmıyor deyimiyle hafızama kazımıştım.O günden itibaren yorumların beni gerçekten eğlendiriyor
Kusurabakma... Bir de benim sarfettiğim yorumlara karşılık vererek "saçma" veya ona karşılık gelecek bu tarz nahoş kelimeleri senden kullanmamanı talep ediyorum.Lütfen eleştirirken veya karşılık verirken sağduyulu ol...