Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

İyi bir oyuncu olarak görmek kişisel bir görüştür de,golmander demek biraz saçma kaçmıyor mu? :o

Ben Elmander'in gol atma becerisinin üst düzeyde olmasına dikkat çekmek için Golmander kelimesini kullanmadım.Takıma önemli bir katkısı olduğundan, gönülden desteklediğimden ve o gözle görmek istediğim için birçok taraftarımızın hoşuna giden bir deyimle bu ifadeyi kullandım.

Herşeye rasyonel bir gözle (!) bakmaya çalışan renktaşım seni Muslera'nın ekstra kurtarış yapmıyor deyimiyle hafızama kazımıştım.O günden itibaren yorumların beni gerçekten eğlendiriyor:asd:Kusurabakma...

Bir de benim sarfettiğim yorumlara karşılık vererek "saçma" veya ona karşılık gelecek bu tarz nahoş kelimeleri senden kullanmamanı talep ediyorum.Lütfen eleştirirken veya karşılık verirken sağduyulu ol...

Real macinda kesinlikle yedeklerin arasinda olmali.Tam ihtiyacimiz adam olabilir bu macta.

Düşünsene geçen seneki formlarıyla Elmander ve Ujfalusi Madrid maçında sahada. Çıldırırsın..

Ben Elmander'in gol atma becerisinin üst düzeyde olmasına dikkat çekmek için Golmander kelimesini kullanmadım.Takıma önemli bir katkısı olduğundan, gönülden desteklediğimden ve o gözle görmek istediğim için birçok taraftarımızın hoşuna giden bir deyimle bu ifadeyi kullandım.

Herşeye rasyonel bir gözle (!) bakmaya çalışan renktaşım seni Muslera'nın ekstra kurtarış yapmıyor deyimiyle hafızama kazımıştım.O günden itibaren yorumların beni gerçekten eğlendiriyor:asd:Kusurabakma...

Bir de benim sarfettiğim yorumlara karşılık vererek "saçma" veya ona karşılık gelecek bu tarz nahoş kelimeleri senden kullanmamanı talep ediyorum.Lütfen eleştirirken veya karşılık verirken sağduyulu ol...

Gözüm en son cümleye gitmişti,tam kusura bakma öyle dememeliyim diyordum ki,ortadaki cümleyi okuyunca vazgeçtim.

Bi Gercek var, adam kosuyor ve orta saha onun sayesinde kalabalik tutuyorduk. Hele ki Burak - Umut faciasi gibi isler yasadik, Burak eh peh, ama Umut hic top tutmasini bilmiyor ikili olarak az puan kaybetmedik. Her top kaybi kontra atak oldu. O yüzden de buraga giciktim, ama o acigini kapati, simdi Drogba zaten topu tutuyor ayaginda, adam egosunu takmiyor, gol atmak meraklisi degil, gidip asist yapiyor. Burak cidden kendini gelistirdi, yazik Johan da zaten Fener macindan sonra eskisi gibi degil, ama yine cok severim =)

Hem Elmander kendini hazır tutmalı, hemde Fatih hoca onu unutmamalı. Şuan ki oynadığımız müthiş futbolun temelinde Drogba varken bugün onu yedekleyebilecek tek adamımız Elmander. Allah korusun Drogba'ya birşey olursa Elmander hemen devreye girmeli. Umut ve Burak yan yana oynarlarsa sezon ortasına ve sezon basına dönüş yapmıs oluruz.

Hocam Allahasen 5 dk bile olsa görelim reisi

kewell / baros / elmander .. lutfen bu adamlarin kiymetini bilelim .. hemen yol ver gitsin demiyelim ..

Bu karakterde futbolcular kesin bir gun geri donup Galatasaray'a bir konuda katkilari olmalidir .. antrenor yardimcisi vs vs

tumblr_mklhvhmyto1qeiog8o3_1280.jpg

sırf bu adam için her gün yıldırım demirören ve yabancı karşı çetelerine beddua ediyorum küfür yağdırıyorum. onlar yüzünden bu güzelim adamı kulübede bile göremeyeceğiz seneye.

Takım elbise en çok elmandere yakışmış özlemişiz ulan :ayatollah:

futbolu bıraksa manken olur reyis takım elbise yakışmış.

o fb maçından sonra bir daha göremedik kendisini.biraz formunu bulursa zaman zaman drogba nın yerine oynayabilir.böylece hem drogba dan en iyi verimi alırız hem de bu adamı sahada görmüş oluruz.şahsen beşiktaş yerinde olsam elimdeki forvetlerden mustafa yı tutup, necati ile elmander i almak için uğraşırım.

çok iyi bir karakter tam bir takım oyuncusu yazık oluyor reyiz e ama sartlar böyle umarım önümüzdeki senelerde taffarel gibi onuda teknik ekipte görürüz

2:30'da ilgiyi kıskanan İsveçliler reisi nişanlamışlar :))

[video=youtube;tnx1ye5SOdM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tnx1ye5SOdM#![/video]

elmander,yekta ya da emre çolak oynar 2.maçta...

Hem Elmander kendini hazır tutmalı, hemde Fatih hoca onu unutmamalı. Şuan ki oynadığımız müthiş futbolun temelinde Drogba varken bugün onu yedekleyebilecek tek adamımız Elmander. Allah korusun Drogba'ya birşey olursa Elmander hemen devreye girmeli. Umut ve Burak yan yana oynarlarsa sezon ortasına ve sezon basına dönüş yapmıs oluruz.

Valla ben Drogba-Elmander ikilisini görmeyi çok istiyorum..Burak zaten 2. maçta olmayacak Umut değilde Elmander oynamalı bana kalırsa..

mersin maçının son 30-40 dakkası oynasın, real maçında ilk 11 başlasın :ka21:

Geri
Üst Alt