Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Geçiş dönemi forvetiydi büyük işler yaptı ama artık yollarımızın ayrılması lazım iyi bir şekilde.Baros gibi olmasın lütfen.

Ulu Johan :ayatollah::ayatollah::ayatollah: Yolun açık olsun herşey için teşekkürler bu taraftar seni unutmayacak:ayatollah:

Girdikten sonra o kaçırdığı bir gol var. Keşke atsaydı.. :sad007:

bitmiş falan değil abartmayın adam sakatlıktan yeni çıktı haftalardır oynamıyor ne bekliyordunuz? seneye gideceği takıma yine çok büyük katkısı olur bizde ağzımızın suyu aka aka izleriz. elmander daha en az 2 sene randımanlı bişekilde oynar

Tam da arkdaşların dediği gibi geçiş dönemi forvetiydi ve görevini fazlasıyla yerine yetirdi yaşattığın her şey için teşekkürler Golmander!

Dipnot:Tam koç havası var la sende bıraktıktan sonra bence geri gel takılırsın bizde yine ;)

O golü atmalıydın reis :(

Elmanderi bende seviyorum ama bir yerden baslamak gerek oyuncu gondermelerine ozellikle yabanci konusunda maalesef burak umut drogba birde eren derdiyok konuşuluyor alternatif için eger dogruysa maalesef diyorum elmander iyi niyetli bence hala is yapabilir ama drogba burak varken ve yabanci sinirlamasino dusunursek kadroya girmeyi birak ilk 18 e giremez elmanderin kalma ihtimali tek bir sekilde var o da drogba giderse elmander kalabilir gerci o durumda bile yeni transfer yapilir yano drogba mi elmander mi tabi herkes drogbayi soyler oyuzden yasattiklarin icin tesekkurler elmander en cokta bilica kazmasindan kapio feneve arenada volkanin kapattigi koseden attığın yagmurlu gundeki golu ve sevincini ( elini iki yaba acip bagararak yaptığın kosu) sevincini unutmayacağım

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Fiziği yerinde bi Elmander yine kaçırırdı bugünkü golü, kaçırmışlığı bolca var geçen sene. Şampiyonluk gidiyordu az kalsın Necati yetişmese.

bitmiş falan değil abartmayın adam sakatlıktan yeni çıktı haftalardır oynamıyor ne bekliyordunuz? seneye gideceği takıma yine çok büyük katkısı olur bizde ağzımızın suyu aka aka izleriz. elmander daha en az 2 sene randımanlı bişekilde oynar

Drogba gitsin, Elmander kalsin he? Drogba top eziyor?

Ne diyim, güzel kafa.

Adamın dibi dibi! Tam bir beyefendi! Çok yetenekli bir golcü. GS'da en sevdiğim yabancılardan biri. Keşke uzun yıllar kalsa hatta hiç gitmese :b5:

Onu kaçırmasaydı golle veda edecekti Golmander.

Neyse sağlık olsun.

Gitmesi için heveslenenler çok beklerler. Onda İmparatorun aradığı her özellik var: -Hırs, -Arzu, -İstek, -Çaba, -Yetenek

Bu sene Umutun performansına ve sakatlığa bağlı olarak 5 gol atmış olabilir ama Elmander geçen sene potansiyelini nankör olmayan her Galatasaray taraftarına gösterdi :yenieek:

Çok yürekli bir adam bu adam kalması faydalı olur ama bu yabancı kontenjanı abukluğunun kurbanı olabilir gibi

Drogba gitsin, Elmander kalsin he? Drogba top eziyor?

Ne diyim, güzel kafa.

herkes tutturmuş bir drogba türküsü gidiyor kimse eksiğini görmüyor. ufacık eleştiriyi kaldıramıyorsunuz. ama adamım amrabatla elmandere önüne gelen sallıyor. nasıl oluyomuş?? bırakın bu isim sevdalılığını

Umarım yurt dışına gidersin, seni buralarda başka takım forması altında izlemek beni çok üzer.

herkes tutturmuş bir drogba türküsü gidiyor kimse eksiğini görmüyor. ufacık eleştiriyi kaldıramıyorsunuz. ama adamım amrabatla elmandere önüne gelen sallıyor. nasıl oluyomuş?? bırakın bu isim sevdalılığını

Nasil oluyorsa sen Elmander 2 sene kalsin diyorsun, ama Drogba top eziyor diyorsun? Anlayamadim?!

Nasil oluyorsa sen Elmander 2 sene kalsin diyorsun, ama Drogba top eziyor diyorsun? Anlayamadim?!

anlamayamassın çünkü nasıl istersen öyle anlıyorsun. ben cümlemin neresinde elmander kalsın dedim iyi okusan anlardın. yabancı sayısından dolayı gitmeli yoksa bizim takımımız için gayet yeterli umutun yerine. gideceği takımdada gayet başarılı olur. drogbayada gitsin demedim. mükemmel maçlar çıkardı ama özellikle son haftalarda ezdiği topların haddi hesabı yok. drogbanın dokunulmazlığı yok her futbolcu kötü oynadığında eleştirilir.

Geri
Üst Alt