Johan Elmander

Güle güle yürekli adam

Tapatalk ile gönderildi

Bruma ilgilendiğimiz bir futbolcu. Ancak kadromuzda 10 yabancı futbolcu var. Bu sayı azaldığında transfere hazırız. sadece benmi hissediyorum elmander giderse %100 bruma gelecek .bir edit daha eğer elmander gittiyse bruma sadece ardadan dolayı bekletilir .

Ekli dosyalar

• sinirli.webp
    sinirli.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 49
O değil herkes bekliyormuş ayrılığı. Daha kesinleşmeden veda mesajları

Tapatalk ile gönderildi

İşte böyle zamanı geldiğinde ayrılmasını bilen futbolcu taraftarın gönlünde daha bir ayrı taht kuruyor. En karanlık dönemde bizi buhrandan kurtaran adamların başında geliyordu, ona karşı oluşan sevgi tarif edilemez. Güle güle Ulu Johan, ben şahsen seni hep kanlar içinde kalmış yüzünle ve bitmek bilmeyen enerjinle hatırlayacağım. Yolun açık olsun.

elmander gidip yerine Bruma falan gelecekse guzel dusunce

ama sadece Elmander gidip yerine birsey dusunulmuyorsa gitmesine gerek yoktu, arada sirada forma giyerdi rotasyonda

elmander gidip yerine Bruma falan gelecekse guzel dusunce

ama sadece Elmander gidip yerine birsey dusunulmuyorsa gitmesine gerek yoktu, arada sirada forma giyerdi rotasyonda

Bruma veya Carli gelir muhtemelen. Fakat şu Carli'ye pek ısınamadım. Hiç izlemedim adamı belki de ondandır.

Bruma veya Carli gelir muhtemelen. Fakat şu Carli'ye pek ısınamadım. Hiç izlemedim adamı belki de ondandır.

solbek icin elimizdeki elemanlardan daha iyi oldugu dusuncesindeyim, ama Bruma transferi daha cok heyecan verir, pek de ihtimal vermiyom da bize gelecegini

pazartesi günü elmander ve ujfalusiye maç öncesi tribünleri alkışlamaları için tören yapılmalı bunu hakediyorlar twitter kullanmıyorum kullanan arkadaşlar hashtag yapabilir :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Bb5nvF_fBg4[/media]

Yaptıklarını unutmak mümkün değil.Herşey için teşekkürler Johan.

Geri
Üst Alt