Johansen ve Delaney Galatasaray'a Yakın!

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1502154.jpg

Galatasaray’ın orta sahaya transferini düşündüğü Stefan Johansen’de olumlu gelişmeler yaşandı.

Norveçli futbolcu için 1.8 milyon euroluk bonservisin gözden çıkarıldığı bildirildi.
Galatasaray’ın yakından ilgilendiği diğer bir isim olan Kopenhag’ın Danimarkalı yıldızı Thomas Delaney konusunda ise son noktaya gelindiği bildirildi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisinin 2 milyon euro civarında olduğu belirtildi.

milliyet

1.8 milyon e aldığın oyuncudan ne fayda görebilirsin, heleki avrupa piyasasinda en ufak bir yeteneğe dahi nice milyon e dökülürken, kafasız kafasız işler, yedeğe al iyi olur alternatif koşar felan yani..

1.8 milyon e aldığın oyuncudan ne fayda görebilirsin, heleki avrupa piyasasinda en ufak bir yeteneğe dahi nice milyon e dökülürken, kafasız kafasız işler, yedeğe al iyi olur alternatif koşar felan yani..

İyi ki Mahrez'i almadan önce Leicester yönetimi böyle düşünmemiş.

Bu nasıl bir düşünce şekli arkadaş?

Amrabata 8,6 verdin, Tarıka 4,75 verdin, Bruma ya 12 verdin de ne oldu?

Kusura bakma ama şu yazdığın çok saçma bir zihniyet.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu nasıl bir düşünce şekli arkadaş?

Amrabata 8,6 verdin, Tarıka 4,75 verdin, Bruma ya 12 verdin de ne oldu?

Kusura bakma ama şu yazdığın çok saçma bir zihniyet.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Onlarda zaten o paraları hakmetmeyen topçulardı, peki sana bir soru o kadar scout eklibi varken yaşı 25 olmuş bir topuya belkide futbolun şampiyonluklar kazandıran bir mevkisi olan orta saha bu oyunculardan neden keşfedilmemiş..

En iyi scout programı olan fm de bile neden gelişim gösterilmemiş vasat altı bir oyuncu profili çizilmiş..

Ben bu transferlere 18 20 yaş arası raziyim

ama diğer türlüsüne isim isterim..

Song bir isimdir, Melo bir isimdir vs...

Avrupada kendi kanitlamış bir futbolcu sakat bile türkiye liginde iş yapar..

Geçmiş zamanlarda perezler fluqunler .. vs alınmadı ne oldu tamam koşuları felan iyi ama yetersiz kaldılar..

futbolcular gayet iyi

fiziksel olarak da güçlü adamlar gibi duruyor

iyi transferlere benziyor bok atmayalım

Carole gayet de iyi bir performans gösteriyor şuanda. Ben scout ekibine güveniyorum önerdikleri adamlar alınsa gayet iyiler ama biz hala S.Aziz'lere Emrah Başsan'lara paraları gömüyoruz. Eğer bu elemanlar scout önerisi ise gelsinler isterim.

Dursundan beklenmeyecek kadar iyi hamleler olur.
Hani uçacak kaçacak demiyorum ama fizik olarak karekter olarak oyun ahlaki olarak bizim çöpleri katlar bunlar.

Carole a 1.5 milyon odedik, Tellese 6.5 milyon.

100 kere Carolu tercih ederim sol beke.

Diger taraftan eminim bu 2 kuzeyli Selcuk ve Donktan iyidir, karakterlidir.

O kadarını bulmasak da Carole kalitesinde adamları buluyoruz en azından.

Düşük bonservisle iyi futbolcu gelmez diye bir şey yok yani.

Ben o riski almazdım, yani gelir oynarda ama çok çok büyük bir katkı vereceğini taraftarın O ilk senedeki selçuğu Melosu olacağını sanmıyorum.. Fiziksel olarak koşarlar sadece,

Ben bu iki topçuya 3.8 milyon vereceğime gider Songu alır (veya o ayarda), Jose ve Bilalide takımda tutardım.. Eminim Joseden ne bir artısı ne de bir eksiği olacaklarına bu ikisinin..

Carole a 1.5 milyon odedik, Tellese 6.5 milyon.

100 kere Carolu tercih ederim sol beke.

Diger taraftan eminim bu 2 kuzeyli Selcuk ve Donktan iyidir, karakterlidir.

Carolu kim kiralar veya kim 5milyon e üstü teklif verir ama tellese verilir, Carol kötü değil ama telleste kötü değildi bence, carol defans ofans dengeli telles ise ofans yönü kuvvetli..

Carolu kim kiralar veya kim 5milyon e üstü teklif verir ama tellese verilir, Carol kötü değil ama telleste kötü değildi bence, carol defans ofans dengeli telles ise ofans yönü kuvvetli..

Bu Tellesin "ofansi kuvvetli" soylenceleri nasil bir mittir hangi sebeple olusmustur bilemiyorum. Gol sayisi belli, asist sayisi belli.

Telles sirf brezilyali ve menajeri kuvvetli diye para ediyor. O vitaminsizlikle Tellesden cacik olmaz inan bana. Adamin ne savunmasi var ne hucumu.

iskandinav topcudan zarar gelmez. gelsinler.

hani bu yönetim gidipte a.song-veloso gibi adamları getiremeyecegine göre bari delaney ile johansen'i alsın.

geriye kalır iki santrafor. biri rodellega zaten, diğeri inş. takıma seviye atlatabilecek bir st olur. en azından bir transfer seviye olsun..

İrlanda milli takımında izlediğim Hendrick'de iyi oynamıştı euroda.Hendrick'de tercih edilebilir.

Delaney ile Johansen ikilisinden kimse dunya yildizi olmalarini beklemiyor zaten.Ama gelseler su kadroyu her turlu diriltirler ve uzun yillar faydali olabilirler.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkiside kötü oyuncu değiller ama şu var bu adamlar nispeten düz oyuncu ama çokiyi bir sistem, takım oyuncuları. Bizim gibi saldım çayıra oynayan, disiplinsiz takımlarda bunlardan pekbirşey beklemeyin. Mesela song gibi melo gibi arada bir yardıran, fark yaratan, hırslı, coşkulu oyuncular bize daha faydalı buda bir gerçek. Bir kaç maç seyretmek lazım ama şimdiden nerden buldular bu düz oyuncuları gibi eleştirileri görür gibiyim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delaney ile Johansen ikilisinden kimse dunya yildizi olmalarini beklemiyor zaten.Ama gelseler su kadroyu her turlu diriltirler ve uzun yillar faydali olabilirler.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen.

Carole dunya yildizi mi? Ama is goruyor. Maasi makul. Ustelik istersen 2-3 yil sonra satabilirsin bile.

Heeee ust duzeye tekrar cikabilmek icin once borclari temizleyip sonra ffp kiskacindan cikmak zorundayiz. O zamana kadar boyle makul ucretli genc , is yapacak adamlara yonelmek zorundayiz.

Geri
Üst Alt